Pozvať na svadbu bývalého?

Baby, vy sa vyznate snad vo vsetkom...hodi sa to pozvat byvaleho? Takeho, na ktorom mi stale zalezi ? Mate s tym nejake skusenosti? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj neviem aky ma on vztah k tebe ale myslim si ze ked mu na tebe este zalezi tak by si ho len trapila.a byvaly manzel alebo priatel?lebo aj pre toho tvojho terajsieho by to bolo trosku na hlavu postavene.mna osobne by to ani nenapadlo niekoho z mojich byvalych frajerov volat.pa pa
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi od vasho vztahu a jeho vztahu s tvojim buducim manzelom. Pokial sa spolu vsetci traja v pohode bavite a stretavate, myslim, ze nie je problem. Ked tvoj nastavajuci ani nevie poriadne kto to je a ze Ti na nom zalezi, tak by som zbytocne netrapila seba, manzela a byvaleho, lebo kazdemu by mohlo byt z toho smutno. V tomto pripade by som to neriskovala. Ja som byvalemu, na ktoreho mam krasne spomienky poslala oznamko a ked sme sa nahodou stretli v meste, tak mi zablahozelal, ale priznal sa ze po patnastich rokoch si uz ani nevedel poriadne vybavit meno :-D :-D :-D az ked ma uvidel, tak mu zaplo, bola to vesela nahodicka :-D :-D :-D a ja som bola uplne spokojna, ze to so mnou nezamavalo a stastna som sa vydala. Prajem Ti aby to dobre dopadlo. ;-)
Odpovedať
Ak ma spolu naozaj blizky kamaratsky vztah a tvoj nastavajuci je s tym v pohode, tak preco nie.
Odpovedať
Profilova fotka
to suhlasim aj ja
Odpovedať
Ja som sa bývalého spýtala, či mu to neublíži, ak ho pozvem na svadbu a on, že nie. S manželom sú kamaráti, takže nám na svadbe bol a bolo to fajn.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola na svadbe, kde si manzelia pozvali na svadbu jeho byvalu priatelku a zaroven to bola dobra spoluziacka nevesty. Ta spoluziacka si obliekla bledulinke spolocenske saty (podobne ako mala nevesta) a vyhlasovala na svadbe, ze skoda, ze si ju mlady zat nepomylil s nevestou.
Odpovedať
ja som mala na svadbe mojho byvaleho.. mame spolu dobry kamaratsky vztah a moj manzel je jeho kolegom z prace.. takze sme vobec ziadny problem s tymto nemali.. na svadbe nesmel chybat.. ;-)
Odpovedať
dufam, ze to nemyslis tak, ze ho stale mas rada? ja neviem, nevidim dovod preco ho volat na svadbu, aj ked Ti na nom zalezi, nie je to vhodne. Tebe by sa to pacilo, keby to urobil Tvoj nastavajuci? Mne velmi nie. Ale rozhodnut sa musis Ty, Ty poznas situaciu najlepsie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som radila jednoznacne nie. Jedna vec je zostat kamaratmi a druha byt na svadbe. Nie , nie , nie :-p
Odpovedať
Profilova fotka
vsetky Tvoje okolnosti nepoznam ale ja by som sa rozhodla pre NIE, naco, minulost je minulost. Byvalemu frajerovi poslem oznamko len mailom a popravde by som bola rada, keby mi mailom aj zablahozelal napriek tomu, ze sa na seba nehnevame a aj sa radi porozpravame, ked sa nahodou stretneme.
Odpovedať
baby, vsak ma nezabite :-) S drahym sme sa zhodli, ze svadba ma byt pre nas prijemny den straveny v kruhu nasich najblizsich, ja mojich kamaratov vidam len zriedka, kedze som daleko. No a patri k nim aj byvaly, pozna sa s vacsinou hosti. S drahym sa zatial nestretli, ale on nema nic proti. No uz som sa byvaleho spytala, nech sa rozhodne sam, ak by mu to malo ublizit, budem to akceptovat. V podstate som ani nepotrebovala poradit, skor ma zaujimalo, ci ste nieco podobne riesili vy a hlavne ako to dopadlo :-D
Odpovedať
Ja mam tiez velmi blizky vztah s jednym mojim byvalym, vlastne uz sa to dost prerusilo tym ze zijem dlhsie v zahranici, ale zvykli sme byt v intenzivnom kontakte a brala som ho ako vyborneho kamarata. No u nas to bol moj manzel ktory tym nadseny nebol. Chlapi velmi kamaratsva so zenami neuznavaju, teda moj urcite nie. :-D Ale ak u teba je to v pohode a tvoj suhlasi, tak ho pozvi. :-) Podla mna je to normalne, ved ked vas vztah prerastol do kamaratstva tak ho tam ako kamarata chces mat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
treba to trosku prirovnat k situacii aj z opacnej strany, ze ak by zenich pozval na svadbu svoju byvalu, tiez by to neveste nebolo jedno...
