Vlastné detičky na svadbe. Kde ich usadiť?

Profilova fotka
Mam 8 rocnu dcerkú...Chcela by som sa spytat ci ste mali na svadbe vlastne deti..Kde sedeli a ako ste zorganizovali..fotenie,nechcem aby sa citila odstrkovana...DaKUJEM :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj, bola som na svadbe, kde uz mali svoje dieta. normalne sa hralo s ostatnymi detmi, ale pri veceri sedelo s rodicmi (kedze ma len 2 roky). ale potom uz bolo normalne s ostatnymi detmi. myslim, ze ked ma uz tvoja dcera 8 rokov, tak sa jej mozes aj spytat, ci chce sediet s vami alebo s detmi. aj tak sa bude hrat s nimi, tancovat budete predsa vsetci spolu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Vsak jasne..Ja tam musim mat dcerku :-) len som chcela vediet ako ste si to zariadili
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala obe moje dcérky na svadbe, sedeli vedľa mňa za hlavným stolom, ale oni sú už veľké, takmer dospelé a bolo to super.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
majtika • 12. feb 2007 o 10:39 Milé nevesty a ženíchovia. Rada by som otvorila, možno novú a možno ani nie, tému o tom, ako ste prežívali svoje svadby so svojimi detvákami. My máme svadbu v magický sedmičkový deň, ale aj s 1 a pol ročným prírastkom...synom Matúškom. Zaujímajú ma hlavne príspevky kojacích mamičiek, ako to riešili so šatami. Ja som si vybrala také šaty, kde by s kojením nebol problém, aj keď Matúš mi už dávno zje všetko, ale didiku si ešte rád vypýta. Vyhrážam sa mu síce, že didu už nedostane, veď je veľký chlap, ale keď potrebuje uspať, alebo upokojiť, tak didík je to najlepšie riešenie na svete a to má už 1 rok. Taktiež ma zaujíma spanie malých detičiek na svadobnej hostine? My sme sa rozhodli, že skúsime poprosiť majiteľa reštaurácie, kde budeme mať oslavu, že si tam donesieme prenášaciu postieľku a keď bude chcieť spať, tak holen do nej vložíme a hádam to bude OK, len musíme poriešiť miesto, kde nebude rušený hlukom a bujarou oslavou. Aké to bolo u vás a aké máte skúsenosti vy s detičkami, napíšte a po diskutujte s budúcou nevestou a maminou, ktorú to ešte len čaká, ale má aj dieťa na vlastnej svadbe
Odpovedať
Profilova fotka
emjee, diky, ze si to prehodila, lebo som tuto temu nenasla, tak som si ju zalozila.
Odpovedať
;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
errilo • Včera o 21:03 ahojte nevesticky, mate niektora dietatko? ako to riesite pocas svadby? prip nevesticky, ktore ste uz svadbu mali, ako ste to poriesili? my mame zabezpecenu opatrovatelku, ale malinka ma maminkovske obdobie a s nikym nechce byt iba so mnou, tak mam trosku obavy. dakujem za rady
Odpovedať
dominika a co tvoji rodicia? my budeme mat sice malu svadbu,ale dcerka bude s mojou sestrou,jej krstnou,jedna bude druzicka druha svedok a pocas vecere bude s mojou mamou,kt ju aj nakrmi,budeme vsetci za jednym stolom,tak vidiet nas bude
Odpovedať
aha nevsimla som si,ze to patrilo errilo pardon :-N
Odpovedať
lindos, my by sme boli radi keby sa vsetci v klude najedli a tym, ze mala chce byt stale pri mne tak s tym nam ani mama nepomoze.. to je najhorsie.. ja mamu nemam a nastavajuca svokra byva daleko, takze mala nie je na nu zvyknuta. vasa mala vydrzi s mamou, sestrou a krsnou? tak to blahozelam :)
Odpovedať
Profilova fotka
Errilo, kolko ma rokov mala? My sme mali na svadbe nasho 4,5 rocneho synceka, to bolo absolutne v pohode, sedel s nami pri hlavnom stole, vedla mojej maminy. A mali sme tam aj mensie deticky a tie sa tam hrali s ostatnymi, behali medzi stolmi a tak, takze s detmi nebol vobec ziadny problem. Horsie je ak si ty nevesta, planujes velku svadbu s tancovanim a na tebe bude "visiet" dieta a zo svadby nebudes mat nic. Ale s tym sa asi musi pocitat ked uz ma parik dietatko a robi svadbu v case ked je dietatko este "zavislak" na mamine... mala by si to brat ako fakt - bude stale s vami, budete menej tancovat, pripadne s nou na rukach a pod., budete ju spolocne krmit (najlepsie este predtym ako nakrmite seba, aby sa hladna nepozerala ako jete) a budete ju musiet zabavat nejako pocas vasho jedenia. A svadobna noc len o dvoch asi tiez nehrozi... Bolo by fajn keby si mala aspon nejaku kamaratku alebo sesternicu, s ktorou mala dobre vychadza a v case nudze ti ju podrzi a zabavi ju. Nas druhy syncek ma 15mes. a je taky spolocensky, ze je mu uplne suma fuk, s kym papa, ci chodi a pozera si knizku a ine zabavky, cize my by sme s nim na svadbe vobec nemali problem. Ale nie kazde dieta je take...takze chapem tvoje obavy.
