Ahojte kočky, mala by som otázku na kapelu - poradíte načo by sme sa pri hľadaní mali zamerať??? Dík

:)
Odpovedať
Sice niecom kočka, ale rad odpoviem... kedysi bolo totiz zvykom, ze kapela bola v rezii zenicha :-) 1. odkial ste - aby to kapela nemala daleko a nemuseli ste platit vela za dopravu (pri kvalitnej kapele, to nemusi byt kriteriom) 2. co sa tyka ludoviek, byva vsak repertoar kapiel znacne prisposobeny regionu - madarske, vychodniarske... 3. dolezite je ci chcete zivu kapelu, ktora hra komplet nazivo alebo vam staci duo, ktore pusta playback a len spieva nazivo 4. ich repertoar/playlist: hlavne aby vam vyhovoval (je potom blbe chodit za kapelou, aby zahrali Zijeme len raz... ked ho nemaju v repertoari :-) ) 5. od kedy - do kedy su ochotni hrat 6. cena za tento cas 7. checkni si ich stranku. Ta vela napovie 8. checkni aj youtube - live nahravky vela prezradia 9. ci vedia zahrat alebo aspon pustit skladbu na vas prvy tanec 10. ake su ich poziadavky: aky priestor potrebuju, naroky na obcerstvenie, 11. pocet clenov kapely 12. ake maju osvetlenie - ci vam budu postacovat ich blikacky a lasere :-) alebo si este zaobstarate nejake efektne neonky 13. ci pozaduju zalohu a kolko? 14. ci su schopní hrat medzi kolami na nejakej harmonike, trubke, ... pri stoloch, nech hostia aj zabekaju :-) 15. ci hravaju aj pri kostole, pripadne sprievod 16. a samozrejme ake su vase specialne poziadavky (svadobne solo, odobierka, hry pocas tancovania, ...) ...no dost je toho veru.
Odpovedať
Profilova fotka
Pekne to vystihol slavo01 :-) . No pridám , že nieje kapela ako kapela . Niektorím ide len o zárobok a iní sa snažia zdokonalovať , ale to platí v každej službe . Niektorá kapelá len hrá , no sú kapely , ktoré ponúkajú v cene aj nasvietenie sály , alebo aj starejšieho - to sú takzvaní profesionáli , berú svoj job vážne a žijú s ním . Verím , že si vyberiete správne . Niekedy stačí hľadať srdcom , čo sa vám páčí :-) Pekný deň prajem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Slavo01 to trafil presne. Neviem odkial presne si ale skus napisat region a nechaj si odporucit daku konkretnu kapelu pripadne viac kapiel s Tvojeho okolia a potom si ich cekni lahko si vyberies co Ti najviac vyhovuje!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?