Svokrovci si pred svadbou kladú podmienky ich účasti

baby, mam problem, uz dlho sme rozhadani so svokrovcami, najprv svokra vyhlasila ze nepride na svadbu, no uz zmenila nazor... teraz zas naopak, svokor si kladie podmienky, ktore za ziadnych okolnosti nesplnime... svadbu si platime sami, nebude mi nikto rozkazovat, koho mam pozvat a koho nie . hadam je tento svadobny den o NAS dvoch a nie o niekom inom.... preco mi kladu podmienky ktore by mi zrujnovali cely den? ako to bude vyzerat ked jeden z rodicov nepride??? bude za hlavnym stolom sediet iba zenich s mamou.. mali ste podobny problem? chcem to vyriesit s chladnou hlavou, no najradsej by som niekomu vyskriabala oci... ja to prezivam sice inak, predsa len sa nejedna o mojich rodicov, ale o partnerovych. mne po hlave skakat nebudu, no snazia sa robit zlo... ako je rok dlhy nikto sa o nic nezaujima, a zrazu pred svadbou si kladu podmienky..
Odpovedať
mam taky pocit, ze z nasej svadby nebude zabava, ale vojna :-/
Odpovedať
Profilova fotka
Keď trucujú jak malé deti, tak to bude jedine ich hanba keď neprídu na synovu svadbu. :) nerobila by som si z toho ťažkú hlavu. A skôr nech to s nimi rieši snúbenec, lebo budeš ešte ty najhoršia nevesta nakoniec. :-D Proste im ešte raz povedzte čo a ako, a keď budú stále vymýšľať, tak ich problém.
Odpovedať
@ludmilka15 ja som najhorsia este som sa ani nenarodila a uz ma nechceli :) svokor povedal ze ak nepozveme jednu dotycnu osobu tak nepride ani on. preto som prekvapena, ze si kladie podmienky, ktore v ziadnom pripade nie su uskutocnitelne.... vies, mne to je vies kde, ci pridu ci nie, my sa v laske nemame.. ale ako sa citi muz... potom budu hovorit, ze kvoli mne neprisli. a ja nechcem byt ten dovod, ale oni to tak zahraju aby to tak vyzeralo..
Odpovedať
neverim ze by naozaj neprisli... lutovali by to do konca zivota.. nenechaj sa vydierat rob si po svojom oni su hostia maju prijst zabavit sa a hotovo ked si budu oni organizovat nieco nech pozvu aj papeza
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?