Svadobné mamy - pridajte sa do diskusie

Profilova fotka
Ak máte chuť a potrebu napísať niečo z Vašich príprav na svadbu, ozvite sa. Ja som tu skoro každý deň. Čítam si príspevky a môžem Vám povedať že začínam tie naše deti viac chápať. Rozumiem im a ľahšie sa vžívam aj do dcérinej túžby urobiť si svadbu podľa vlastných predstáv.Už som si tu na niektorých prípspevkoch aj poplakala, pri niektorých sa len pousmejem a niekedy ma tieto dievčatá vracajú do mojej mladosti.Teší ma keď môžem pomôcť nejakou radou. Dievčatá sú tu veľmi milé a milujem ich mladistvú úprimnosť. Mám pocit, že čítam v ich dušiach.Toto fórum nieje len o svadbe, je o živote našich detí a my sme predsa jeho súčasťou!
Odpovedať
1
2
6
Profilova fotka
mamina, ty si za milión... občas by sem mohla kuknúť aj tá moja... niežeby bola zlá, alebo čo... ale toto, klobúk dolu... |-|
Odpovedať
..mamus....môžeť Vás/Ťa nazvať tak trošku familiárne??...*MAMUŠKA* x-) ...nesmierne úprimný príspevok..
Odpovedať
Profilova fotka
expertka- v pohode som "Ty". Ďakujem za tú mamušku :-) :-) Ja Vás aj tak tu beriem všetky ako by ste boli moje dcéry. Dievčatá ale už sedím viac na internete ako pracujem. Neviem či nebudem "závisláčka".
Odpovedať
...mamuška...vitaj v klube :-D ..každý má nejakú tú závislosť.. :-N ...som veĺmi zvedavá,či sa pripoja aj iné maminy??????...celkom rada,by som sa im pozrela do hlávky..možno ten predsvadobný stres raz poxopím na vlastnýx deťox??? :-o :-D ...lebo,keď sme sa brali my,zdalo sa mi,že moja mamča tie presvadobné starosti *len* zveličovala...a pritom od začiatku sme doma JASNE vyhlásili,že si VŠETKO zaobstaráme sami!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
Aj ja by som celkom privitala, keby sem moja mama obcas nakukla a pokecala si s inymi mamuskami. Ale to ju budem musiet najskor zasvatit do tajov internetu. My si tiez chceme vsetko zariadit sami, teda vybrat si co sa nam paci a do toho nam nikto kecat nebude. Ale buduce svadobne maminy sa uz tesia na vypekanie kolacikov a torticiek-obidve rady pecu, tak si uz zacinaju dohovarat co a ako, aj ked mame kopec casu. Ale je to take mile. Ony su rady, ze niecim pomozu a my sme radi, ze ich to bavi a mame o starost menej-a domace su domace. Ja som tu v pripravnych albumoch nasla take male mile kolaciky-ovocne a vselijake chutne, tak som im ukazala, ze nech si to dovtedy odskusaju. :-)
Odpovedať
...ale nex sú naše mamy akékoľvek...vždy ostanú našimi maminami x-) ...mama je len mama..to je jediný človek na svete,ktorý nám ODPUSTÍ čokoľvek... :-) ..a ja som rada,že mám tú *svoju* ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bolo by klamstvom tvrdiť, že to v počiatku nebolo aj vo mne. :-S :-S :-S Nie, že by som jej chcela vnucovať svoj názor to nie, ale tak sa strašne teším a ja v podstate rada vybavujem, nemám s ničím problém. Obvolám, pýtam sa, komunikujem, to som proste ja. Vždy bolo všetko na mne, podobnú mám aj prácu. Sašenka síce tiež vyhlasovala že všetko si chce vybavovať sama ale teraz zistila, že nemá až toľko času a tak mi povie želanie a predstavu predebatíme (ja rada kecám) a potom zisťujem kde sa čo dá zohnať i vďaka Vám tu všetkým. A príde si aj mamička na svoje aj dcérenka je spokojná. :-) :-) :-)
Odpovedať
Ahojte,pripajam sa ku vam...........moja mamina aj ked myslim,ze ma kvoli mojej svadbe stres,myslim,ze sa na nu aj tesi.Sama som jej minule povedala,ze nechcem,aby mala zo svadby nervy a ona ,ze nervy nema a ze sa tesi.Moja jedina sestra sa to tiz vydavala v nemecku a nemala tam nikoho okrem mojich rodicov a mna a tak to chcem aspon ja trocha mamine vynahradit tymito sladkymi starostami :-)
Odpovedať
...my sme to mali pred svadbou perné..mamina sa aj troxu hnevala,že ju z toho vynexávam..šetrila som ju...,ale nakoniec sa s tým zmierila x-) ...aj tak sme mali dosť nezvyčajnú svadbu :-o ;-) ..takže už od začiatku sme boli *iní* x-) ...a dnes???..každému vo svojom okolí doporučuje takú svadbu,akú sme mali my :-N
Odpovedať
expertka a aku inu svadbu ste mali?ak by to nespadalo do tejto temy napis mi prosim IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
karla7 - povedz mamine, že internet nieje nič zložité. Aj ja som objavila túto stránku náhodou. Nevedela som sa prihlásiť a to ešte vložiť album. Ale naučila som sa. Len nevie tak rýchlo písať ako Vy. Už som si písala s veľa dievčatami aj do IP ale neviem si spraviť systém ako si pamätať kde som reagovala na ktorý príspevok. expertka- pekne si to napísala. Tvojej maminke by pri čítaní určite zvlhlo oko. Niesi moja dcéra a mne zvlhlo tiež.