Odpovedať
Miska, ale to tiez zalezi od vzahu. Kebyze viem ze su kamarati a ja ju poznam tiez, tak preco nie. Ja som sa kamaratila s mojho byvaleho byvalou, normalne sme si pokecali a nemyslim ze by mi vadilo keby ju pozval na svadbu, fakt zalezi od okolnosti.
Odpovedať
Tak napriklad som bola vo februari t.r. na svatbe mojho byvaleho. Bol tam so mnou aj moj nastavajuci, tiez som tam nechcela ist, ale vsetci /vratane jeho rodiny a hlavne jeho nastavajucej, ktora mi stale volala ze tam musime/ mi hovorili nech ideme, ze sa aj tak stretavame. Nakoniec sme isli, bolo to v pohode, aj ked moj drahy ho dvakrat nemusi /co ho chapem/ ale paradoxom je ze jeho /teraz uz zakonita/ je uplne v pohode a volame si. Teraz ich budeme taktiez volat na nasu svatbu, ale s najvacsou pravdepodobnostou nepridu, bo dva tyzdne pred svatbou ma termin porodu. Ale fakt je ze vela zalezi od vztahu medzi vsetkymi tromi ludmi, a ked ho tam buduci manzel nechce, alebo by mu to bolo proti srsti - asi by som este pouvazovala ci ho tam volat
Odpovedať
Profilova fotka
Iva98 urob si ako uznáš za vhodné ;-) Ty musíš najlepšie vedieť aké su mädzi Vami vzťahy a ako to Tvoj nastavajúci príjme a či to bude "vhodné" ;-) našťastie mne táto dilema nehrozí 8-) lebo som sa nikdy nevedela pekne rozísť v klude a bez nadbytočných emócií. Inak mne sa to veľmi páči ked bývali si rozumejú, vedia sa na ulici pozdraviť a sem-tam prehodiť zopár slóv 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Iva, ja som mala na svadbe dokonca 2 :-) jeden mi bol za svedka a druhy prisiel so svojou polovickou. A bolo to super. Samozrejme sa obaja poznaju s mojim manzelom. Spytala som sa manzela, ci mu to nebude vadit a ked povedal, ze nie, bolo rozodnute ;-) super sme sa vsetci bavili 8-)
Odpovedať
ivana98- nie. A najlepšie by bolo keby ti na ňom prestalo čo najskôr záležať. Predstav si že by toto písala tvoja polovička...Asi by ťa to veľmi nepotešilo. Nerob druhému to čo nechceš aby urobil on tebe ;-) .
Odpovedať
preco sem nesmiem napisat, ze mi na nom zalezi? Fakt si myslite, ze je lepsie, ak proste cloveka, ktoreho dobre poznam, zazili sme vselico (a nielen vo vztahu) vymazem zo zivota?? To, ze mi na nom zalezi neznamena, ze sa k nemu chcem vratit, ani ze sa na neho chcem vrhnut... :-o :-S
Odpovedať
Profilova fotka
No moj byvaly sa dsuje,ze ma pride pozriet na svadbu,ale ja o to moc nestojim.Mame sice kamratsky vztah,ale neviem ako by sa tvaril moj nastavajuci...
Odpovedať
Ivana, urob si podla svojho, ty najlepsie vies aky mate vztah a co na to tvoj nastavajuci. :-)
Odpovedať
Mne osobne by to bolo nepríjemné, keby tam prišiel niekto, "kto ma zažil v takých situáciách ako môj budúci manžel" to isté samozrejme aj naopak...napriek tomu, že by sme boli kamaráti.... proste mi to nesedí...
