Šéf a kolegovia na svadbe

Profilova fotka
Ahojte, mal jednu taku malu dilemu rada by som vedela vas nazor :-) Pracujem v jednej kancelarii kde ja nas 8 ludi, vratane mojho šefa a veduceho celej firmy. Ako to riešite vy, pozyvate svojich kolegov a šefov na svadbu? V mojom pripade su to všetko starši ľudia cca. okolo 50-tky a jedna kolegina, ktora mi bude robiť staršiu družičku. Co vy nato? Neurazia sa kolegovia ked z celej kancelarii pozvem len jednu koleginu?
Odpovedať
Profilova fotka
ja pozyvam len moju priamu nadriadenu (radim ju medzi kamaratky), viac nikoho :) po svadbe donesieme kolace, posedime a hotovo :)
Odpovedať
@gabriela1984 nie neurazia alebo ked aj hej, je to ich problem.. ak by som mala kazdeho takeho pozyvat, tak mame na svadbe 300 ludi..
Odpovedať
Profilova fotka
@majusqa77 ked je zaroven aj kamaratka, tak to beriem :-) ...kedby som chcela pozvať všetkych nedajbože aj s manželmi/manželkami to je dalšich 16 ľudi naviac, a to je uz moc...asi to spravim tak jak vraviš...možno po svadbe ich pozvem na nejaku večeru a donesiem kolače :-) snad to stači a nikto nebude na mna krivo pozerat :-D ...aspon dufam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka38 no veď to, vysvetlim im, ze nemozem pozvať všetkych, nech sa nehnevaju :-) Daaaakujem :-)
Odpovedať
Ja si z roboty nepozyvam nikoho a z byvalej roboty dve kolegyne, Kolegyne + kolegov (sefa, sefku) pozyvam len v tom pripade ak sme kamarati aj v sukromi mimo prace. Inak nie. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maroon ano mas pravdu, tak to spravim a svadobne oznamenia davas v praci? Kazdemu osobitne? Alebo nič? Alebo len jedno oznamko vyvesim na nastenku? Asi tak najlepšie nie?
Odpovedať
@gabriela1984 Ja chodim do prace v UK, tu to vobec tak nefunguje zeby sa tu nosilo oznamko do prace...Ako raz kolegyna priniesla ale vyslovene len ukazat a ohodnoti OZNAMKO, nie ze by nas pozyvala na svadbu :-D Tak ale ta bab tu robila vtedy pol roka. Na SVK, no co ja viem, ak by som nepozyvala cely kancel - tak by som asi oznamko nenosila do roboty akoze take "erarne" na co? Kolegyniam, ktore na svadbu pozyvam by som ho supla na nejakom spoloc.obede alebo co a dovi - vymalovano :-)
Odpovedať
@gabriela1984 vyvesila by som jedno oznamko na nástenku a hotovo :) poprípade to pošli v e-mailovej forme každému :)
Odpovedať
Profilova fotka
alebo ich pozvi iba na večer :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabriela1984 ked je to tvoja kamoska, tak prečo nepzovat. Co sa týka kolegov, asi by som nepozvala na svadbu, ak nie ste nejaky extra kamosi, este ten vekovy rozdiel... ved su to ludia vo veku tvojich rodicov nie? daj im oznamko do kancelarie, pozvat na obrad sa patrí, ale na hostinu zbytočné. Po svadbe dones do prace zakusky tak sa to robí aj moj muž to tak spravil :) a sefovcom dal flasu.
Odpovedať
ahoj, ja mam uzasnych kolegov vsetko su to ludia vo veku mojich rodicov.mam samych chlapov a jedinu kolegynu..na svadbu som nepozyvala nikoho z nich napriek tomu ze mame vynikajuce vztahy..svadba je o rodine a priateloch..pracu by som tam asi neplietla, ale ak ti ide kolegynka za druzicku to je ine..ju si uzi a kolegom dones kolacky a flasku.kto bude chciet ti pride poblahozelat..v dnesnej dobe pozyvat kazdeho len preto ze sa to patri je neekonomicke :)
Odpovedať
Ja som pozvala len 2 kolegyne na druhu veceru. Ostatnym som do officu doniesla kolace. Vztahy nevztahy, nechcela by som mat na svadbe cely office, oddelujem pracu od sukromia
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj, tak nevesty z mojho okolia to robili tak, ze do roboty doniesli oznamko, a kto chcel isiel gratulovat na urad. Po svadbe priniesli zakusky a vino pre vsetkych do kancelarie. Ja si myslim ze takto to staci a nikto sa z kolegovcov neurazal ze neboli na svadbe :-)
Odpovedať
Ja som oznamko poslala mailom, tym najblizsim som dala aj fyzicky. Tych najblizsich (cca 15 ks) som pozvala prist vecer po desiatej, ale nakoniec prisli len dve kolegyne s partnermi, neboj, ono sa to vyselektuje same, ludia maju svoj program a skor sa ti budu ospravedlnovat ze nemozu prist, nech sa nehnevas :)
Odpovedať
Profilova fotka
jeej, dievačata, dakujem pekne za rady :-) ano, urobim tak ze dam iba na nastenku 1 oznamko do kancelarie a 1 oznamko do vyroby na nastenku, predsa som s nimi denno denne aj viac ako 8 hodin, tak podla mna ich treba oboznamit s tym ze sa budem vydavať...kto bude chciet pride do kostola, kto nie tak nie....riaditel mi dokonca slubil, ze mi zaplati svadobnu noc v apartmane s jednych najdrahšich hotelov v PO :-D haa, som zvedava či nato nezabudne :-)
Odpovedať
Ja riesim podobnu dilemu, robim v malej firme, v najblizsom kontakte som len s kolegynou (vek mojich rodicov) a sefkou (cca moja vekova kategoria) - lenze ja nebudem mat obrad ani v kostole ani na urade, kam by mohli prist zatriast rukou, ale vsetko pekne aj s hostinou na jendom mieste (hoteliku) len s tymi najblizsimi a mam pocit, ze oni sa uz na to tesia, ze dojdu, tak ted neviem....no snad to pochopia....lebo my asi nebudeme ani riesit ludi, co by mali dojst az po 21. hodine, zatial mame cca 50 ludi a asi vsetci budu od zaciatku do konca....a to je fakt len najblizsia rodina a najlepsi priatelia....tak ted neviem co s pracou....
Odpovedať
Profilova fotka
@yukiki tiez by si to mohla urobiť tak, ze po svadbe ich pozveš na nejku večeru, alebo taku malu "firemnu party" na počesť tvojej svadby, určite by to pochopili :-)
Odpovedať
@gabriela1984 tak nakoniec bude obrad na urade, takze tym sa to vyriesi, mozu sa dojst pozriet a pogratulovat pred urad a hotovo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@claire767 Presne ako ja.Oznamko sopm vyvesila nakolko vraj to tak je zauzivane...za dobu mojho posobenia sa nikto nezenil ani nevydaval...no a po svadbe som priniesla kolace...hotovo :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?