D.J. Leone, Marek Zalesňak - aké máte skúsenosti?

Ahojte dievčatá, prosím Vás, máte niektorá skúsenosti s d.j. Leone? Na webe o ňom nie je veľa recenzií, má krásne vypracovanú stránku, ale nejaké hodnotenie neviem nájsť. Tu na fóre sú len nejaké zmienky, ale staré..rok 2005 a 2008 skôr. Prosím Vás, boli ste spokojné s jeho službami? Ďakujem veľmi pekne :-)
Odpovedať
@aquaria My sme ho mali teraz v piatok na svadbe a musim povedat ze sa mu neda absolutne nic vytknut. Je to jeden mily, ochotny, ustretovy muz, ktory bol dokonale pripraveny, odmoderoval vo vynikajucej nemcine a hral presne stylom ktory som od neho ziadala, a ja naozaj snie som nenarocna nevesta. ODPORUCAM! Je perfektny!:-)
Odpovedať
@timima velmi pekne dakujem za info :-) velmi sa tesim, pretoze presne takto na mna posobil. Este raz dakujem :-)
Odpovedať
@aquaria Nechapem tomu, preco na tejto stranke tak tazko najst informacie o tomto skvelom DJovi. Mali sme ho na svadbe a lepsie sme si ani vybrat nemohli. Ako pise @timima je fakt mily, ochotny, super moderuje, vie co kedy povedat, je to jeden uzasny clovek, ktory vie co sa patri a to sa dnes uz malo vidi. Spravil nam nadherne osvetlenie, zahral co sme chceli. No ja by som si tu svadbu este raz zopakovala s mojim drahym, ak by som vedela, ze budeme mat znovu jeho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aquaria Ahoj, Marek bol sucastou aj nasej svadby a neviem si predstavit, ze by to bol niekto iny. Je to ochotny, mily clovek, ktory nema problem sa prisposobit-mali sme totiz kombinaciu folklornej muziky a Dj. Flexibilny aj priamo na mieste, niektore skladby musel hrat asi milionkrat 8-) , ale nemal problem, ak si chcel dat niekto z hosti zahrat. A co sa mi na nom pacilo z profesionalneho hladiska, ze vedel, kedy treba hovorit, pripadne zakomponovat nieco do programu-mali sme topankovy kviz a kedy nechat hrat hudbu. Cize maximalna spokojnost a odporucanie :-)
Odpovedať
Babule dakujem vam!:-) ja som bola presvedcena ze je taky ako vravite po osobnom stretnuti. Dakujem Vam za referencie a Vase osobne skusenosti,tesim sa:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ahojte, tak vybrať DJ na svadbu vôbec nebolo jednoduché, narozdiel od fotografa a kameramana (ktorých práce si vieš pozrieť hocikde) DJ si vyberáš len na základe nejakej intuície. Ja som si našla a vybrala pána Zálesňáka na základe pozitívnych recenzíí a jedného telefonátu, kedy na mňa pôsobil veľmi sympaticky. Keď sme sa s ním stretli osobne pár dní pred svadbou, veľmi mi odľahlo, bol to fakt profesionálny, milý a ústretový človek. Presne sme sa dohodli na detailoch a programe, zohnal a zahral všetky pesničky, ktoré sme požadovali, dokonca nám spravil remix na náš prvý a popolnočný tanec. Mali sme skôr modernejšiu svadbu, žiadne ľudovky, úplne sa prispôsobil a hral nám podľa predstáv. Myslím si, že keď poviete vašu predstavu, splní všetko do bodky. Odporúčam!
Odpovedať
Profilova fotka
Aj nám bude hrať budúci rok pán Zálesňák, a tiež som ho oslovila na základe referencií od známých :) Veľmi sa tešíme na spoluprácu s ním :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?