Akú svadobnú hudbu vybrať do Primaciálneho paláca?

Profilova fotka
Ahojte, budete mat niektora svadbu v Primacionalnom palaci v Bratislave? Totiz, hudbu si musim doniest vlastnu, ktoru chcem, aby tam hrali. A neviem, co si dat na CD. Mam zatial vybraty svadobny pochod a jednu piesen od Kennyho G. Poradite mi este nieco? Videli ste uz tu zrkadlovu sien? Paci sa Vam? Ja som si ju trosku honosnejsie predstavovala....
Odpovedať
1
2
Ahoj, len tak pre spravnost je to Primacialny palac ;-) nie primacionalny Ta zrkadlova sien je krasna, a podla mna dost honosna, teda aspon mne sa paci. Hudba by sa tam podla mna hodila nejaka taka klasickejsia, ja by som chcela Ave Maria...ale neviem ci je to vhodne...
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za opravu, no prislo mi to tam take neviem ako by som to nazvala... zislo by sa obnovit tu miestnost... stolicky obsuchane, koberec stary... A co sa tyka tej Ave Maria... no je to krasne, ale ja by som si ju nedala... Totiz mi pripada moc svata.... Teraz v sobotu mala jedna nevesta Perfect day piesen, no tu by som si nedala tiez... Rozmyslala som nad pesnickou I will always love you, no neviem...
Odpovedať
no....my tam budeme mat svadbu...Zradlova sien je velmi krasna...honosnejsia? asi si narocny clen :-D....nam tam bude vyhravat Depeche Mode ;-)...vsetky tri skladby...
Odpovedať
primacialny palac http://www.mojasvadba.sk/forum/index.... hudba pri nastupe nevesty (alias svadobny pochod) http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
julova a kedy tam budete mat svadbu?
Odpovedať
Ahojte, aj my budeme mat v primacialnom. aspon zatial sme tak rozhodnuti. zatial to nemame na matrike zaplatene, ani v primacialnom. ale mame to az v oktobri, tak to mame este cas :-)
Odpovedať
duhovi 12.5. o 16.00 ;-)
Odpovedať
julova daj vediet aka tam bola svadba :-) ja som tam na svadbe este nikomu nebola
Odpovedať
ja som tam bola raz - ale to uz bolo davno..kamaratovi...ale to sme stali uuplne vzadu, teraz budem mat lepsi rozhlad :-D...a aj moja mamina sa tam vydavala ;-)
Odpovedať
mate to uz za chvilku :-) kedy ste si nahlasili termin na matrike? my mame na matrike nahlaseny termin len ceruzkou. drahy je z ciech, tak musime pockat na papier povolenie k sobasu, ci ako sa to vola. az potom pojdeme na matriku a nahlasit to oficialne.
Odpovedať
my sme boli na matrike hned v januari tusim :-)...tak to mate tiez este cas :-)...my sme boli nedockavi a chceli sme tam ist co najskor, lebo tam sa sobase robia tusim iba v jednu sobotu do mesiaca a aj to len 4 alebo 5 svadieb za ten den...nie som si ista...tak sme chceli mat istotu, ze nam nik nevyfukne termin v Primacialnom :-)
Odpovedať
my sme preto nahlasili na matrike predbezny termin. tak uvidim, ci tam budeme este stale napisani ceruzou. ale snad nam to tiez nikto nevyfukne. my to chceme tiez na 16.
Odpovedať
Článok sa načítava...
neviem ci to nie je aj posledny sobas za ten den o 16.00...alebo je este tusim o 17.00, ale to uz by sme za cely den boli mooc vyhladovani :-D
Odpovedať
prave pre to sme to aj my chceli na 16 ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak Vam napisem co sa mne stalo. Bola som v primacialnom, ze sa chceme brat 7.7. a oni nam povedali, ze to maju plne, ze maju 5 svadieb a este jednen par maju pripisany navyse. No a na Matrike ked sme boli nam povedali, ze kludne sa mozme zapisat do Primacialneho, lebo maju zapisane iba 2 pary a tak sme sa zahlasili na matrike, zaplatili 6000,-Sk. Matrikarka nam hovorila, ze to nezalezi na Primacialnom, ze kto tam bude mat svadbu. Najskor sa maju zahlasit na Matrike a vybavit si Matrikarku a potom ist do Primacialneho. Lenze ked sme uz mali vybavenu Matrikarku sme isli do Primacialneho a tam nam povedali, ze to nie je mozne, ze to sa robi naopak. A tak som volala aj s hlavnym radcom Durkovskeho, ktory tomu sefuje a on mi povedal, to iste ako Matrikarka. Najskor ist na Matriku a potom spisat zmluvu na Primacialnom. Ale nakoniec to dopadlo tak, ze Matrika mala 2 ludi, ktorych nemal Primacialny Palac nahlaseny a tak nam Primacialny vyhovel a aj ostatnym, takze na termin 7.7. sa tam bude robit 8 svadieb. Ale nebudu tam nevesty hodinu ako obvykle, ale iba 45 minut. No cenu neznizili. Lebo na hodinu prenajmu sa plati 12 000, ale kedze to mame na 45 minut, tak povedali, ze je cena jednotna. No co uz. Ale som bola rada, ze som to vybavila. chi
Odpovedať
tak to vas pekne ponatahovali. ja som bola informovana tak, ze mam ist najskor na matriku a potom do primacialneho spisat zmluvu. a tiez mi z primacialneho povedali, ze mi tam staci ist pol roka pred svadbou. tak uz pol roka do svadby je, aj nieco menej, tak uz je asi najvyssi cas to ist vsetko obehat.
