Prenájom autobusu pre svadobných hostí Bratislava

Ahojte, neviete niekto, kolko sa plati za prenajom autobusu alebo mikrobusu v BA a okoli? My zvazujeme restauraciu v okoli BA a chceme tam ludi z BA odviest a potom priviezt (asi na dvakrat, vsetci nevydrzia do konca). Vobec neviem, ako mam autobus objednat, ci tri vyjazdy osobitne, alebo ho medzitym nechat cakat na hostine. A hlavne netusim, kolko by to vyslo. Nema s tym niekto skusenost?
Odpovedať
Ahoj, neviem síce aké sú ceny, ale väčšinou sa platí za kilometre,a keď bus počká na hostí aj to budeš musieť zaplatiť.
Odpovedať
Ahojte, my budeme mat cca 40 ludi a uvazujeme, co by bolo financne lacnejsie, ci ich dat vsetkych do jedneho autobusu (klasicky je miest tusim do 50, ak sa nemylim), alebo radsej kazdemu preplatit benzin na auto a odviezt sa autom? Ideme z Partizánskeho do Bojnic (cca 40-45 km) a tak isto aj naspat, cize spolu by to robilo cca 90 km. Co odporucate???
Odpovedať
Profilova fotka
mna by tiez zaujimalo to iste, ako "pele"
Odpovedať
gaia • Dnes o 17:20 vyhľadávač to nenašiel, takže ak som založila túto tému "double", vopred sa ospravedlňujem viete mi niekto hodiť infošky o firmách (referencie, ceny/km, resp. hod.) na prenájom autobusu na prevoz svadobných hostí z miesta obradu do miesta hostiny? svadba sa bude konať v BA, takže by to bolo iba v rámci mesta...či je nutné prenajať na celý deň (alebo ako sa to robí)...či sa to vôbec opláca a pod. babulina • Dnes o 17:50 co sme sa informovali my cca takto pred rokom, tak podmienkou u kazdej oslovenej agentury bolo ze minimalny prenajom na 3hodiny, nakoniec sme ale poriesili vlastnymi autami svadobcanov resp kamaratov gaia • Dnes o 18:26 to: babulina a ako sa ceny pohybovali?
Odpovedať
ahojte, ja platím za autobus z bratislavy do pezinka a po oslave z pezinka do bratislavy s rozvozom v ramci bratislavy 6500 Sk plus DPH. Kontakt poslem do IP na ziadost. nerataju sa hodiny ani kilometre, je to pevna cena v ramci predpokladanej trasy, pokial by sa nieco zmenilo (rozvoz mimo blavy), tak sa to samozrejme douctuje, ale povedali, ze maju skusenosti s kalkulaciou ceny a nemalo by to narast.
Odpovedať
Profilova fotka
to: pelemele hodis mi ten kontakt do IP, plz? cize z toho mi vyplyva, ze ak by som chcela iba po BA, tak ich fixna cena je ina?
Odpovedať
Profilova fotka
pelemele azj ja poprosim.. potrebujeme autobus alebo mikrobus pre cca 20 ludi, trasa nitra bratislava...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! Ja by som tiez potreboval mikrobus pre ca. 12 ludi v okoli Topolcian. Vie mi niekto poradit? Dik
Odpovedať
Profilova fotka
asi sa to uz moc nepraktizuje :-( ...secia maju auta :-S
Odpovedať
Profilova fotka
aale praktizuje! ja som dostla od kamosky sprd, ze musim mat predsa autobus, ze kazdy ma, aj ked sa ide iba kusok. Ved nechcem, aby sa ludia nemohli zabavat, ked pridu autami... tak neviem. Ked zozeniem nejake info, dam vam vediet... a ak niekto mate info, tak dajte vediet vy :)
Odpovedať
Profilova fotka
to: jedna tak mi potom tiez hod do IPky, plz :-(
Odpovedať
katinka0000 • Dnes o 09:47 Ahojte baby! Velmi surne zhanam mikrobus pre ca. 12 ludi v okoli TO, PE a BN. Doteraz som nikoho nezohnala, vsetci su uz obsadeni. Ak niekto niekoho pozna, prosim, ozvite sa.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
to: katinka0000 poslala som Ti do IP...neviem, ci Ti to pomoze
Odpovedať
Profilova fotka
gaia dik! dufam, ze nebudu velmi drahi, pretoze my byvame od BA tak 110 km.
Odpovedať
Profilova fotka
to: katinka0000 ja viem...rodicia ziju v BN...ale mozno Ti ta firma (ak to nebudu vediet zabezpecit oni), niekoho v regione odporuci
Odpovedať
ahojte mi budeme mat autobus z Kralovej a vyjde nas to do 3tisic co som bola prekvapena.tam aj spat. Su to syn a otec a maju tusim 2 alebo 3 autobusy.
Odpovedať
Profilova fotka
no vypocitali mi cenu 2600 bez DPH pre 12 ludi. pretoze ja som mala zaujem o mikrobus. podla mna je straaaasne vela. my potrebujeme odviezt hosti len z kostola do restauracie, co je nejakych 6 km. takze to by sme mohli ist rovno luxusnymi taxikmi. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
to ma mrzi
Odpovedať
Profilova fotka
nevadi, pokusim sa hladat dalej. dakujem pekne za tip.
Odpovedať
Profilova fotka
to: katinka0000 este zistujem dalsie moznosti...ked budem vediet, poslem IP
Odpovedať
katinka, ved skus obycajnu MHD, neviem kam patria TO, ale my - PE patrime pod PD a od nich sa daju pozicat aj autobusy a aj mikrobusy, staci im len napisat a ta cena je na mna fakt hrozna, ja som pocula o cca tisicke...
Odpovedať
Profilova fotka
to: kotenko niekto mi pisal, ze MHD je este drahsie =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ste zlate, dakujem. kotenko skusim to MHD.
Odpovedať
katinka, ved ked si zaplatis taxi, hoci aj 3x, tak ta to vyjde na 600-800 Sk
Odpovedať
Profilova fotka
francy: nechcela som obycajne taxi, lebo mi to pripada take blbe, aby svadobcanov vozili taxiky. ale jedna taxi sluzba mi ponukla, ze nas odvezu 3-mi autami za 1200 a vraj tam ani nebudu mat napisane taxi a este si aj vyzdobia auta.
Odpovedať
Profilova fotka
to: katinka0000 to su celkom zlati...nie? inak do IP posielam dalsiu firmu (videla som ju rano z autobusu)
Odpovedať
Profilova fotka
hej, ale teraz kolega volal dalsemu kamosovi, ktori ma taxisluzbu, takze aj on nam to vie urobit za dobre peniaze a tiez tam nebude napis taxi. takze asi sa priklonim tomuto. gaia dik, uz som sa im ozvala, dufam, ze poslu cen. ponuku.
Odpovedať
katinka, u nas v PE tiez tak robi jedna taxisluzba - modra... ak chces, dam ti na nich cenu, ved opytaj sa na ceny, mozno sa ti to fakt opalti... my ich budeme mat ako zavoznikov na nasu svadbu z hostiny, ked uz ludia budu chciet ist domov. ale zas my to mame po znamosti, priatel je s nim dobry kamarat, tazke..... ak chces, dam ti kontakt, staci napisat
Odpovedať
Profilova fotka
kotenko: myslim, ze to oni my poslali ponuku, nevola sa majitel nahodou merasicky? ale skus mi dat kontakt. dik!
Odpovedať
no praveze aj ja chcem kontakt... merasicky z PE?? oni maju ja nabytok a aj spominanu taxisluzbu
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?