Aká je cena živej kapely na svadbu?

Baby aka je cena zivej kapely ? Samozrejme cca...viem ze DJ si berie takych cca 400€. A ked je ziva kapela a chceli by sme si neskor pustat aj moderne zahranicne pesnicky, ako ste to riesili? Dakujem :-)
Odpovedať
Ahoj, my sme platili 450 € za živú hudbu. Hrali nám od 15,00 do 6,00 ráno :) Vo všetkom nám vyšli v ústrety :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli s výberom kapely veľmi spokojní, navyše ich manžel pozná osobne. Hrali aj ľudové aj modernejšie a žiadne pesničky typu repete a pod.,ktoré nemám rada. :-D Vyšli nás na 400€.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
To záleží od toho, či chceš mať na svadbe kapelu "samohrajku", to znamená, že traja-štyria ľudia, ktorí majú pustené podklady piesní a len do toho spievajú, prípadne občas niečo akože dohrajú. Taká kapela ťa vyjde nejakých 400 až 600 eur. No ak chceš mať na svadbe kapelu naozaj živú, to znamená 7 - 8 ľudí a všetko hrajú a spievajú úplne naživo, tak tá ťa vyjde okolo 1000. Ja osobne by som išla do tej druhej varianty, keďže som toho názoru, že mať na svadbe samohrajku je už dnes skôr hanba ako prestíž. A hlavne kvôli hosťom by som to určite neurobila, pretože chcem, aby sa dobre zabavili a v dobrom na našu svadbu spomínali. Potom by som už skôr volila DJ :)
Odpovedať
Suhlasim, samohrajky su uz skor hanbou a nema to grady v porovnani so skutocne ZIVOU kapelou. Alebo potom ako pisala aninka, tak DJa
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, ponúkame kombináciu DJ aj harmonikára. Čiže 2 v 1.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@bankrotsnina Ďakujem, ale kapela Vášho typu, čiže taká čo dospievava a dohráva do karaoke podkladov ma vôbec nezaujala. Ja som mala na mysli naozaj živú kapelu. Takú, za ktorú si radšej priplatím, ale bude hrať všetko naživo.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem. A , prepáčte , to čo je to "karaoke podklady" ? My sme štyria v skupine - gitara , basa , bicie a klávesy - normálne - naozaj spievame a normálne-naozaj hráme. Výlučne naživo. To je celé . Tiež chodíme pomedzi stoly /ak treba / - zoberieme harmoniku, akustickú basu a akustickú gitaru + bubon - a zasa - normálne spievame a normálne hráme - teda naozaj. Tak jednoducho a disciplinovane , bez prehnaného chlastu - to celé preto, lebo nás to takto baví ; Tak nás to baví , tak to takto robíme - a na kadejaké "podklady" kašleme - zvysoka; v tom je na nás spoľah na 101 % ; Naozajstné ukážky zo živého hrania , ako i odozvy z našich akcií , sú aj na našom FB. PS: ....a načo by ste zbytoćne priplácali ? - Naviac nám dávajú len ak sami chcú a ak sú s nami spokojní ; :-)
Odpovedať
@khloe_j Dobrý deň, môžte mi dať kontakt na kapelu? ďakujem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
kapela TRIO BAND z Čadce https://sk-sk.facebook.com/pg/TRIO-BA... :) Vrelo odporúčam, srandisti, ochotní, milí, ústretoví :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bankrotsnina Dobrý deň kolegovci. Ak to tak naozaj je, tak česť výnimkám muzikantom ako ste Vy... keby bolo viacej takých poctivých kapiel, ktorí hrajú a spievajú skutočne naživo a vidieť, že ich tá práca baví. Skôr sa ten príspevok asi týkal všetkých ostatných, ktorí sa prezentujú ako živá hudba a v skutočnosti majú podklady, či niektorí aj druhé resp. tretie hlasy nahraté iba na mini-diskoch. Potom sa väčšinu podujatia iba tvária ako hrajú, a vlastne len spevák či speváčka spieva formou "karaoke" prvý... a vlastne aj jediný hlas. Čo ma ale najviac a hlavne pozitívne zaujalo na Vašom príspevku bola skutočnosť, že aj Vy hudobníci sa aktívne zapájate do tvorby dobrej nálady na svadbe, s harmonikou viete aj cez prestávky podporovať zábavu medzi ľuďmi. Už veľa-krát som sa totiž stretol s názorom, že "my sme kapela, my tu iba hráme a ak chcete nejakú organizáciu zábavy, tak si ju urobte". Preto si naozaj každý musí sám zvážiť, čo sa mu viac páči a čo mu na základe jeho požiadaviek viac vyhovuje. A na samotný výber poskytovateľa služieb si treba dať naozaj pozor, pretože ako som aj v inom príspevku písal a sedí to aj k tejto téme, nie je kapela ako kapela... priam sú medzi nimi niekedy priveľké rozdiely.
Odpovedať
Profilova fotka
@audiovideoprodukcia najlepšie je vyskúšať si kapelu naostro na akcii - ak sa to samozrejme dá, vzhľadom na vzdialenosti a čas ; najblžšie sme 2.6. v bare Karpatia Humenné a potom 3.6. v hoteli Merkúr Zemplínska Šírava. Vďaka ;
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?