Odpovedať
Článok sa načítava...
miika, bude mat 14 mesiacov.. ked sme svadbu planovali sme si neuvedomili, ze este bude maly zavislak.. je to nase prve dieta. .no snad to dobre dopadne... kazdopadne dakujem za odpoved
Odpovedať
no nasa mala v pohode vydrzi s maminou a so sestrou ved budeme vsetci za jednym stolom a ona je hyperaktivna az moc,nevydrzi dlho sediet,takze predpokladam,ze aj tak bude behat po miestnosti a hrat sa s balonikmi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
a davate dvojrocne dieta pri veceri sadnut na normalnu stolicku? lebo nas maly je nauceny na nu. na normalnej nevie sediet. najhorsie je ze on neobsedi. no detsku stolicku za vrch stolom pri nas si neviem predstavit. ako to riesite?
Odpovedať
@anicka077 my sme mali detsku stolicku... po lavici som mala manzela, po lavici 2 rocnu dceru v detskej stolicke.... nechcela som ju davat kvoli fotkam sediet niekam inam, sak nech nezavadzia.... je nasou sucastou, stale pri nas takto sedi, nevidim dovod, preco by na svadbe nemohla.... vsetci chapu, ze dieta patri do detskej stolicky, niec divne na tom nevidim.... ;-)
Odpovedať
@anicka077 a okrem toho sme mali urobeny detsky kutik, kde mali deti paiere, farbicky, knizky, lego, bublifuky.... takze ak sa nudili s nami dospelakmi, odlozili sme ich tam..... aj rodicia sa zabavili, aj decka boli spokojne... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby my budeme mat na nasej svadbe 21 mesacnu dcerku Emmušku nastastie je zvyknuta na krstnu,stare mamy takze ju bude mat kto strazit ale urcite bude mat zrejme detsku stolicku vedla mna a ja na videjko spravime tak ze spolocne krmime ju najskor a az potom seba ;-) a prvy tanec najskor s nou potom sami ... chceme spravit aj detsky kutik nakolko bude dost deticiek na nasej svadbe tak tam dame kocky,lego,stolik maly plastovy so stolickami nejake farbicky,fixky,omalovanky,knizky ved mame toho doma dost :-D a nieco este dokupime popripade nech sa tie nase detvaky nenudia tam :-) mam vybavenu aj tetu ku ktorej pojdem Emmuška spinkat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka077 náš malý bude mať na svadbe dva roky aj dva mesiace, rozmýšľali sme či detskú stoličku alebo klasickú, v podstate sedáva tam aj tam, ale v detskej logicky lepšie vydrží, ak je na klasickej, už ho to ťahá preč, je dosť neposedný, takže ak ho počas večere nechceme naháňať, tak zvolím asi detskú stoličku. Sedieť bude samozrejme vedľa mňa, potom ďalej budú moji rodičia. Vie sa najesť aj sám, prípade mu trošku pomôže moja mamina alebo ja. A vyzdobíme aj detskú stoličku x-) Spinkať pôjde do izby v hoteli, kde bude svadba.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievčence ;-) tak som sa potešila tejto téme my sa ideme brat po trinástich rokoch..svadba je v júni náš malý bude mat v júli tri roky.....Skúška bola teraz na oslave 50tky kde náš drobček skoro nás ani nepotreboval bol unesný z ostatných detičik z hudby a hrou pod stolom.Tahali sme ho domov o pol jednej čo tancoval a robil zábavu.Planujem spravit aj detský kútik krsniatko bude mat vtedy dva roky ,pre deti balony...ohromne sa zabavil.....Inak počas dna rátam s maminkinou a babkinou pomocou počas foto a tak.papat bude samozrejme aj sediet vedla nás ak obsedí :-) Akurát sa troška bojím aby zaspinkal cez den aby potom vydržal večer,lebo len somnou zahajá...chcela by som ho mat co najviac pri sebe...potom ho pôjdem uspat na apartmán a jednu pani k nemu volam,aby pri nom len sedela ked bude spinkat.Tak všetkým maminkám nevestičkám držím palčeky nech si užijeme Svadbičku:::. :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@tatianka007 ja sa ho tiež chystám ísť uspať, aj keď si to neviem dosť dobre predstaviť v svadobných šatoch :-D ale nejak bude. Večer totiž zaspáva ešte s maminkiným mliečkom ;-) a nemyslím, že sa to do mája zmení. Inak "strážiť" ho bude elektronická opatrovateľka :-) niekomu (asi môjmu ocinovi) to zakvačím na krk, nech počúva :-N Ale spáva mi pekne celú noc, tak dúfam to nebude inak. Niekto tu spomínal, že svadobná noc vo dvojici nehrozí.. no nechystám sa tohto vzdať :-D máme apartmán, malý bude spať vo vedľajšej izbe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
;-) @veronika81 Veronika kolko má malinký?ja som tiež svojho drobca kojila až do 15 mesiacov,,,,ale je super že ti prespinká celú noc...aj mne sa len sem tam budí malý....Inak fakt si to tiež neviem v tých šatách predstavit xi xi.Aj my máme Amartmám len či budeme vládat chi chi....Ozaj a skús dat ten monitor dat pri hudbu malo by to začat rušit.... :-) Kedy máte svadbičku?
