Pozývate na svadbu kamarátky aj s partnermi?

Dievcata, ako to riesite s pozyvanim. Pozyvate vasich kamaratov s partnermi? Samozrejme ak dvojicu pozname tak to je jasne. No co v pripade ak vase kamaratky/kamarati maju partnerov len kratko, pozyvate ich aj s novymi partnermi ktorych ste mozno ani nestretli. A co kamaratky ktore su momentalne same, ratate ze pridu s parnermi? Neviem ako toto poriesit. Kamaratka je sama a uz sa ma spytala ci si moze doniest chlapa ak niekoho bude mat. Je dva a pol mesiaca do svadby. No ja kebyze mam novu znamost tak ho na svadbu ani netaham. Neviem. Cakam na vase nazory. :-)
Odpovedať
lara, musis brat ohlad aj na kamaratku, ak ma noveho priatela aspon sa bude mat s kym bavit...radsej aj s partnerom akoby mala len tak smutne sediet a nebavit sa. Moj drahy mi hned prvy den pri zoznameni povedal, ze nech pocitam s tym, ze o mesiac je svadba...(jeho brata) a neviem si predstavit, ze by som tam nebola...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja tam budem mat dalsie 4 kamaratky ktore budu bez partnerov a aj moj bude mat nejakych kamosov bez partneriek. Boli sme nedavno na takej svadbe kde bolo viac dievcat len tak solo a bolo to ok. ved dnes sa uz bavia ludia spolu, neparuje sa velmi.
Odpovedať
lara, my pozyvame aj s partnermi. Ale je fakt, ze skoro vsertkych pozna aspon jeden z nas. Az najednu slecnu, ale dost mi zalezi, aby jej partner na mojej svadbe bol. :-)
Odpovedať
na dalsej svadbe bol kamos sam a stale odbehaval za priatelkou, lebo ju nepozvali...takze bol viac mimo ako tam a vobec sa nebavil...
Odpovedať
Profilova fotka
lara ja mam vacsinu parov co su uz spolu dlho...ale jeden chlapcek a jedno diecatko ostali bez tak ich supnem spolu a je. samoska ze som sa pytala na nazor a suhlasili ;-) ja by som to riesila takto. a ked takto niekoho sparujes mozno pojdes onedlho zase na svadbu x-)
Odpovedať
Lara, ak je to vazna alebo dlhsia znamost ano, ale ak je to len dating, urcite nie! Myslim si, ze na svadbe bude dost ludi, s ktorymi by sa mohla bavit. Moja kamaratka tiez povedala, ze aj keby mala znamost, tak ju tam neberie, pretoze sa chce venovat nam a svadbe a nie jemu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja moje kamosky volam ale bez partnerov kedze to je mala svadba a aj martin vola kamosa bez partnerky, iba ked su manzelia tak volame oboch x-) ale zalezi od okolnosti , ci je to velka , mala svadba a pod.
Odpovedať
lara, rovno sa jej opytaj...to bude najlepsie.
Odpovedať
my mame vacsiu svadbu a vecer uz za nich tolko neplatime. Ale ... hm fakt neviem. Pokial tam nepozna nikoho ineho len teba, tak by som jej partnera dopriala.
Odpovedať
Pozna tam dalsie baby ktore su bez partnerov, aj toho kamarata ktoreho si pozyva moj a ten je tiez bez parnerky.
Odpovedať
baby aj ja mam tuto dilemu, ja si tiez myslim ze by to bolo prenich fajn ale takto sa mi to vysplha aj ta 50 ludi....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tak sa vobec nemusis o nu obavat.. Podla mnasa bude mat fajn... :-)
Odpovedať
Presne katkapalko o to ide, ze ratame so 60-ludmi a mame to uz takto naplanovane aj v tej restike kde to mame, nam ani nevyjdu okruhle stoly ale mame to do E-cka. No mne sa to fakt zda hlupe uvazovat ze koho si pozvem, ked nikoho nemam. Ved dnes uz nie su tie svadby ako niekedy ze sa vkuse tancovalo v paroch, dnes sa to berie inak. Budeme tam mat dost vela mladych ludi takze zabava by mala byt super a praveze podla mna ked si tam donesie niekoho cudzieho tak to moze dopadnut tak ze sa musi o nho starat a venovat sa mu atd.
