Cimbalovka Popradčan - doporučenie

Ked som hladala kapelu na svadbu, nasla som malo referencii na cimbalovku Popradcan, ktoru sme si vybrali. Svadbu sme mali pred 2 tyzdnami v Kosiciach a Popradcan bol uplne uzasny a skvely. Primas reagoval na maily skoro okamzite, bol velmi mily, prebrali sme celu svadbu, co kedy budu hrat, dal nam este napady na vylepsenie - hrali nam vonku ked sme prichadzali, atd. Maju aj DJa takze striedaju ludovky a moderne a maju aj bonus - ako cimbalovka hraju aj moderne pesnicky. Ja som z nich bola nadsena a vsetkym sa velmi pacili a chvalili ich. Vrelo doporucujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vdaka za tvoj prispevok...asi si ma prehovorila :) uvazujem nad nimi ale stale ma trapilo co medzi ich pauzy dat....ak maju uz DJa tak su zohrati team :)
Odpovedať
@danca6 Maju prave vsetko, idealne je mat cimbalovku, ale aj modernu hudbu. Tito maju vsetko, DJ je zanedbatelna polozka. Hudba urobi fakt velmi vela. Popradcan to dobre prisposobuje, perfektne zapadne medzi ludi :) Povodne sme mysleli, ze budeme robit play list, nakoniec sme to nestihli, ale s nimi to vobec nie je treba. Ak u nich rezervujes termin, tak sa sami postaraju o vsetko ostatne :)))) Drzim palce, uzite si to 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
popradcan = pozitivne naladeni profesionali :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Ďalšie témy, týkajúce sa Cimbalovej ľudovej hudby Popradčan, z ktorých môžete získať viac informácií: http://www.mojasvadba.sk/forum/hudba/... http://www.mojasvadba.sk/forum/hudba/...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?