Odpovedať
ja som na svadbu svojho byvaleho pozvala,drahy sa s nim pozna.Nepozvala som ho sice na veceru,ale potom je pozvany.Dokonca na veceri bude jeho sestra ktora mi ide za svedka a aj jeho rodicia ktori su mi ako druhi rodicia a nikomu to nevadi.Keby to vsak drahemu vadilo,tak tam nikoho z nich samoyrejme nepozyvam
Odpovedať
V ziadnom pripade by som nepozyvala byvalych na svadbu.... :-| bolo by ich totiz viac nez svadobcanov :-D :-D :-D
Odpovedať
Ja som sa s byvalim rozisla za velmi neprijemnych okolnosti.Ked sa dozvedel,ze budem mat svadbu,tak zacal znova patrat po mne.Nastastie sme svadbu absolvovali uspesne a neobjavil sa v kostole(urcite by stopol obrad s vykrikom NIIEEE.)Po svadbe,ked sme uz boli svoji asi 3dni,dozvedela som sa,ze isiel k mojej babke a tam jej plakal 4 hodiny,ze on ma chcel vidiet este pred svadbou.Vdaka Bohu sa to nestalo.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslim, ze je to v pohodicke. Co by som dala za to, keby ma moj byvaly pozval na svadbu ;-) Ale trosku zle sme sa rozisli, takze zatial nic :-( Ale nieeeee....... mam ho rada a prajem mu vseeeeetko len to naj naj naj. Aj jeho babatku, ktore sa ma onedlho narodit. A jeho priatelka je na 100% super baba, ved ma dobry vkus, ked chodil so mnou (samozrejme ze si robim srandu). Ale nie, vazne. Moj drahy mal tiez vaznejsi vztah predo mnou. A s jeho byvalou si super rozumiem, ked sa stretneme vieme si pokecat a dokonca nam nas vztah uprimne praje. Respektuje to, ze je so mnou a on mi aj teraz povie, ze ju ma rad a keby nieco potrebovala bez vahania jej pomoze. A ja? Som stastna, ze mam takehoto nastavajuceho. Pretoze viem, ze keby sme sa rozisli zachova sa voci mne rovnako. Je to charakterne a myslim si, ze velmi mile. A keby ju chcel pozvat na svadbu nepoviem mu urcite nie!!! Ved ho milujem a verim mu!!! Napr mne pojde za svedka chalan, ktory dlhe roky bol mojim spoluziakom. Chodili sme spolu na zakladnu, na strednu, ale na VS sme sa "rozisli". On isiel inde a ja inde. Ale medzi nami to bolo vzdy take obrovske kamaratstvo. Nemali sme sa problem chytit za ruku, povedat si nieco pekne a ani jeden tomu nepridaval na vahe viac ako na kamaratstve. Moj drahy to zo zaciatku nechapal ale teraz? Chodia spolu na pivko a ja som preto strasne stastna ;-)
Odpovedať
Myslim ze aj ked ste sa rozisli s byvalich za neviem akých dobrých podmienok...tak nastávajucemu sa to tale uzasne zdat nemusi ze vam pride zablahozelat...ale kazdy je iný a mozno niektorým to neva,,, :-|
Odpovedať
určite ho nevolaj
Odpovedať
Profilova fotka
Ani ja by som ho nevolala, aj ked je on s tvojim drahym uplne vpohode. Pripada mi to take divne. Naozaj to tvojmu priatelovi nevadi? Mne sa to nechce verit (mozno preto, ze sa mi este nestalo, ze by sa daky moj byvaly kamaratil s mojim priatelom). Mne by velmi vadilo, keby tam bola jeho byvala, aj keby sme povedzme mali dobry vztah (s tou byvalou). Ale je to individualne, pre niekoho to moze byt uplne normalne. Nesedi mi to podobne ako sue, ked napisala: "Mne osobne by to bolo nepríjemné, keby tam prišiel niekto, "kto ma zažil v takých situáciách ako môj budúci manžel" ..."
Odpovedať
Ja si myslím že to nie je dobré ho tam volať... Aj rodina (ak ho nejaká pozná) by sa mohla čudovať.... Ja by som nevolala a môjmu milému by to vadilo....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?