Odpovedať
Profilova fotka
ak su pariky, jednoznacne ich volam spolu, viem, ze aj moj bracho bol s nami na niecom podobnom a kedze bol bez priatelky, nedokazal sa normalne odviazat, a len jej smskoval celu dobu..ani nechcel tancovat, ked ho niektora deva zavolala.. :-D. Ale tvoj pripad sa mi zda uplne iny..Ta kocka, co ju volas nema teraz nejaky vztah a o mesiac bude mat mozno len narychlo niekoho..kedze ma tvoj drahy niekoho volneho - supsni ich spolu .. aj mi mame takych - co su volni ..tych spajame..Aj nasi sa tak dali dokopy - na svadbe - druh a druzka ;-) a tak to uz tiahnu vyse 30 rokov :))
Odpovedať
Lulu, smskovat v spolocneskej situacii???? :-o
Odpovedať
Profilova fotka
baby, je to vaša svadba a bolo by dobré aby ste tam ľudí poznali... takže ak partnerov vašich kamarátov nepoznáte, ja by som ich asi nevolala... ak ich poznáte je to iné... a tiež ak je to nejaká trojmesačná chatovacia známosť, asi by som to tiež premyslela... :-|
Odpovedať
no na nasu svadbu pridu moje kamaratky.. ale jedna ma vaznu znamost a druhe dve su single...tak ta prva pride aj s partnerom asi...
Odpovedať
lara: tak by som jej normalne povedala, ze pozyvate bez partnerov. Ak je to normalna kamaratka, tak to pochopi.
Odpovedať
ja pozyvam iba kamaratku, s ktorou som vyrastala a pozname sa cez 20 rokov - takisto aj jej priatela - su spolu 7 rokov a taktiez by mal prist moj naj kamarat z Nemecka - jeho priatelka vsak bude 5 tyzdnov pred porodom, tak pride zrejme iba sam... lara, ak maju tvoje kamaratky nove znamosti, tak by som ich pozvala bez chlapov...
Odpovedať
No to záleží od konkrétneho prípadu... Ak poznáme aj partnera/ku, pozývame oboch (väčšinou sa však poznáme už zopár rôčkov). Najbližšia rodina - bratia a pod. - prídu s priateľkami. No a kamošky - podľa toho, či partnera poznám, zväčša prídu bez... ale poznajú sa navzájom, takže nudiť sa nebudú.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som na tom podobne.. hlavne ak má prísž desternica, ktorú som už roky nevidela, má sladkých 17 a aby došla aj so svojou známosťou.. no neviem :-S podľa mňa sa bude mať s kým baviť a takýchto hostí máme viac.. keď porátam partnerov, ktorí sú len preto, aby boli, tak je toho dosť.. mňa istý čas hneval aj fakt, keď svokra povedala, že ja mám zabezpečiť družičky a ženích družbov.. povedala som jej, že moje družičky sú moje naj kamošky, ktoré už majú stálych partnerov a hoc sa ja s nimi až tak dobre nepoznám, ani by ma nenapadlo povedať im, aby prišli samé, lebo ja už pre ne chlapov mám.. ani ja by som takto nešla. Na druhej strane si ona zavolala dcéru nejakej sesternice, ktorej priateľ vraj vie tancovať a z tej príležitosti ho aj pasovala za hlavného družbu.. toto ma už nahnevalo a povedala som dosť! pozvem si koho ja chcem a funkcie rozdelím tiež podľa toho, ako sa dohodneme mi dvaja x-) a čo kolegyne? ja som z čisto ženského kolektívu a veľmi dobre vychádzam s piatimi kolegynkami.. neviem, ako to poriešiť - dve sú vydaté, dve rozvedené a jedna momentálne osamelá.. mám ich pozvať len samé alebo ako?? tiež je rozdiel, či príde 5 alebo 10 ľudí, hlavne keď ich partnerov ani nepoznám..
