Vzťah tvojich a jeho rodičov

Aky vztah maju svatovci, Vasi a Jeho rodicia? Navstevuju sa, ci sa nemozu vystat? Kedy ich treba pred svadbou oficialne zoznamit a posadit do jednej miestnosti?
Odpovedať
@kexik218 nasi sa poznaju uz 20 rokov, tatovia spolu robia atd..takze sme mali o velku starost menej:) drzim palce:)
Odpovedať
@kexik218 nasi sa tiez poznaju par rokov, spolu sme 6 rokov, manzelmi sme rok a rodicov sme zoznamili asi po roku a pol..ani neviem pri akej prilozitosti, ci narodeniny alebo nieco take...no a stretavaju sa, nasi su v zahranici a ked su doma tak sa skoro stale stretnu, idu na kavu alebo len tak jeden k druhemu na navstevu, povedala by som ze tak 4krat do roka sa stretnu...ale nikdy nie sme pri tych stretnutiach takze neviem ako to prebieha, o com sa bavia...
Odpovedať
máme mesiac pred svadbou a naši sa ešte nepoznajú, ale v pohode, keď aj pred obradom ich zoznámime. nerobím z toho vedu
Odpovedať
@kexik218 my sme spolu 11 rokov svadbu mame v aprili buduci rok. Rodicia sa poznaju dlhsie,(za cele roky sa ale mozno videli zo 10 krat, mozno viac :-) po zasnubach si potykali a teraz si uz aj volaju a chodia k sebe na kavicku a gulasik :-D samozrejme bez nás. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
u nas je ten vztah nulovy. Videli sa 2x, prvy raz sa stretli aj s nami na obede u mojich rodicov (akoze zoznamenie a riesili sa nejake prakticke veci okolo svadby) a druhy raz na svadbe. Byvaju dost daleko jedni od druhych a okrem toho su velmi odlisni, povahou aj zaujmami, nemaju dovod sa stretavat. Najblizsie sa mozno stretnu na krstinach (dieta zatial nemame) ;-)
Odpovedať
Aj my sme mali obed, na moje narodeniny, a tiež sme riešili veci čo sa týka svadbu, asi kamaráti nebudú. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kexik218 absolutne nie... pred svadbnou 1 navste u nás, po svadbe nič a už sme rok svoji max. sms na vianoce aj to z iniciatívy mojich rodičov. Su to rozdielne povahy, vekovy rozdiel cca 10 rokov a svokrovci nikam nechodia ani k svojej rodine.,
Odpovedať
Profilova fotka
@laleeta u nas to istee :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Poznajú sa len tak zbežne, o vzťahu sa nedá hovoriť. Možno aj preto, že vekovo sú od seba vzdialení - drahého rodičia sú sú o dosť starší od mojich rodičov. Svokrovci sa viac stretávajú s mojimi starkovcami :-), ktorí bývajú v susednej dedine tak majú podobnejšie záujmy.
Odpovedať
Myslim, ze toto je velmi individualne a zavisi od povah a zvykov oboch rodin. Nasi byvaju od seba 150km, my od nich dalsich 150km, pred svadbou sa nepoznali. Moji rodicia sa neurazaju kvoli ludom, ktorych nikdy nevideli a vedia sa dobre prisposobit ludom aj inym zvykom. Zaroven nie su velmi spolocenski. Manzelova mama je skor placha a tiez jej trva, kym sa pred cuzdimi uvolni. Ja som chcela aby sme ju na "zasnuby" (neboli to ziadne oficiality, len obed v restike) priviezli zoznamit sa s nasimi, ale MM sa to zdalo zbytocne a nikto na tom ani netrval. Takze zoznamili sa vlastne sami na svadbe (bola trochu netradicna, vsetko na jednom mieste a skoro ziadna rodina, ja som pred obradom odchytila ocka a zoznamila ho so svokrou, on potom zoznamil maminku a tetu s ujom). Nepredokladam, ze sa budu stretavat, co je dane hlavne okolnostami. Nikomu z nich to neprekaza. A pred svadbou sme boli spolu 4 roky.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja neviem ,ale my našich sme zoznámili už asi po 2 týždňoch chodenia a po mesiaci sme už boli na spoločnej chatovačke ;-) ..Ja ďakujem "tam hore", že mi dal toľko šťastia, aby som našla toho najúžasnejšieho muža s úplne perfektnom rodinou!...Aj za to, že svokričky sú "kamošky". .. :-D ...teda zatiaľ iba budúce..;)
Odpovedať
Medzi nasimi bol dobry vztah, uz pred svadbou sme sa stretavali u nasich na grilovackach, oslavach. Chlapi si rozumeli a nase mamy myslim tiez, aj ked trochu zdrzanlivejsie zo zaciatku. Pred 5 rokmi svokra zomrela (teda este nestihla byt svokrou), ale svokor sa s nasimi stretaval dalej, dobre si rozumel so vsetkymi, nasi ziju v jednom dome aj s mojimi starymi rodicmi, cize sa vzdy stretlo viac generacii (presne 4) a vzdy bolo super. Tento rok zomrel aj svokor, tak sa uz stretavame v mensom kruhu, len s mojou rodinou a s manzelovej strany mam uz len svagra... |-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
@carey tak ty mas obrovske stastie :)
Odpovedať
My sme rodičov zoznámili minulú nedeľu, teda priateľ ma už len otca...na prvé stretnutie to bolo celkom fajn, ale myslím že ďalšie stretnutie bude až na svadbe :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?