Aká je približná cena za živú hudbu na svadbu?

Chcem porovnať ceny, aby som sa vedela lepšie rozhodnúť :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj :) my sme rozmýšľali nad živou hudbou, ale pýtali 600 eur a to nám prišlo veľa, mali sme výborného DJ za 250 eur. Živá hudba je super, ale podľa mňa tak na hodinku a nie na celú svadbu :-)
Odpovedať
u nás od 500 vyššie, aspoň tie čo poznám, my mame cimbalovku plus DJ a to je uz 750e
Odpovedať
Brat ma zivu hudbu za 200..
Odpovedať
my sme mali ponuky cca 500 - 700e.
Odpovedať
no minimálne, a to fakt že minimálne - ak sú to profíci = 100€/na osobu, dvojnásobok pre vedúceho kapely + pohonné hmoty...
Odpovedať
My mame za 650 eur vratane dopravy/3 ludia
Odpovedať
Myslim ze nieje kapela ako kapela. To znamena ze aj vyska honoraru by mala byt umerna kvalite . Zalezi co Ti vedia muzikanti ponuknut . Kolko z repertoaru hraju nazivo a ci sa to da vobec pocuvat. Ci ti urobia aj vystarajcku ci hraju medzi stolmi pre svadobcanov , ci urobia zacepcenie ,ake maju vybavenie , osvetlenie aky maju repertoar a na akej urovni maju vystupovanie a pristup.A este jedna vec -kapela musi mat min. 3 clenov inak to je to DJ s klavesami nie kapela. :-D No neviem ako by mohla dobra kapela s profi aparaturou za cca 15-20.000 euro ktora hra aspon nieco nazivo ma aspon 4 clenov hrat za 300 euro??? Od 15:00 do 04:00 ... ??? Asi by im muselo harasit... Takze ja si myslim ze naozaj dobra kapela si zasluzi v pohode 600 -700 euro. V inom pripade je lepsie si zvolit radsej uspornejsiu variantu dobreho DJa. Ale ziva hudba je ziva hudba ma to uplne inu atmosferu ktoru Dj nikdy neurobi.
Odpovedať
Profilova fotka
my máme dychovku ... 17 členov a budú hrať od 14:00 do 04:00 za 1400 € :)
Odpovedať
Tak nam sa podarilo vybavit kapelu s 5 clenmi dokonca skupina hrava aj na slagry plus su naozaj vyborny pocula som samu chvalu za 350 eur ked som pocula tu cenu neverila som vlastnym usiam
Odpovedať
Profilova fotka
brat mal znamu zivu kapelu a platil tiez okolo 1500€
Odpovedať
My sme mali cimbalovku (5 muzikantov) od 8 vecer do 3 rana za 400 a DJ na celu noc za 300 EUR.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme to mali za 500€
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My sme mali za 350 EUR od 14:00 - do 5:00 h ... boli uzasni. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
prijatelna cena za zivu hudbu je podla mna okolo tych 400-500 € ale zalezi od postu muzikantov
Odpovedať
Nasa cimbalovka stoji 700 su vyborni , podla mna hudba robi na svadbe zabavu a do nej proste zainvestujem....dj nikdy taku atmosferu neurobi za tym si stojim a je logicke, ze dobry muzimant ti nebude hrat 12 hodin za 50 eur...niektori ludia si vobec nevedia predstavit ake je to namahave
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme platiť 400 a sú v kapele traja.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som v Považskej Bystrice, frajer 7km od Púchova a budeme platiť 400-420 za kapelu www.boss-music.sk.. má 3 členov .. a prídu nám v krojoch zahrať aj pred dom počas odobierky, čiže od nejakej 13tej cca a väčšinou hrajú do 4, záleží na nálade hostí :-) privítajú hostí, robia vyberanie do venca a začepčenie .. počas pauzy alebo neskôr v noci chodievajú s harmonikou/ozembuchom pomedzi stoly .. hrajú od ľudoviek a oldies až po moderné, nakoľko ich klávesák je DJ .. čo sa týka ceny, už aj tak mi príde nízka, keď si vezmete že od 12 do 5 rána sú mimo domu (minimálne), čo je 17 hodín, dokonca cez víkend .. vypýtajú si 420€, čo na jedného vyjde 140, čiže jeden člen za hodinu zarobí cca 8€ .. ale v podstate ani to nie, lebo aj tie nástroje a údržba niečo stoja .. nehovoriac o tom, že majú celý víkend "zabitý", lebo v sobotu ráno toho moc nestihnú a v nedeľu dospávajú .. a keďže soboty bývajú v mesiaci väčšinou len 4, tak toho za tú hudbu moc nezarobia a väčšinou musia mať aj inú prácu cez týždeň .. aj keby si táto kapela vypýta 700, tak ich zaplatím ! :-) zažila som ich na plese a aj na svadbe, dokonca 2 moje kamarátky si ich vybrali a my sme si vyberali termín na základe toho, kedy majú voľno (vo februrái 2016 mali na máj 2017 voľné už len 2 víkendy).. to hovorí za všetko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa na kvalitnej hudbe dosť záleží.Pretože ak je na svadbe dobrá hudba tak urobia perfektnú zábavú a ľudia sa bavia :-) My máme živú hudbu 4-člennú a berú 600€+náklady na cestu lenže im by som zaplatila kľudne aj 800€ pretože sú úplne najlepší pre mňa a zažila som ich už na nie jednej akcii :-)
Odpovedať
Profilova fotka
za hudbu myslim ze clovek by si mal byt ochotny zaplatit :) taka dobra ziva hudba je proste zazitok aky dj naozaj neponukne.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojmy mame zajednanu hudbua vychadza nas na 530 eur...
Odpovedať
Profilova fotka
Tak my sa pohybujeme v inych sumach, ako sa tu spominaju, ziva 4-clenna kapela plus harmonikar na prestavky nas vyjde cca 1000E, ale zazili sme ich na inych svadbach, inu kapelu sme nechceli a viem, ze nebudeme lutovat a tato "investicia" sa nam stokrat vrati x-)
Odpovedať
Profilova fotka
470 eur - styria v kapele :)
Odpovedať
Ja som zaplatila 2000 a nehrali az do rana. Ale boli uzasny.
Odpovedať
my sme platili 500 a hrali az do rana.. boli skveli a ludia sa vyborne bavili
Odpovedať
Poznám výbornú cimbalovku z Košíc ( 4 muzikanti + 2 speváčky ), ktorí robia DJ aj obrad čepčenia s tanečníkom, majú pre mladým aj kroje.... za 1000,-€
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?