Poraďte cigánsku kapelu na svadbu

Ahojte, dostala som taky napad ze by som na mojej svadba mala cigansku kapelu, kedze mne aj mojmu snubencovi sa ciganska hudba velmi paci, no nepoznam ziadnu hudobnu kapelu, neviete mi prosim poradit? Mate na niekoho kontakty? Uz som jednu podobnu temu tu videla, no sa mi zdalo ze tam su len same reklamy a nic som sa nedozvedela.
Odpovedať
Kmetoband ;-)
Odpovedať
Tak ti i podla mna musia pytat vela vela peniazkov... :-( Ale urcite sa najdu aj ini dobri, tak ak o niekom viete, prosim napiste.
Odpovedať
Chces ale cigansku cimbalovu hudbu, alebo v nejakych modernych upravach?
Odpovedať
Ja by som skor cigansku cimbalovu hudbu. Predstavujeme si, ze by hrali prijedle a aj ovela dlhsie, no a az potom neskoro by sme mali DJ. Poznas nejaku kapelu? :-)
Odpovedať
Posielam IP ;)
Odpovedať
Dakujem maya, mrknem sa na to :)
Odpovedať
Uz mi otec vravel, ze mi zarezervoval nejaku cigansku kapelu, vraj su velmi dobri, tak ked sa dozviem aj meno, mozem niekomu napisat ak to niekoho zaujima, kedze vidim ze nikto asi take kapely nepozna... Snad budu naozaj dobri. Pekny den
Odpovedať
Baby, bola som na svadbe, kde hrali Sendreyovci a nemalo to chybu x-) Ja netancujem, ale tam som sa fakt vytancovala x-)
Odpovedať
Ahoj Whizzy, vies mi povedat ci su z okolia Bratislavy a aky styl prevazne hrali? Ciganske, modernejsie, tie zname strare...
Odpovedať
neviem presne z kade su, no svadba bola v BA. Bolo ich asi 6, spevacka paradne spievala, a ostatni slacikove. Aj zname aj nezname ciganske. Nepoznas ich z TV? x-)
Odpovedať
posle mi niekto kontakt na cigansku hudbu? z okolia bratislavy, senca dakujem funy
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte baby. vidim, ze tato tema nebola uz dlho preberana, chcela by som sa spytat tych, co ste mali na svadbe nejaku cigansku kapelu - najlepsie nejaku ludovu hudbu, ake ste mali skusenosti, popripade poslat nejake kontakty, nakolko by som potrebovala odporucania od vas. dakujem :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?