Sprievodný list

Ahojte baby, prosím chcem sa spýtať či ste aj k pozvánkam dávali nejaký sprievodný list, ak sa svadba koná niekde inde. Potrebujem aby mi potvrdili niektorí ludia či budú chcieť aj ubytko, koľko ludí príde, nakoho sa obrátiť keby niečo .... Nemáte niektorá niečo podobné pripravené? :) dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no mozno bude zavisiet aj odo toho, ake mas pozvanky. Ja som teraz dostala pozvanku na svadbu a bolo to ako DL karta kde boli to klasicke bla bla ako basnicka a kde a o kolkej sa to bude konat. No a plus som k tomu dostala malu ako keby ,, vizitku,, kde bolo pozvanie ku stolu. Ak to mas riesene nejak podobne, tak si myslim ze na tej karticke kt. pozyva ku stolu by alo byt napisane ze treba potvrdit ubytko. Rozhodne si myslim, ze ak mas druzicky tak im to hod na krk lebo ak mas vela ludi zblaznis sa z toho ... :)
Odpovedať
Moj sprievodny list mal dva a pol stránky :) Pripravoala som ho pre českých hostí - svadbu máme na Slovensku. Napísala som im všetko, čo by ich mohlo zaujímať - nejaké zaujímavosti, ktoré možu nájsť v okolí, keby sa rozhodli stráviť tam viac dní, ako je to ďaleko, ako dlho trvá cesta a tiež akú trasu odporúčame. Koľko stojí dialničná známka. Kde budú obytovaní, ako ďaleko je to od sály, kde bude hostina a ako ďaleko od kostola. Aké sú možnosti dopravy v deň svadby. Kde presne sa nachádza kostol a kde sa tam dá zaparkovať. Kedy sa majú dostaviť do kostola a kde dostanú pierko. Že nechceme kvety a dary, nechceme aby sa na nás hádzala ryža a aby neunášali nevestu. Aký bude program, kedy sa budeme fotiť s rodinou, a tiež popis niektorých tradícií (hlavne redového tanca), ktoré nepoznajú, aby vedeli, o čo ide. Proste všetko, čo mi napadlo, všetci si to hrozne chválili. Dávali sme to do obálky spolu s oznámením a pozvánkou.
Odpovedať
@calvera25 no niečo podobné by som aj ja chcela :) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@calvera25 si super, fakt perfektne aspon vsetci vedia do coho idu :)))
Odpovedať
ja to hovorim osobne pri pozyvani, a pokial som nebola niekoho pozvat osobne, odkazala som mamam, ktorych ludi treba upozornit na ubytko a pod...
Odpovedať
@calvera25 nahodou este nemas niekde ten list ulozeny ? :)
Odpovedať
mám, ale je to všetko veľmi konkrétne, myslím, že to nijak nepomože :) Proste to napíš vlastnými slovami, napísala som to formou listu,s oslovením a podpisom, dala si pozor na odstavce, aby to bolo prehľadné, ale inak to nemalo žiadnu poetickú vložku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@calvera25 Ahoj : -) mohla by si mi prosim poslat vzor tvojho soriev.listu k pozvankam? Momentalne to riesim a pomoha by mi inspiracia. Dakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?