Aký je Dj Mark - Marek Kosiba a Dj Duro - Juraj Púček?

Profilova fotka
Čawte holky, sme v štádiu riešenia hudby.. Viete mi niektorá povedať aký sú títo chalani ? Lebo uviedli na web stránke cenu za ktorú by som DJ brala v momente... Ale chcem vedieť ako sú na tom... Ohlasy všeho druhu poprosím :) Ďakujem
Odpovedať
sice neporadim ale ja take veci riesim tak ze na googli si vyhladam podla recenzii.. zadam co chcem a k tomu dopisem recenzia.. aspon nieco by sa malo najst :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte,tiež som hladala Dj na svadbu a našla som DJ Marek.Len samu chvalu mozem napisat.Boli sme velmi spokojny. Vrelo odporučame...Dakujeme Dj Marek :-) za skvelu hudbu a za skvelu zábavu.. Zdenka&Roman :-)
Odpovedať
DJ marka sme mali na svadbe a musím povedať, že sme sním boli veľmi spokojný a len samú chválu napísať. Všetko bolo super, čo sa týka hudby aj osvetlenia a efektov. Takže ho určite odporúčam:))Ďakujem DJ Mark bolo super.) Lucia&Lukáš
Odpovedať
Profilova fotka
Dj K-Mark je vynikajúci! Nemusíte vôbec váhať! odporúčam všetkými desiatimi!!! :-)
Odpovedať
Ja som s nim vcera telefonovala, ma vybornu cenu, len neviem najst na neho recenzie. Je to ten DJ Mark z Vrabiel, aby sme sa rozumeli.
Odpovedať
DJ MARK..mali sme ho včera na našej svadbe a musím spokojne napísať,že je skvelý,ústretový,flexibilný a hlavne pohoďák..Od našej prvej mailovej komunikácie,cenovej ponuky a zálohy sme doplnili vybraté piesne,aj celý program. Marek sám aj odmoderoval náš program,výborne spolupracoval s personálom,hosťami aj obsluhou. Mohli sme mu úplne dôverovať,čo vám dnes už málokto zaručí..a hlavne z nás opadol predsvadobný stres,lebo čo sľúbil-dodržal na 200%. Po príchode z obradu do sály už bolo všetko pripravené- nasvietené,najmodernejšia technika a ozvučenie..no paráda. Ďakujeme Marek za vašu skvele odvedenú prácu !!! Všetci hostia boli spokojní !!
Odpovedať
DJ Mark bol na dcérinej svadbe, našli si ho náhodne.... cez web. Všetci svadobní hostia boli s produkciou veľmi spokojní, všetci sa dobre bavili. Súhlasím s hodnotením slnecnice a doporučujem a ďakujem :-)
Odpovedať
ked si tu pisete pani dji sami recenzie, tak si aspon skontrolujte datum svadby. adamo888 aj 85bambulka ste mali svadbu 14.6.2014, to dj Martan je asi batman ked naraz bol v NR aj BA hahahahahahahah :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
DJ Mark je naozaj skvely. Zucastnila som sa na svadbe kde hral a naozaj sme boli velmi spokojny. ochotne zahral všetko co sme si zmysleli a zabava bola skvela az do rana. Mozem vrelo odporucat, lebo lepšieho ako DJ Mark som ešte nezazila. Touto cestou mu dakujeme za skvelu atmosferu a zabavu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
DJ Marka sme mali včera na svadbe (v Bratislave), a musíme len súhlasiť s uvedenými recenziami :) Je milý, ústretový, ochotný, pripôsobi sa, má široký repertoár skladieb a hral fakt super. Hudbu prispôsobil hosťom a nemuseli sme ani riešiť čo ako má sa hrať, nehrať. Cena tiež bol dovôd prečo sa pre ňho rozhodli a aj hore uvedené recenzie :), lebo sme ho našli cez web náhodne a nemali sme žiadne rezencie od známich. Určite ho odporúčame.
Odpovedať
my ho tiez budeme mat na svadbe a ked citam tie recenzie, tak sa velmi tesim... :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
my sme ho mali na nasej svadbe. nechala som sa ovplyvnit krasnymi recenziami, ale bola to chyba, ze sme ho mali.. mali sme medzinarodnu svadbu, a polovica hosti ani len netusila, ze sa bude nieco diat. oznamil, ze bude prvy tanec a ani necakal, pokym sa hostia usadia, a pustil pesnicku. aj na mna to bolo dost rychlo.. po krajani torty sme sa isli fotit. vonku sme sa fotili hodinu a potom este v areali restauracie hodinu a za ten cas vobec nehral. dala som mu zoznam pesniciek, co ma hrat a co nema.. co tiez nebral na vedomie. bola som taka sklamana, ze hral malo ludoviek a ziadne ciganske a pritom to mal na prvom mieste, co mal hrat. ok, zabavili sme sa, ale nebol taky uzasny, ako tu vela z vas pise...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Na našej svadbe 13.06.2015 sme mali DJ Marka a boli sme maximálne spokojní. Všetko, na čom sme sa dohodli, dodržal, ocenili sme, že bol absolútne nenútený, hral podľa toho, na čo ľudia reagovali. Splnil naše očakávania.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, dj marka sme mali 19.9. na svadbe v Trenčíne a musím ho len pochváliť. Všetci ho chválili. Moderoval, hudbu prisposobil situácii, proste bol naozaj skvelý. Ďakujeme ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?