Rozvedený rodičia

Ahojte, chcela by som sa spýtať na Váš názor, a či máte nejaké skúsenosti s tým ak sú nevestini rodičia rozvedený a majú obidvaja svojich priateľov. Rodičia sú neni moc za dobre, ako ich usadiť, viem že sedieť za hlavným stolom by mali byt zenichovi a na druhej nevestini rodičia, čo s ich polovičkami? aby sa nejak neurazili. dakujem za rady
Odpovedať
Profilova fotka
citala som viac x ze podobnu situaciu vyriesili tak ze za celom sedela iba nevesta a zenich :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my máme tento problém s priatelovymi rodičmi, ktorí majú aj svojich partnerov .. chceli sme to aj my vyriešiť tým že budeme za hlavným stolom len my dvaja. No moji rodičia sa cítili urazene keď som im to povedala. Popravde ja ich chcem mať pri sebe za rovnakým stolom. Tak už len svokrovcov vyriešiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme tiež len sami...na počudovanie moji rodičia (kt. sú tiež rozvedení) to zobrali v pohode a snubencovi, kedže tí sa ani neznesú pomaly s tým budú spokojnejší...nechceme nikoho nútiť sa pretvarovať ešte viac ako budú musieť...svokrovci majú už aj tak svoje nové rodiny s deťmi tak to bude praktickejšie :)
Odpovedať
@lubinka1505 možno by bolo dobré, keby si sa ich na to opýtala, že ako by chceli oni sedieť, ale ja si myslím, že by tam mali byť rodičia a ich noví partneri by sa vôbec nemali uraziť, veď je to ich dieťa. Veď neskôr si aj tak presadnú inam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?