Cimbalovka Popradčan

Mate niekto skusenosti alebo referencie na cimbalovku Popradcan?
Odpovedať
suzie_007 ja som ich zazila na svadbe pred par rokmi, ale v trochu inom zlozeni. a boli skveli :)
Odpovedať
@suzie_007
Odpovedať
ja som ich riesila, no nakoniec zavazila cena - su dost drahi. Ale - komunikacia s nimi je perfektna, vo vsetkom su ochotni spolupracovat, dohodnut sa. A cena je primerana kvalite, cize - paradni muzikanti! odporucam, ak si ochotna si priplatit viac;)
Odpovedať
@suzie_007 ja by som ti ho odporucala. manazer je moj spoluziak z gympla a je naozaj vynikajuci huslista a akordeonista. vzdy nas zachranoval, ked bolo treba vymyslat nejaky program v skole. na svojej stranke maju kopec referencii a aj nejake videa zo svadieb... viem, ze hraju aj pri dome a zabezpecuju aj celu svadbu :-) myslim, ze nebudes vobec sklamana :-)
Odpovedať
Ahojky suzie - vrelo odporucam, mala som cimbalovku popradcan na svadbe a zabava bola v plnom prude a hostia boli maximalne spokojny,od kazdeho sme pocuvali ze bolo super.Nieje nic krajsie ako ked su hostia spokojny ....a my taktiez...co sa tyka penazi tak to neries ak chces mat fakt dobru zabavu tak jednoznacne sa rozhodni pre nich su fakt super, svadbu mas len raz tak si ju treba uzit ....pozri si ich stranku maju tam videa...a jedno z nich je aj to nase.....tak dufam ze sa rozhodes spravne ... :-)
Odpovedať
suhlasim s coolangel...my sme ich tiez mali na svadbe a musim povedat, ze boli perfektni, podla ohlasov svadobnych hosti urobili lepsiu zabavu, nez skupinu co sme mali a hrali klasicke tanecne kola...My sme ich volali uz domov, takze hrali, ked hostia prichadzali k nam domov, hrali cestou do kostola, po omsi, ked svadobny hostia nam blahozelali no a tiez v sale, pocas prestavok nasej kapeli, ludia tancovali i cez tie prestavky...Boli fakt uzasni...Spravili perfektnu naladu, bez hudby u nas na dvore by nalada nebola tak perfektna, ludi naladili uz tam! a ako napisala coolangel, svadbu mas len raz, tak za tie peniaze to stoji!!!!ODPORUCAM!!!
Odpovedať
Cimbalovka Popradcan je unikatna a vynikajuca!!! Ja s nimi mam mnohonasobne skusenosti, pretoze ucinkuju na slavnostiach, ktore pripravujem, ale uz som ich vyuzila aj na nase sukromne akcie ;-) Este nikdy nesklamali, naopak, stale ma bavi sledovat tie nadsene tvare ludi, ked sa predvedu. Co sa tyka repertoaru a zabavy - opakovala by som to, co bolo uz napisane vyssie... Takze vrelo odporucam, ak chcete mat 100% zaruceny uspech a istotu, ze muzika bude ozaj skvela!
Odpovedať
Profilova fotka
Sú skvelííííííí, aj my sme ich mali...............a nielen na svadbe, ale aj na všetkých oslavách, dokážu zahrať úplne všetko ;-) Odporúčam x-) x-) x-)
Odpovedať
ODPORÚČAM. Ja som ich síce na svadbe nemala, ale ak by som mohla vrátiť čas, tak by boli určite súčasťou môjho svadobného dňa. Zažila som ich však na iných svadbách a rodinných oslavách a boli úžasní. Vedia vytvoriť super atmosféru a človek len s úžasom pozerá čo všetko dokážu zahrať. Ešte raz ODPORÚČAM.
Odpovedať
Pridávam sa aj ja. Mala som ich na svadbe a hrajú skvelo. Hostia si ich veľmi pochvaľovali. Hudba je práve tá položka, kde netreba šetriť- nech sa ľudia vytancujú :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Aj my sme mali Popradčan:) Boli naozaj skvelí! Hrali všetko možné - ľudové, moderné, na želanie! S manažérom je skvelá komunikácia. Profesionalita a zároveň priateľské jednanie je na prvom mieste! Takže ja cimbalovku Popradčan jednoznačne odporúčam. O zábavu máte zaručene postarané!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Cimbalovku Popradčan vrelo odporúčam. Včera som bola na svadbe kde hrala táto kapela. Skvele som sa zabávala! :-) Musím sa priznať že som mala určité predsudky keď som počula že bude hrať cimbalovka pretože doteraz som sa nestretla s veľmi dobrými kapelami tohto druhu, ale títo chalani sú úžasní! Celá sála sa skvele bavila. A keď sa počas prestávky začalo pri našom stole spievať, chalani hneď pribehli aj s nástrojmi a zapojili sa. Hrali ľudovky, moderné a aj pesničky na želanie. A musím spomenúť aj chalana ktorý hral na cimbal. Myslím že sa volá Tomáš. Bol úžasný. Keď som sledovala ako hral, len som tak vyvaľovala oči. Tento chalan je vážne talentovaný. Keď sa budem vydávať, určite si týchto chalanov zavolám. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@heyitsmarry vďaka za radu... myslím, že nie je čo vymýšľať :)
Odpovedať
Profilova fotka
vobec nemas nad cim vahat...ak by mali moj termin volny, tak ich beriem vsetkymi desiatimi...bohuzial som sa neskoro ozvala:(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
ahojte všetci, spomínali ste tu všetci nejakú cenu, vedel by nám niekto povedať, koľko to asi bolo (predtým, než im napíšeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďalšie témy, týkajúce sa Cimbalovej ľudovej hudby Popradčan, z ktorých môžete získať viac informácií: http://www.mojasvadba.sk/forum/hudba/... http://www.mojasvadba.sk/forum/hudba/...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?