Čo by mal DJ na svadbe hrať? Moderné versus ľudovky...

Profilova fotka
Pomáhame kamarátke so svadbou a má jeden problém: čo by mal DJ na svadbe hrať? Moderné, súčasné, 80-tky alebo ľudovky? Aká je Vaša predstava, koľko tých ľudových kôl by malo byť? Ako to bolo u Vás? Hrali sa ľudovky na svadbe?
Odpovedať
podla mna by mal mat dobry DJ vo svojom repertoari vsetko. Potom snad zalezi aj na zlozeni hosti, treba vyhoviet kazdej generacii, takze ak su na svadbe aj starsi ludia urcite by tam mali byt aj ludovky. co som ja bola na svadbach, tak to vacsinou DJ striedali..jedno kolo moderne, jedno ludovky, to bolo do polnoci, no a po polnoci, to uz hrali len moderne veci.
Odpovedať
AHojte, presne ako pise Blumka. My budeme mat na svadbe tiez DJa. Ak mas na svadbe zastupene 3 generacie, urcite treba striedat styl hudby. Ale dobry DJ vie ako na to, a vie posudit ako tie kola striedat. Ak pusti ludovky a vidi, ze nikto netancuje, ani starsia generacia, tak to urcite zmeni a zahra moderne... Dj by mal vediet aj posudit (na zaklade toho co vidi na parkete), kedy je navyssi cas zmenit zaner. Rychle ludovky sa nedaju tancovat vkuse...a ak maju hostia specialne poziadavky (napr. hudbu na spolocenske alebo latino tance), mal by im vyhoviet. Ja si vsak na svadbu donesiem aj vlastne cd, napr. ako podmaz pri jedle by som cchela svoju oblubenu pohodovu muzicku, hudbu pre prvy a posledny tanec (asi argentinske tango) si tiez donesiem ja. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
cafte! no, my sme sa pred svadbou stretli s DJ a sme mu povedali, ze co chceme a co vobec nechceme. nase prianie respektoval, aj ked sa cudoval, ze sme zatrhli niektore, ktore vacsinou vzdy na svadbach byvaju (tie nekonecne ludovkove kola...) a takisto sme mu povedali, ktore piesne si prajeme a nas budu velmi tesit. niektore sme mu dali - pre istotu a niektore si potom zohnal sam. nas DJ nam odporucal mat kolo (asi 20 - 30 min, podla nalady), mala prestavka - aby sa ludia porozpravali, a oddychli, pripadne zajedli a dalsie kolo.. atd.. konkretne sme zacali s kolom - viedenske valciky: kde vsetci tancovali, potom nejake parove tance, latinsko-americke, disco,.. okolo pol noci boli trochu ludovky, ale len jedno kolo (ako hovorim, my sme ich zatrhli - vedeli sme, ze nase tety+ujovia maju radsej viedenske ako 20minutove ludovkove kolo) a potom bolo viac menej disco, tango, take moderne, kde sa dalo tancovat aj parove... takze tak :-)
Odpovedať
Ahoj Hviezdicka :-) presne ako pises, ja sa chystam tiez zatrhnut djovi niektore pesnicky - pervezne prerobene ludovky (na to mam alergiu!!!!) a niektore trapne odohrate evergreeny typu repete...ale on je tak zlaty, ze sa s nim da dohodnut, takze sa nebojim, ze by protestoval. pekny den prajem :-)
Odpovedať
U nas sa skoro stale hrali ludovky, vyblbli sa na nich aj starsi aj mladsi :-) Samozrejme hral aj moderne a najma po polnoci.V priebehu zabavy dal aj kacaci tanec, to bola super zabava, dalej masinku to malo tiez uspech, lebo zapojili sa skoro vsetci, dalej hral na zelanie, kto si aku pesnicku zelal, tu zahral...bola ohromna zabava ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Adusha, koho mate DJ? Ja mam tiez take poziadavky ako ty, stale este ale nemam DJ, chcela by som totiz aby aj trochu riadil zabavu a nielen sucho hral, no neviem, kde zacat pri vybere...
Odpovedať
Profilova fotka
Prepac az teraz tom si uvedomila ze budes mat svadbu v Snine :-) kazdpadne to nie je lahke zohnat DJ... :-|
Odpovedať
AHOj Beka, no s Dj ti nepomozem, ten moj hrava iba v snine ;-) CO viem, on splna tie poziadavky co som popisala vyssie. A aj menezuje, dokonca menezuje redovy tanec, ked do hudobneho podmazu spieva tu redovu pesnicku - "redovy se zacina..." A je velky kamarat s mojim kameramanom a fotografom, takze tam budem mat zohratu trojku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
To mas super Adusha, bude to urcite skvela zabava ;-) dufam ze aj ja najdem DJ a "zabavaca" v jednom :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, poslite mi do ip kontakt na zabavaca pls :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?