Nechcem mať na svadbe bratranca

ahojte buduci tyzden mame svadbu, no tento rok sa stalo volaco zle medzi bratrancom a mojou rodinou a teda dotyka sa to aj mna. Zaciatkom roka sme mali iste problemy teda skor moja mama a sestra (ja uz doma nebyvam), zhodou okolnosti s tymto mali problem aj krstna s bratrancom vtedy sme im dost vela krat pomohli, nakoniec to skoncilo tak, ze predali byt a dosli byvat do nasho mesta a vtedy sa to len zacalo. Bratranec nas neustale obtazoval poziciaval si peniaze o ich vracani to je o inom, teda sa tomu vyhybal, stale nas otravova, namiesto toho aby si hladal pracu a nebol naobtiaz svojej mame a uz aj nam. (je doborvolne nezamestnany) Namiesto pokory ci vdaky je este aj arogantny a on je vtom celom obet, kvoli nemu sme boli pohadani, sestra s krstnou nekomunikuju ale kazdy hadze vynu na toho druheho. Mna to velmi mrzi lebo sme spolu vyrastali a naozaj v tej ich tazkej chvili sme im boli dost napomocni v ramci nasich moznosti. Namiesto toho aby sa to snazil dat dokopy v rodine na to kaslal az an naliehanie jeho sestry sa mne snazil ospravedlnit i ked nie mne sa ma, ale nevedela som mu vtedy zdvihnut mobil tak vsetky jeho snahy (teda az jedna) skoncili ale on je teraz ten dobry ze on mal ochotu ale ja som sa na to vykaslala a tym to cele haslo, a okrem toho mesiac pred svadbou sa chce udobrit ked vie ze nie je pozvany aj to je taka vypocitavost z jeho strany si myslim. Od krstnej a babky sme dostali svadobny dar pracku a boli sme u nich si ju vyzdvihnut ani hlau nevystrcil zo svojej izby ani nepomohol tak co si mam o tom mysliet. Jednoducho mu to vyhovuje a koniec. jedine sesternica to nevie predychat a ze aby som sa snim udobrila ale preco by som mala ja za nim doliezat, ja ho tam nechcem a hotovo nechcem vidiet ten posmesny pohlad plny pohrdania a komentare smerom na moju svadbu lebo on je taky. Bojim sa ze svadba dopadne katastrofalne ze sa tam aj tak nasackuje sesternica bude chciet robit poriadky aby sme sa tam udobrili ale tam uz tieto veci nechcem riesit a trapit sa pre zbytocnosti. Oficiale som ho nepozvala tak dufam, ze hjo tam ani neuvidim lebo to bude riadne fopa. Co by ste urobili vy? Nechcem blizsie specifikovat o co sa jedna, jednoducho sa obratil rodine chrbtom a este aj sklarede veci popisal, pritom to on by sa mal pozriet do svojho vnutra kolko krat mu jeho rodina zachranovala zadok. Ma skoro 30 ale nieje schopny sa osamostatnit a vzdy sa najde niekto kto za neho zehli jeho preslapy, niekto mu uz musi ukazat ze za svoje spravanie musi niest zodpovednost. Dakujem ze som si mohla trocha vyliat dusicku. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@mystique87 je to tvoj syn? nie je, a nie je ani tvoj brat aby sa ta to uplne dotykalo...nechces ho tam, nepozvala si ho, to je prvy krok, on sam si musi uvedomit co spravil a coho dosledok bolo ze ste sa odcudzili...sesternica nech sa do toho nestara, ked budes chiet udobris sa s nim aj sama a pripadne za inych okolnosti. ak si ho nepozvala a mas obavy ze pride, informuj o tom nejakych kamaratov chlapov aby v pripade ze sa dotrepe pripadne v alkoholickom opojeni, nech ho slusne vyvedu zo saly. a hotovo. ja sa stale drzim hesla, nepozyvam niekoho koho tam proste nechceme a nenechaj si skakat po hlave. drzim palce.
Odpovedať
Hmm, tazka situacia.. Kazdopadne, jemu, aj jeho rodine by som dala jasne najavo, ze ON tam nieje vitany.. Jeho sestre zas treba dat jasne najavo, ze ty sa ides na svoju vlastnu svadbu zabavit a oslavovat, nie tam riesit rodinne problemy, preto nech si da pohov.. Snad by po tom vsetkom neprisiel.. A keby ano, a nedajboze by vam prisiel napr. zagratulovat, to od neho prijmi dostojne, ale stoj si za svojim.. A ak by prisiel bez nejakeho chochmesu na hostinu, tak to uz by som poprosila asi nejakych druzbov, aby ho vykazali.. Kazdopadne, tazko sa mne hovori, ked neviem o co ide..
Odpovedať
Dakujem za rady a to je ten pripad mojej sesternici zije v Taliansku a prebrala ich moresy, stara sa do veci do ktorych ju nic a je prilis daleko aby vedela presnu verziu co sa stalo ona teraz vidi len to ze sa snou jej vlastny brat zacal zase rozpravat uz zabudla ako vzdy plakala ze preco sa k nej spraval tak ako sa spraval a ze ho ich mama vzdy obranovala ona bola vzdy piate koleso u voza ich vztahy s mamou sa napravili ako tak az ked odisla do zahranicia, ze ked bola nezamestnana ako ju mama odpisovala a teray ked s to tyka jej synceka tak navidi nepocuje. Uz som jej vela krat hovorila ze tam ma zalozenu krasnu rodinku nech sa naplno venuje im a nie tomu co sa deje na Slovensku. Tiez si myslim ze svadbu robim ja aj si ju platim sama nikto mi nebude dotoho rozpravat ze co mam ako robit. A nastavajuci ma iste navyriesene zolezitosti so svojou rodinou a tiez sme ich nepozvali ani ich nepoznam a nenutim ho to menit, je to jeho rozhodnutie a jeho rodina mi do toho nekeca. Ja sa len fakt bojim aby svadba dopadla dobre a ze budem plakat maximalne od radosti ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?