Oblečenie svadobčanov. Čo si máme dať na seba?

Profilova fotka
ahojte, prosim Vas, potrebovala by som poradit - dufam, ze sa sem hodi tento prispevok :-) ideme na svadbu a ja neviem co na seba. co sa teraz "nosi"? ked som sa vydavala ja, tak skoro vsetky baby mali korzet a suknu. zeni sa svagor, a budu mat cca 60-70 ludi.
Odpovedať
kacarinka, ja som takisto mala problemy co na seba, moja sestra sa vydavala pred 3 mesiacmi a tak som zhanala o dusu...nakoniec som kupila saty na ramienka, dlzka po kolena, farba tmavocervena s ciernou, vzadu rafinovana snurovacka...strih trosku do "A"...vrsok obtiahnuty, sukna rozsirena..
Odpovedať
mishamile, poradila si za nás ostatné...je to moderné, pekné, šik.... :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala v lete prúžkované šaty bielo-modré(ako námorník :-) ) s volánmi, na obrad - biely klobúk, večer čelenka, teraz je už ale zima, skôr nejaké kokteilky, čipkové šatočky, malé čierne- nič nepokazíš, :-) ja tiež nemám rada tie róby
Odpovedať
momentalne je "in" sedomodra alebo tmavohneda farba...teda aspon tu v zahranici...
Odpovedať
Profilova fotka
tiez zalezi od toho,kedy budu mat svadbu(zima,leto...) a tiez aky si typ cloveka,pretoze obliekat si napr. saty na ramienka,ked take veci nenosis....... :-| No,neviem.... My sme boli na svadbe 6.10 a to som sa bala,ze bude uz zima,ale pocasicko vyslo a mala som take jednoduche saty pod kolena s 3/4 rukavmi takej kapucinovej farby,dokupila som k tomu nove topanky(modernejsie),to znamena okruhle s maslickami a plnym podpatkom.......doplnila kabelkou hnedej farby a bolo....... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za odpovede :-) svadba je o mesiac....... pocko urcite uz nebude slnecne. nemam problem s ramienkami, nastastie nemam siroky chrbat ani ramena ;-) a kde by som mohla zohnat take satocky, co opisala mishasmile? este som nebehala po obchodoch, nebol casik - vela prace :-|
Odpovedať
Profilova fotka
takéto šatočky má väčšinou Mango, Zara, Orihel, Lifeline a pod ;-) ....
Odpovedať
prave som chcela napisat Mango, ale pavianca predbehla :-)
Odpovedať
ma predbehla (sorry)
Odpovedať
Mozno by si si mala obliect nieco, v com sa budes citit vyborne a co bude aj dobre vyzerat. Druzicky na mojej svadbe mali skoro vsetky saty korzetove a vyzerali v nich dych vyrazajuco.... ;-) jednoducho teraz leti to, co sa paci tebe ;-) Ci korzetove, ci v celku, je to jedno...zena v satoch vzdy vyzera krasne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
agina, to je pravda, len nechcem vyzerat "divne". preto sa pytam, co sa teraz nosi. nechcem "prebit" nevestu a zase nechcem vyzerat ako seda myska.
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... ja som chcela tieto na svadbu birmamy
Odpovedať
Článok sa načítava...
Silvinecka, nadherne saticky, len kde take zohnat??? :-| A co ta vlecka???? :-S To musi byt dost neprakticke :-N Inak su nadherne... ;-)
Odpovedať
su su na ebay.de ale vyšli na 190eur možem snívať
Odpovedať
silvinecka: bozske saty su to, ale asi by dost zatienila nevestu ;-) , inac dufam ze svadobcania budu taki zlati najma zeny ze nebudu mat nic biele, maslove alebo smotanove
Odpovedať
ved ja som ich ukazala neveste a mi ich schvalila ale mozem snivat
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
lucka209 Dnes o 17:56 som pozvaná na svadbu,ktorá sa koná o týždeň a možno je to hlúpe,ale absolútne netuším čo si mám obliecť.čo je dovolené a co nie.asi tam budú aj dosť dôležití ludia,tak nechcem vyzerať blbo.pokazim nieco kostýmom? lenka3 Dnes o 18:01 Určite sú vhodnejšie spoločenské šaty, nie biele ani nie čierne- aspoň podľa mňa sa nehodia. Daj si bižutériu, pekné topánočky a hotovo. Veď si popozeraj albumy neviest, na fotkách sú aj hostia- družičky tak sa inšpiruj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?