Odpovedať
no nas maly bude mat na svadbe necelych 23 mesiacov a stale nespi celu noc :( tak toho sa obavam,ako to bude. a asi bude na svadbe jedine dieta,lebo robime malinku svadbu. takze ziaden detsky kutik nehrozi.... no neviem neviem ako to s nim zvladneme.uz teraz je sidlo neposedne. a ako to poriesite s jedlom pre maleho? objednavate mu iba polievocku alebo aj ostatne jedla?
Odpovedať
Profilova fotka
@tatianka007 no môj malý má už teraz 22 mesiacov :-) ale zatiaľ mi to neprekáža.. Svadbu máme 7. mája. Myslíš, že hudba bude ten signál rušiť? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka077 tak ho nechajte hore kým bude vládať a potom od únavy tak zaspí, že ani nezbadáš :-N a možno bude spať celú noc. Asi by som v tvojom prípade zabezpečila niekoho k nemu na izbu, ak sa zobudí, tak ťa zavolajú..alebo za ním potom pôjde niekoho z rodiny, na koho je malý zvyknutý (starí rodičia, krstní a tak..) a znova ho uspí. Čo sa týka menu, tak mu dáme polovičnú porciu, polievočku aj druhé, myslím, že raz za rok ho takáto reštauračná strava nezabije :-D Nebude to nič pikantné, ani vyprážané, takže pohoda.
Odpovedať
Profilova fotka
náš drobec mal v pondelko 30 mesiacov....letí to....tak mi hovorila kamoška že to tak mali.....naša svadba je 18.Jún 16 teho 13 rokov výročie ufff.....Pozerala som máš krásny albumček ja budem mat Sotterky Amrosia.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika81 Kde si prosím ta našla tie perličky tie náušnicky nemajú chybu dakujemmm
Odpovedať
Profilova fotka
@tatianka007 ja som bola 18.júna požiadanú o ruku ;-) minulý rok. A Ambrosiu som mala tiež na sebe :-) So svadbou sme schválne čakali, kým bude malý trošku väčší, samostatnejší, neviem si to predstaviť do jedného roka, keď ešte nechodil, stále niekomu na rukách a tak..aj tá hlasná hudba by asi nebola práve ideálna pre tak malé dieťa. Od toho roka a pol je to podľa mňa už v pohode. Veľmi sa na to teším, aj na fotenie ho samozrejme beriem, fotíme sa doobeda, porobíme s ním nejaké fotky a potom pôjde s našimi domov a my sa ešte dofotíme.
Odpovedať
tiez som sa bala, ako uspim malu, lebo zaspava len so mnou, ale nakoniec pred polnocou odpadla do postele, takze opatrovatelka s nou nemala ziadnu robotu.... :-D :-D :-D :-D nadranom sme ju presunuli vedla do izbicky, co patrila k apartmanu a aj svadobna noc bola..... to znamena, ze sme sa dobre vyspali :-D mala drichmala do 9:00 rana.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika81 Jéj Veronka tak osemnásteho zásnuby ....a presne takto to máme aj my naplánované,že fotečky z malým a potom pojde z nasšimi domov...Kto Vás bude fotit?ja som velmi chcela žitnanských lemn už boli obsade a velmi drahý...ale aj tak nás to dost výde....ale ved je to raz zaživot..án.o to je jasné že do roka by som si vôbec netrúfla ved len na cecku visel...ale teraz už je to v poho...pekný dník
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?