Pozyvame alebo nepozyvame k svadobnemu stolu?

Profilova fotka
Ahojte doevcata ,ja celkom nerozumiem koho k svadobnemu stolu nepozvat?Ako som citala ,ze niektorym sa da len oznamenie o svadbe a niektorym aj pozvanka na hostinu.Ja mam pocit ,ze kazdeho z pozvanych chcem mat pri stole.To naco je ak ti pridu do kostola a na hostinu uz nie.je to divne.keby mna tak niekto pozval ,tak by som sa citila trapne asi.ja neviem.Ako ste na tom vy?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som oznámenie posielala tým, ktorý neboli pozvaní na hostinu, napr. starým kamarátkam, kolegyniam, triednej učiteľke a podobne. Pozvánku k stolu som dávala tým, ktorých sme chceli na hostine, rodine, kamarátom, kolegyniam... :) Oznámenie som brala tak, že im len oznamujem, že sa ideme brať...
Odpovedať
Profilova fotka
@merunka132 oznámenie je od slova oznámiť co znamená ze das vediet ze sa idete brat :) nemusíš mat na hostine hádam všetkých ktorým das oznámenie :) a pozvánka je pre tých co ich tam chces :) to potom by ti išli na hostinu aj tetusky z kostola co chodia hocikomu na sobáš a nie su pozvané len sa tam sli pomodliť :) oznámením ľudí do kostola nevolas len dávaš na známosť ze sa budete brat a buď dakto ma záujem ti ísť pred kostol poprieť vsetko dobre alebo nie to uz je na každom :)) mna vždy oznámenie poteší i ked ma nepozyvaju :) úplne jednoduché :)
Odpovedať
Profilova fotka
@januskaamirusko @janca2262 oki vdaka baby :).no ja neplanujem nikomu len tak posielat oznamenie,ze sa ideme brat .v kostole to vyhlasia tri tyzdne pred svadbou kazdu nedelu.takze cela dedina to urcite bude vediet. a plus klebety takzzze aj vedlajsie mesto :) vlastne to mam tak ,ze ku kazdemu oznameniu mam aj pozvanku k svadobnemu stolu.len som bola z toho troche zmetena ,ze naco to je? ale uz ma jasno :)
Odpovedať
ja som to robila tak, že oznámenie som poslala všetkým a tým, čo som chcela aby boli aj na hostine dostali k oznámeniu aj pozvanie ku svadobnému stolu. No ale to sme ich boli osobne pozvať, teda aspoň z mojej strany-rodinu, do rúk dostali obáločku s oznámením a oficiálnou pozvánkou a ešte sme to aj zadupľovali že, týmto vás pozývame na našu svadbu, boli by sme radi, ak by ste pozvanie prijali a boli súčasťou nášho veľkého dňa. :-)
Odpovedať
Nuz, pozvanie k svadobnemu stolu je pre tych koho tam na hostine chceme mat. Poviem to polopaticky: ked pozves 200 oznameni, budes mat 200 ludi na hostine?????? Hmmmmm to asi ani Lady Kate taku svadbu nemala...a co sa tyka klebiet, nebooooj tie sa siria uz od dna ked este ani vy nevedeli co s vami bude....moj este len chodi ku mne 2 mesiace, ale podla tetusiek klebetiek som daaaavno vtom a neviem co este!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?