Odpovedať
mamus: Skusim, ona si rada pozera fotky, teda hlavne torty.Vlastne tak som aj nasla tuto stranku, ze som jej vyhladavala torty, hlavne svadobne vselikde na nete a tak som sa nahodou dostala aj na tuto stranku a neviem si ju vynachvalit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
..mamuška..ďakujem...a som presvedčená,že každé dieťa,to tak cíti..veď ste nám dali život,vyxovali ste nás v zrelé manželky a zodpovedné matky x-) ...vám patrí naše veĺké *ĎAKUJEM* x-) x-) x-) ..krissy1..svadobný obrad sme mali v kostole,kde sme mali len najbližšiu rodinu..a tým najbližšiu nemyslím žiadne tety,babky...po obrade sme odišli so svedkami na slávnostný obed a o 18.00 sme boli už doma..dali sme sa do civilu a išli si s priateľmi a svedkami zahrať bowling,posedieť..spraviť malé *mexexe* :-D ...žiadne ožieračky..pardón za výraz,ale na svadbáx to väčšinou tak končí :-| ...a o 3.00 sme boli doma x-) ...skutočne sme sa bavili výborne ...a naši boli týmto našim nápadom a konečnou realizáciou nadšení :-D :-D :-D
Odpovedať
to sa mi pozdava.My nemame taku svadbu,ale vypustili sme starejsieho,odcepcenie a vseliake tie sutaze,ktore aj tak uz asi vsetkych omrzeli.DJ tam nebude kecat ako to byva zvykom,proste si len donesie aparaturu a CD,ktore bude pustat a kto bude mat kedy chut bude tancovat.Tiez planujeme len do nejakej 1-2 hod, rannej :-)
Odpovedať
Jeeej mamus som rada,ze je tu nejaka mamina ;-) Bohuzial z tou mojou nie som casto,lebo som v uk,a ked vola tak len place ako jej chybame [je tu aj sestra a obe mame syncekov]tak jej chybaju aj vnucence :-( Co sa tyka svadby nechavam jej absolutne volnu ruku,je to velmi moderna zena a ja aj tak pridem domov len 1,2 tyzdne pred svadbou,tak ona sa bude ,,musiet,,o vsetko postarat,co si dufam uzije :-D Viem,ze nie kazda babenka si da toho kecat,ale mne to uplne vyhovuje,kedze som daleko.Veci ako saty a kyticka si samozrejme vyberem sama z jej poradenim :-N
Odpovedať
Profilova fotka
sunny6 tak to tvojej maminke nezávidím. Neviem si predstaviť možnosť všetko rozoberať a rozprávať sa o tom. Ja som bola so Sašenkou(v Čechác cez víkend ) a pomaly sme neboli schopné ani variť čo sme stále debatili behali sme po obchodoch len tak pozerať. Večer v posteli zas bolo len šušušu o svadbe. Peťko-nastávajúci zaťko to len komentoval- ách bóže ženský, bože Rúžo že vás to ješte baví..... a nás to bavilo!
Odpovedať
Profilova fotka
sunny6 teraz pozerám - tvoj deň D - 4.máj. Máš už horúčku alebo si v pohode? Počkaj a kde vlastne si teraz? Píšeš že 1,2týždne pred svadbou budeš doma. Alebo sa práve chystáš na cestu? Tak nech tam potom m áš fotky so svadby. A nafoť aj terajšiu situáciu v UK. Odkiaľ máš manžela? Bože to mám otázok?