Odpovedať
denik: kolegyne by som pozvala same. pozyvas ich ako pracovny kolektiv. Ale s tymi sesterkamia bratrankami ta chapem. tiez mam asi 4 taketo pripady a rodina nerodina, o nikom z nich neviem, ze by mal dlhorocnu znamost, takze sorry! My sme s mojim byvalym absolvovali niekolko svdieb, ale to uz sme spolu boli aspon rok.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to vyriesila tak, ze nemam ziadne druzicky a druzbov. U nas bude asi 5 dievcat z rodiny, co nebudu mat partnerov, pretoze momentalne s nikym nechodia.nemali by sme ich ani s kym poparovat. A nepacila sa mi predstava, ze by sme mali volat nejakych chalanov len preto, aby boli akoze druzbovia. Ale sesternice a bratranci, ktory partnerov maju, ty si ich samozrejme zobrat mozu, aj ked tych partnerov nepoznam.U mna je vyhoda, ze su to v podstate vsetko vazne znamosti. A ked pozyvate kamaratky, a niektore mozu prist s partnerom a niektore nie, podla mna by sa niektore mohli urazit. Ja by som to nechala na tych kamaratkach, ci pokladaju za vhodne aby ich novy priatel isiel s nimi.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som riešila tento problém... :-| mám dve kamošky, ktoré pozývam a májú pár mesačné známosti, ale tých chalanov som videla možno zo dva krát. porozprávala som sa s babami, či sa budú lepšie cítiť s nimi alebo nie... :-) a rozhodli sa samé, ja ich rešpektujem... záleží mi aj na ich názore. takže pôjdu s nimi :-)
Odpovedať
inak...akych kamaratov pozyvate??? lebo ja mam niekolko okruhov kamaratov... 1. partia, 2. (ex)kolegovia, 3. byvali spoluziaci z vysky... a tieto 3(4) okruhy ludi sa nepoznaju, pricom z kolegov chcem napr pozvat len 1 kolegynu s manzelom, 2 exkolegov, 3 spoluziakov z vysky..a tak...a troska sa bojim, ze ako to dopadne, ci to nebude prilis mix a niektori sa nebudu mat s kym bavit... ale zaroven to vsetko su ludia, ktorych by som tam rada mala....
Odpovedať
Profilova fotka
lara, necitala som prispevky, ale ja by som pozvala aj kratkodobu znamost kamaratky iba v pripade, ze tam kamaratka bude sama ako prst, teda ak by sa so svadobcanmi nepoznala. kacenqua, my sme mali na svadbe tiez mix a podobne obavy, ale napokon to vypalilo velmi dobre x-) - a dost urobi aj zasadaci poriadok. treba odhadnut, kto si s kym "sadne" :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby fakt dobra tema....ja mam v tomto hroznu dilemu. Ja soms i vyratala 52 kamaratov, co fakt chcem a este by som viac ale uz by ma fakt s tym poslali kde si kamsi a aj tychto som musela scrknut na 40 a drahy ma 12 . Niektori su uz sparovany, ale mnohych chcem pozvat samostatne ako v rámci partie. Je mi to vsak blbe, ale kebyze mam pozvat ich partnerov niektorych tak je to plus dalsich min. 15 ludi a to by som radsej pozvala niekoho kto mi je blizsi.....dokonca som pred 1 z partii predniesla ze ci to nebude blbe ked nepozvem frajerov/ky a niektori to za blbe povazovali....tak som isla zo stretka este viac rozhadzana...lebo som som si myslela ze sa to stretne s pochopenim......je to take zvlastne.....neviem mame na svadbe 90 ludi mozno 100 a uz viac si fakt nemozeme ani finančne ani priestorovo dovoliť...tak som sa rozhodla, ze to budu musiet pochopit, ze ich tam chcem mat a kto dojde ten dojde, kto jeden den nevydrzi bez frajerky tak nevydrzi.....ale myslim ze sa to nakoniec prezije
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja mam detto problem, ale rozhodla som sa, ze ak si niekto z mojich kamaratov prinesie priatelku, tak nepoviem nie, ono totiz ja to neviem tak povedat, ze neber ju ]-( ; ja mam zase taky mensi problem, ze ja mam viac muzov ako dievcat, cely zivot som vyrastala medzi bratmi a kamosmi, ze mam 5 kamosiek, ktore su echt kamosky a zvysok su chalani, no holt mam "chlapsku" svadbu, tak aj preto nepoviem nie, ak si budu chciet doviest frajerky :-p ( inac, chlapi, ktori nemaju pevny vztah, si len tak babu neprivedu :-D aspon dufam )...nakoniec vsetko bude fajn baby :-D
Odpovedať
chrobaak: ten zasadaci je sice fajn napad ale nie pre nas...kamaratov totiz riesime formou svedskych stolov a volneho sedenia..no ale snad sa to nejako samo spravi... ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?