DJ a starejší na svadbu Ing. Rácek. Je dobrý?

Profilova fotka
Baby, ktoré poznáte tohto DJ. Čo si o ňom myslíte? Máme ho zajednaného na svadbu a myslím, že je fakt dobrý. Čo vy na to?
1
2
9
Ajoj matka. Aj my ho máme zajednaného. Tiež máme svadbu v septembri 29.9. Aj ja si myslím, že je fajn, páčil sa nam. :-)
:-) Ja som ho mala na svadbe 4.11.v Nitre - vlastne ho vybavil moj drahý - a celu svadbu nam robil aj starejsieho od pytaciek az po zaverecne odovzdanie darcekov pre mladomanzelov okolo 2 hod po polnoci. Bola som prijemne prekvapena aky to malo cele hladky priebeh a ani som sa nenazdala a boli 4 hod rano .Ten,kto prisiel na svadbu tak,ako sa ma na svadbu prist - bavit sa a oddychnut si - ten bol urcite spokojny.Ale svagrina bola pohadana s manzelom a tak nam skoro celu svadbu pokazila... :-)
Profilova fotka
no ja súdim, podľa toho, čo nám pustil na DVD a podľa rozhovoru s ním, že je to super človek, vo všetkom nám vyšiel v ústrety a myslím, že nám odpadne kopa starostí s vedením celej svadby, aby sa hostia bavili.
:-) My si ho prave vybavujeme na nasu svadbu- a kedze som ho zazila nazivo na celej svadbe- viem do coho idem a budem mat kamosky ,co robia v Anglicku a preto potrebujem,aby DJ komunikoval aj po Anglicky,co mi p.Racek prislubil.Myslim,ze to bude bezproblemove a skor ma zamestnavaju ostatne veci okolo svadby - stale sa nam zvacsuje pocet hosti,deti pribudaju a nevieme,ake porcie a kde ich usadit.
Profilova fotka
z17- my budeme mať okolo 100 hostí a ja mám zase opačný problém-takmer žiadne deti a ja potrebujem aspoň jedno, čo bude niesť vankúšik v kostole.
Profilova fotka
Baby, do kolkej hodiny asi vám bude hrať pán Rácek na svadbe?
:-) Predbeznu zmluva mam do 3 hod a potom kazda hodina priplatok.My sme aj mysleli,ze budeme koncit medzi 2.30 a 3hod.,hlavne ze to mozeme predlzit lubovolne - neviem,co nasi slobodní -dokedy by chceli zostat ,ale pre 5-6 ludi tam dlhsie nebudeme alebo budeme len posedavat a rozpravat sa....sa este uvidi
Profilova fotka
my tiež tak plánujeme, že pokiaľ sa bude ešte veľa ľudí zabávať, tak necháme do 4 do 5 hod, ale pokiaľ tam už bude len pár vytrvalcov, tak hudbu stopneme. Veď aj my budeme asi dosť unavení.
ahojte, ja ho idem prave dnes zajednat, vdaka wqw :-), som rada, ze su tu na jeho meno take dobre recenzie, tiez potrebujem niekoho, kto hovori po anglicky, tak sa tesim, ze som nasla DJa :-D
;-) :-) Mne prave drahy zahlasil,ze sa stavil s kamosmi ,ze na svadbe vydrzi tancovat do 4 ,30hod - tak som zvedava ,ze co ......Ale ja sa tesiim...tanec milujem:-D :-D
Profilova fotka
My sme ho na svadbe mali, bol celkom dobry, len mohol aj viac vyjst v ustreti hostom, ked chceli nejake ine pesnicky, ake hral. Ako starejsi bol velm dobry.
:-D stocks - Ja som ho tiez zazila na jednej svadbe ,kde potrebovali anglicky hovoriaceho DJ-a a myslim,ze mu to celkom dobre islo a dost casto aj mimo kola debatoval s anglickymi hostami - asi o pesnickach na zelanie - lebo potom :-D ich cez kolo priamo venoval hostom. :-D
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Baby a koľko minútové kolá asi hrá? Lebo nám hovoril, že tak 30 minút a to sa mi zdá málo. Tiež neviem, či bude dobré, ak bude hrať dve, tri ľudovky, potom moderné. Lebo tak vrah hráva. No ale keď sa starší roztancujú na ludovky a potom zrazu pustí moderné, aby neušli z parketu :-|
:-) Na svadbe ,kde som bola ako host , hral tiez kombinovane kola-boli podla mna cca 40min.Mne sa to tak viac pacilo,lebo ak by bolo 30min kolo len ludoviek - tak moj drahy na ne len sedel a to by bola dlha pauza prenho- a potom 30 min len moderne,tak asi moj oco by len sedel 30 min / + prestavka 10min??/.Takto sme sa v kole stretli viac generacii a mala to lepsi spad.Ale po polnoci prevazovali moderne.
Profilova fotka
zui, asi máš pravdu. Ale u nás budú asi viac prevažovať také tanečné ľudovky a "hity" z repete. Nie že by tam boli samí starší ľudia, ale aj kamaráti sa viac bavia na takéto na svadbách. Moderné tiež, ale nie veľa.