Odpovedať
Mamus-teraz mam svadbu v uk,len na urade,kvoli vybaveniu pasu pre nasho synceka,buduceho manzela mam z uk,spoznali sme sa tu ;-) Poriadna svadba bude v maji 2007 u nas na slovensku,tak si to uzijem 2 krat :-D Nemam ziadne stresy z tejto v uk,dokonca svad.kyticu si kupujem v den svadby v tescu,len ju dako pekne zdekorovat :-) Fotky urcite poslem do moja svadba. Jedine co ma mrzi,ze nasi nebudu s nami,len mojho draheho mama a brat a z mojej strany aspon sestra z rodinou,ktora mi je tu velkou oporou :-N
Odpovedať
ahojte, tak ja sa pridam :-) my sme chceli povodne svadbu tento rok, ale zistili sme, ze nestihame a tak sme ju prelozili na buduci. ale je mi jasne, ze nebyt mojej maminy nestihli by sme ani ten :-| . ale je uplne super, pozrie so mnou fotky, rozoberieme, co by sa mi asi mohlo pacit a hodit potom mi pozistuje, ze co a kde sa da a rozhodnut sa uz musim sama s mojou polovickou (aj ked casu mame este dost). ked nieco najde na nete, tak mi to vytlaci alebo posle na mail. ale nic mi nevnucuje, hovori, ze je to nas den, a ze by preto mal byt pesne taky ako chceme my a nie niekto iny :-D. vsetci do nas rypali, ze naco sa tomu venujeme uz teraz a mamina nas podporila s tym, ze si mame zaistit zakladne veci (nakolko je to vychyteny datum) a vsetko ostatne ma cas. priatelova mamina je tiez super. najprv nas sice prehovarala, aby sme niektore veci urobili inak, co sa nam nepacilo lebo mame jasnu predstavu. potom si pokecali s mojou maminou cez telefon, my sme jej ukazali niektore veci, co sa nam pacia a nakoniec uznala, ze je to v pohode, a ze sa nemusia bat ako to dopadne. takze u nas je to tak, ze privitame kazdu pomoc, ktora nas dovedie k nasmu vysnivanemu vysledku a vsetci su spokojni. :-D
Odpovedať
:-) ahojte, tak sa pripajam na vyzvu, uz dlhsie sledujem tuto stranku, lebo sa mi zeni syn a pripravy na svadbu ma velmi bavia. Casto chodim po obchodoch, zistujem co je zaujimave, necham si to doma schvalit a potom to kupim. Moja nevesta sa vyjadrila, ze jej to velmi vyhovuje,lebo ja jej dam na vyber zopar moznosti a ona sa sama rozhodne o tom co jej vyhovuje.
Odpovedať
Profilova fotka
Klobuk dolu maminy.Asi poslem na internet aj moju buducu svokricku.Us aj vlastny syn jej nepovie inak ako psycho,pretoze co stvara je fakt psycho :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj svokra- tak ťa vítam. Všetci si tykáme tak sa dúfam neurazíš. Je to predsa také familiárnejšie. Je super keď pomáhame a ešte lepšie keď sú tie naše deťúrence (väčšie a niekedy možno aj rozumnejšie ako my) aj rady keď im pomôžeme. Veľa z nich je veľmi pracovne vyťažených a priznajme si že sme šťastné keď nás o niečo požiadajú aby sme vybavili. Neviem ako ty, ale až teraz pri čítaní príspevkov na tomto fóre vidím aké neskutočné problémy spôsobuje rodičovská ješitnosť."Som hrdá na seba, že som aká som" - fúj to ale zaváňa samoľúbosťou, však!!!!!! Prajem lene a len radosť z príprav. Napíš niečo bližšie, vytvor im album atď.....
Odpovedať
Jeeej, ahojte! :-) Moja mamka je super a tiez sa so mnou tesi ako na vlastnu svadbu (mozno aj viac) a tiez by som privitala, keby sa prisla pozriet na tuto stranku... My uz mame sice skoro vsetko, az mi je luto, ze uz nemam co zhanat, tak si niekedy vymyslam co este. :-) :-) :-) povedzte aj dalsim maminam, ze sem mozu prist.
Odpovedať
Profilova fotka
Mamus a svokra- bodaj by takych sikovnych mam a svokier bolo viac!!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Marsuc : Ďakujeme aj za tie o ktorých tu neviete. Ono ich je určite veľa.Jednak nie každá má možnosť byť na internete (nete :-) a nie každá je taká ukecaná ako ja a nepotrebuje sa ventilovať na tomto fóre. Hold ja to potrebujem :-D :-D :-D .
Odpovedať
Profilova fotka
mamus - ty mas napisane, ze svadba bude 9.sept 2006... to bude tvoja alebo dcerina?
Odpovedať
Profilova fotka
Hviezdicka ja som svadobná mama - proste taká mamus. Na vsetko zvedavá, ukecaná. Áno dcérina svadba.
Odpovedať
mamus: vdaka za privitanie ,tykanie je samozrejme . marcus: tiez dakujem a urciteje tu na fore viac sikovnych svadobnych mam a urcite sa casom prihlasia. tak ako sharotta uz aj my mame skoro vsetko nakupene /svadba bude cez leto/ , album mozno casom bude, ale :-) ked sa to naucim,slubujem,ze sa budem snazit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
svokra prosím ťa a ty čo?-nemôžeš spávať? Myslím že tie moje časy by boli asi rovnaké keby som mala internet doma.
Odpovedať
mamus a svokra - ste fakt peckové :-D ... ako moja maminka
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?