Počet hostí

Profilova fotka
Ahojte dievčatá chcem sa spýtať, čo si myslíte o tom mať malinku svadbičku v kruhu najbližších do 20 ľudí (nejaký obed, trocha zábavy)? Ďakujem veľmi pekne za vaše názory a prajem pekný dník.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna to bude uplne v poriadku, nemusi mat kazdy velku svadbu aj male svadby maju to svoje caro, takze kludne :-)
Odpovedať
aj my budeme mať len takú svadbu, rodičia, súrodenci s deťmi, svedkovia, bude nás cca 22 :-) potom o týzdeň si doma urobíme grilovačku pre kamarátov, ale to už takú neoficiálnu ;-) aj rodina a kamaráti prijala takýto spôsob svadby veľmi dobre :-)
Odpovedať
Aj my budeme mať malu svadbu do 28 ľudí z toho 5 pubertiakov a 5 deti tiež rozmýšľame len nad obedom v restike
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez nad tym uvazujem ze len malu svadbu, ale tak uvidi sa ci niekedy aj nejaka bude :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veri23 je to len na vasom rozhodnuti ako pojmete svoju svadbu :-) niekto nema s kym, niekto chce usetrit financie, niekto to chce prezit len vo dvojci so svedkami a niekto v kruhu svojich najblizsich ci kamaratov. Hlavne nech ste vy dvaja spokojni a splni to vase ocakavania ;-)
Odpovedať
my sme mali taku svadbu.....spolu s nami nas bolo dokopy 20 a z toho 4 deti......nikto nemal nic proti,svadba sa pacila a vsetci boli spokojni....najprv sme chceli len obed,ale nakoniec sme mali dva chody a dokonca aj hudbu a tancovalo sa.....mali sme tam len tu najblizsiu rodinu,cize rodicov a surodencov s rodinami
Odpovedať
Profilova fotka
No to je na tebe ... Kazdy by si mal urobit tak ako sa mu paci :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?