Zlá skúsenosť s ubytovaním svadobných hostí v hoteli Tatran ** Kováčová

Pri hľadaní komfortného ubytovania pre väčšiu skupinu osôb (13 osôb) som narazila na tento hotel **. Keďže sa jednalo o svadobných hostí, po predbežnej telefonickej rezervácii, sme sa tam s budúcim manželom cestou zastavili. Hotel sa nachádza v chatovej oblasti, cesta je zjazdná, smerové tabule Vás dovedú priamo na miesto. Komunikácia s majiteľom bola v poriadku, takisto prezentovaná izba. Objednané jedlo (hranolky s vyprážaným syrom) bolo na úrovni. Na základe videného a recenzií z rezervačných portálov sme zaplatili zálohu za ubytovanie. Tri týždne pred sobášom sme sa dohodli na menšom pohostení (obložené misy, vlastné víno, korkovné, citronáda..) po svadobnej večeri pre ubytovaných. Deň pred sobášom sme sa dostavili s časťou rodiny na hotel. Na večeru sme mali opäť hranolky so syrom (v poriadku), 3x bravčové mäso s ryžou (mäso bolo tvrdé). Izba s krbom bola priestranná, čistá. Ubytovanie pre svadobných hostí bolo stiesnené, fotografie izieb nezodpovedajú realite. Zo stropu trčia skrútené káble. Na oknách absentovali sieťky proti hmyzu. Nakoľko sa jedná o "hotel" situovaný v lese ide o dosť veľký problém. V kúpeľni sme našli niekoľko ucholakov, pred spaním bolo nutné zabiť všetky komáre. V svadobný deň nám na izbe poobede prestala tiecť teplá voda, neveste sa ušla letná voda, ženíchovi ostala iba ľadová.. Na otázku čo sa deje, nám bolo povedané že je veľa hostí na hoteli.. Po príchode zo sobáša nás čakalo menšie pohostenie pred hotelom. Dve obložené misy, trochu zeleniny s olivami, chlieb a karafy s citronádou a mätou. Obložené misy boli priemerné, ale cenou luxusné (Jedna 30 €, druhá s pár plátkami prosciutta 35 €). Osvetlenie veľmi slabé, ledva sme na seba videli. Svetlo prilákalo ucholaky v okolí, ktoré boli všade - na stole, v jedle.. Pri tom sa vypili 3 fľaše vína (korkovné je 5 €/fľaša). Rovnaké korkovné nám bolo účtované pri svadobnej večeri v The Grand Vígľaš.. Kontinentálne raňajky spĺňali štandardy ** hotela (bez cereálií), avšak na raňajky sme prišli medzi poslednými (okolo 9:00) a veľa sa nám už neušlo (chlieb, trochu masla, pár plátkov šunky). Espreso bolo v poriadku, zalievaná káva nebola možná. Požiadali sme o horúcu vodu pre 2,5 ročné dieťa, ale nebolo nám vyhovené. Bazén vo fotogalérii nie je súčasťou hotela. Platba kartou nie je možná. Z pôvodného prvého dojmu, ktorý bol pozitívny, sme odišli sklamaní a prekvapení skrytou aroganciou majiteľa. S obsluhou ostatného personálu sme boli spokojní. Celkový dojem: neodporúčame
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/group/5719/d... daj to aj do tejto skupiny nech si to tam ostatne nevesty najdu aj neskor :)
Odpovedať
no tak to znie priam ako zlý sen. ja neviem čo by som robila, keďže mám z ucholakou panický strach
Odpovedať
@kukajla A teraz si predstav, že Ti lezú po vani..
Odpovedať
Akoze co sa tyka toho hmyzu tak to by som sa asi zblaznila, to uznavam, ze hrozne a aj izby neboli take ako sa dohodli tak ste sa podla mna mali stazovat hned na mieste a mozno by vam ich vymenili. Voda tepla akoze katastrofa to by som tam pekný cirkus narobila. Len proste nerozumiem tomu preco ste si ako skusobne jedlo vybrali vyprazany syr :/ Na tom podla mna ani je nic tazke, pokazit sa to moze jedine ak by sa roztiekol ale tak to uz za tie roky asi vedia aky syr maju kupovat. Mali ste si podla mna dat nieco zlozitejsie
Odpovedať
Okrem izby s krbom (pre mňa a manžela), ktorá bola veľkorysá na priestor, boli VŠETKY ostatné izby v hoteli rovnako malé a stiesnené. Jedlo v popisovanom hoteli ** NEBOLO súčasťou svadobnej večere. Sobáš i svadobná večera sa odohrávali na zámku vo Vígľaši. Mimochodom, tam to bolo priam excelentné.
Odpovedať
@laralc1985 Co vam povedal personal na vase staznosti ohladom toho hmyzu? To v restauracii, jedalni, alebo kde ste to jedli vam liezli po stole a jedle? Brrrr... strasne predstava.
Odpovedať
@fokuska Pohostenie sme mali na terase. Pán majiteľ sa iba začudoval a nič neriešil. Budúca švagriná si naložila na tanier, ale po chvíli ju chuť prešla, keď jej spod šunky vyliezol pár ucholakov..
Odpovedať
@laralc1985 Och fuj, ale zas chapem ze vo vonkajsich priestoroch to nevie ovplyvnit
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?