Aké ľudovky na prvé tanečné kolo po prvom tanci?

Ahojte, tí, čo máte na svadbách ľudovky..... hľadám pesničky na prvé tanečné kolo po prvom tanci. Chceme tam ľudovky, väčšinou pekné slovenské ľudovky bez nárečia. Ale ak máte nápady aj na také, kľudne dajte. :) Ide o to, že ked si so ženíchom zatancujeme náš prvý tanec - ľudovka valčík, tak aké pesničky vám potom kapely hrali? Prvé kolo určite nebude dlhé, čiže ešte nejaké tri, štyri pesničky na nejakú svadobnú tému hľadám. Rodičovský tanec nebude, po prvom tanci DJ vyzve ostatných, nech sa k nám pripoja a tiež tancujú. Máte ešte nápady na pekné ľudové svadobné pesničky, ktoré by mohli hrať v prvom kole hned po novomanželskom tanci??? Pesničky ako Vydala ma mamka, alebo Vydala mamička, už mám zakomponované inde. ;-) Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
A druha kmeto band -naco pojdem domov
Odpovedať
@markxy hneď druhú načo pôjdem domov ? (LIKEEEEEEEE :-D :-D :-D :-D :-D :-D ) Ja by som skôr skúsil napr.: slovenské mamičky, Letela husička, poprípade aj nejaké náročové (záleží odkiaľ ste) ...ale myslím že správny DJ alebo kapela budú vedieť čo zahrať alebo pustiť ;-) :-) (ale načo pôjdem domov ako druhá pesnička nebude ak majú ešte nejaké skúsenosti ;-) ;-) :-D :-D :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
A tretia necakaj ma uz nikdy....myslim ze spravny dj a kapela vie co ma zahrat
Odpovedať
Profilova fotka
:-) no kazdy dj ma svoj styl,ale myslim ze by to mal mat aspon trochu v uchu a mat cit a nie to packat hociako.po prvom tanci naco pojdem domov a tretiu necakaj ma uz nikdy-???? :-D nehodi sa to ani textovo a rytmovo uz vonkoncom,naco pojdem domov jednoznacne neskor a tango-necakaj ma uz nikdy a podobne tiez neskor.rodicovsky tanec urcite valcik,slovensky ludovy a po vyzvani dalsich ludi na prve mini kolo aj zo dve tri polky.prve kolo ma byt kratke lahke-len na zahriatenie.skuseny dj nemoze v zivote pustit tie 3skldby po sebe. x-)
Odpovedať
@markxy A ešte Šalená ja bula, že ja ce ľubila, že? Prvé kolo jak lusk... :D :-/
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj tak na svadobnú tému jednoznačne kriačok ľaliovi (síce je tam nárečie), od kandracovcov- na kostolnej veži, ej zahrali vešelu :D ja poznám poväcsine šariske lebo som východniarka :D
Odpovedať
Profilova fotka
Krásny čas vietor pofukuje, Janka Procházková-Wielander a Ľuboš Bilský: Pre teba :) na čergove chatka malá :) kollarovci ich majä veľa :) láska si pýta dvoch, mariša, do hory ma poslali :)
Odpovedať
@katka4692 Z týchto nepoznám úplne všetky, ale popočúvam ich, vdaka za tip. A kriačok laliovi zbožňujeeeem :D Tak asi ten tam ešte dám, a potom nejakú čo spomínal @lukas55555 a prvé kolo by sme mali... Ved nemusia byť všetky s textom na tému svadba, nech to hosťom hned nezačne liesť na nervy... Len nech majú pekný text (Načo pôjdem domov a Nečkaj ma už nikdy asi nie) :D Letela husička je veľmi pekná piesen, škoda len že má taký smutný text,... Poznám veľa ludoviek, ale nič mi nenapadne len tak
Odpovedať
Profilova fotka
@markxy tu chceme aj my ako druhu :) :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?