Odpovedať
Profilova fotka
No tak tam uz radsej urcite chod. Lebo sa tam robi len 5 svadieb do mesiaca, to nam dali taku vynimku preto, lebo mame vynimocny datum.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte ja budem mat svadbu v Primacialnom palaci a neviem ci treba tu sala niecim vyzdobit alebo je to pekne aj bez vyzdoby??
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja tam svadbu tiez budem mat a myslim, ze salu vobec netreba dozdobovat a hlavne ani neviem, ci je to mozne. No ja nic take urcite riesit nebudem:-). Drzim palce!
Odpovedať
Profilova fotka
Dik :-) Drzim palce aj tebe a libinkas kedy tam mate svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
No my mame svadbu az v septembri, presne 12.9.2009:-). Vy mate 8.8.2009? Je super, ze tento datum vysiel na sobotu;-) a este k tomu druhu v mesiaci, pretoze v primacialnom sobasia vacsinou len tieto soboty.
Odpovedať
Profilova fotka
No ved sme mali statie lebo akurat 08.08 to bude osem rokov co sme spolu takze je to take symbolicke :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to mate super ze vam to takto krasne vyslo;-)
Odpovedať
baby k tej vyzobe - ja som sa na to aj pytala a bolo mi povedane ze vzhladom na to ze tam nesobasia kazdu sobotu tak je to tam nabite, sobasia ako na beziacom pase takze tam nie je ani cas na ozdobovanie saly...to by ste tam museli nahnat cely tim aby to zvladli doslova za par minut a potom po obrade zase odzdobili.. lu211: a o kolkej to mas??? ja o 16 tak sa mozno stretneme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lu211...my sme mali svadbu v Primacialnom minuly rok v juli. Ja som vyzdobu vobec neriesila lebo Zrkadlova sien je krasna sama o sebe ;-) Su tam 2 stoly na ktorych su ikebany z kvetov, na jednom budete mat prstienky kde si ich aj vymenite a na druhom sa podpisete aj svedkovia. Takze podla mna vyzdobu riesit netreba, ale to je len moj nazor. Ked si si neni ista tak sa tam chod pozriet... v Primacialnom sobasia vzdy len jednu sobotu v mesiaci a to spravia max 6 obradov ak maju plny stav. My sme mali obrad o 16.00 hod. a posledny je o 17.00, ale po nas uz nikto nebol, co bolo super. Ja by som nepovedala, ze v Primacialnom to ide ako na beziacom pase, pretoze kazdy obrad je s odstupon 1 hodiny kdezto v Zichyhi je to kazda pol hodina takze skor tam to je ako na beziacom pase. Len teraz neviem, ked v Primacialnom robia sobase len raz do mesiaca, ci je to kvoli tomu, ze si Zrkadlovku trosku strazia, alebo kvoli tomu, ze nie kazdy si tam moze dovolit obrad...tym, ze z nas ani jeden nemal trvaly pobyt v starom meste nas to vyslo rovnych 20.000 sk takze troska rozdiel ked vacsinou to mas zadarmo, alebo max za 2-3 tisicky...ale ja by som urcite nemenila, stalo to za to, bolo to tam krasne x-) , aj hostia aj gratulanti vraveli, ze sa im to tam velmi pacilo x-) A tiez super, ze si mozes vybrat hudbu aku chces ;-) Prajem vela stastia a krasne pripravy :-) , uzi si ich, rychlo to utecie.
Odpovedať
Profilova fotka
stormie.. ja to mam o 14:00 takze asi sa minieme my sme to chceli mat rychlo za sebou a potom sa uz len zabavat :-)
Odpovedať
katka0209: 20 000 za zrkadlovku waw!! ale stoji to za to...mi platime"len" nejakych 7 000 a to len preto ze ja som zo stareho mesta... mne este pani na matrike povedala ze nech si dam pre istotu na oznamko cas obradu o 15 minut skorej lebo ze na nikoho sa necaka, ze hned ako skonci jedna svadba zacina druha - tak z toho som usudila ze to tam ide ako na beziacom pase... lu211: mi sme chceli obrad o 15 ale uz zaciatkom decembra (!!!?) to bolo obsadene, ponukli nam uz len 14 alebo 16...tazke sme vam skoro vyfukli vas cas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Stormie - tych 7000 Sk sa mi akosi nezda, jedine ze by ste mali zlavu;-). Pretoze pokial mam dobre info, tak za zrkadlovu sien sa plati 12 000 Sk, ci si alebo nie si zo stareho mesta. Ak si zo stareho mesta tak vam jedine odpada vybavovanie delegatskych kariet a poplatok matrike, co vychadza na tych 8 000 Sk a tym padom pre pary mimo stareho mesta vyjde sobas v primacialnom palaci 20 000 Sk:-).
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte chcem sa spitat neviete ci je mozne v zrkadlovej sale mat dievcatko ktore rozsipa lupienky myslite ze je to mozne?? Daj te vediet ked ste sa niekto na to uz pitali dik :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte baby, tie ktore ste mali svadbu v zrkadlovke, alebo ste tam na svadbe boli...poradte aku hudbu zvolit? Aj konkretne k viete poradit, nastup mame, to bude klasika, ale potrebujem nieco na prstienky a odchod...vdaka ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?