Profilova fotka
baby a poznáte aj niekoho iného kto je dobrý, Rácek má už môj termín obsadený a ja naozaj nikoho nepoznám!! pomoooooc :-(
Profilova fotka
A myslite,ze by bol lepsi p.Racek,alebo PPproduction, stale si neviem vybrat, mam dilemu :)
Profilova fotka
salimonka, ja mám zajednaného DJ Ráceka na základe ohlasov na neho, jeho práce, ktorú som mala možnosť vidieť a tiež na základe osobného stretnutia. O PP production som ešte vôbec nepočula. Najlepšie bude asi, ak si pozriaš práce od oboch a potom sa rozhodneš. ;-)
:-) Treba porovnat aj pocet vystupeni v programe na svadbe a hlavne,ktore z nich chces mat Ty - hudobne to bude asi velmi podobne a asi aj cenovo...Ja uz som svoj nazor vyslovila vyssie ale kazdy sa rozhoduje za seba - asi je to len mala rozdielnost vo vkuse.
:-) Ja si tiez myslim,ze najpodstatnejsie je rozhodnutie zenicha a nevesty ,lebo kazdeho vkus sa trochu odlisuje,ale mne na svadbe vyhovoval so vsetkymi vystupeniami na ktorych sme sa predtym dohodli.Ale niekto uprednostni kapelu alebo svadbu bez starejsieho....
Pre kzz - cau - prosim Ta , Ty si mala DJ Ráceka na svadbe? Alebo to mal niekto z Tvojej rodiny? Mna zaujima hlavne to,ci ste mali aj nejake stretnutie pred svadbou . Lebo ja mam nejake napady,ktore by som chcela realizovat na svojej svadbe a neviem,do akej miery mozem zasahovat do jeho svad.scenára.
Profilova fotka
z17, on je úplne v pohode a je ústretový. Na všetkom sa dá s ním dohodnúť. ;-) Ale najlepšie je, ak sa s ním stretneš osobne. My sme boli u neho asi 2 hodiny a všetko sme prebrali.
Profilova fotka
My máme DJ Rácka zarezervovaného na 28.4. Objavili sme ho na jednom DVD ktoré nám požičali na ukážku v jednej videofirme. A doteraz považujeme za zázrak že mal volný termín asi len 2 mesiace dopredu. Vraj leto už má obsadené. Veľmi sa tešíme a dúfame že naozaj spraví na našej svadbe super zábavu.
Ahojte,my ho budeme mat tiez na svadbe :-)
:-) pRE z17 - CAU - ANO,MY SME MALI UZ SVADBU,KDE NAM ROBIL VLADIMIR RACEK STAREJSIEHO AJ dj-a.MYSLIM,ZE SA S TVOJIMI NáPADMI môzes nanho kludne obratit a prejdete si spolocne cely scenar aj s tymito upravami.Budes podobne podrobne jednat aj s kameramanom aj s fotografom?.Lebo niektorí odchádzajú už okolo 1 hod po polnoci.Ak by si este necio chcela,tak odpis.
z17 - u mojej kamosky-co som bola NA CELEJ SVADBE - tak viem,ze realizoval aj jej napady pocas svojich vystupeni -hlavne mu prezradila ,ze snubenec je fanatik do rybolovu a tak sa otazky starejsieho ale aj niektore pesnicky venovali vsetkym rybarom a hned vsetci vedeli,ze hlavne manzelovi.Takze si myslim,ze aj Tvoje napady budu u starejsieho vitane. :-D Ja som mu naposledy pisala na ... - malo by to fungovat. ;-(
pre Zui - dakujem Ti pekne za upokojenie,lebo ja by som chcela robit aj sirakovy a stolickovy tanec,ktory sa na svadbe u mojej sestry velmi osvedcili ale mame aj vela mladych ,tak pre nich sme chceli toho svadobneho milionara - a hlavne disko svetla nech sa trochu vyblaznia.Ako si mji spominala - nebol ani to ziadny problem???
to zui a z17: nie ste nahodou ta ista osoba, pripadne ten dj, ktoreho tak propagujete?
Profilova fotka
my sme boli vcera na stretku s Racekom - velmi mily a snazivy, jedine co som mala pocit bol ten ze je trosku staromodnejsi, ale to ide asi s vekom a aj tym ze je starejsi a nikto nie je idealny, len dufam, ze to bude zaujimava hudba aj pre mladych,m lebo nas vekovy primer na svadbe je okolo 30 a on nema velmi vo svojom rpertoari elektronicku hudbu, ktoru chceme dat po jednej v noci. Inak je velmi ustretovy a snazivy a ked chce parik nieco co on nema, tak sa dohaduje ako to zabezpecit. zatial mam z neho fajn pocit, uvidime co na svadbe.
Ja som z Cetina a typ na dj mi dal DJ Rudo Sladecek z V.Kyru - lebo on uz bol obsadeny.Odporucil mi aj Petra Lehockeho zo Surian:Rozhodujem sa medzi tymito dvomi.Je to o to tazsie ,ze som ineho nazoru ako moj snubenec.Kedze Lehocky tu nema zalozenu stranku a Mata2121 zalozila tuto,mozem sa vyjadrovat len tu.
1
2
9

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?