Musí byť každý v páre?

Ahojte, na poslednej svadbe, na ktorej som bola, nemal každý "pár". Zaregistrovala som asi 4-5 ľudí, ktorí tam boli "sami". Je ešte nutné vytvárať páry z družbov a družičiek? Na našej svadbe bude pravdepodobne tiež pár ľudí bez partnera. Zladiť ich dokopy nám nepripadá vhodné z hľadiska veku, resp. nesedí počet. Máme pozývať niekoho "navyše" len preto, aby mal každý vhodného partnera? Ďakujem za reakcie.
Odpovedať
Profilova fotka
Tento nápad mala aj moja svokra a islo ma rozdrapit od hnevu....taky zastaraly napad :-| Podla mojho nazoru nemusi....ja som na svadbe svojej naj kamosky bola bez paru a super som sa zabavila...nenechaj sa ovplyvnit a urob si podla seba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ je daný človek nezadaný, tak nevidím dôvod ho nasilu spájať s niekym druhým. Aj moja svokra mala pár takých poznámok, ale úspešne som ich odignorovala, sú to zastaralé spôsoby. Samozrejme ak hosť mal partnera, automaticky som ich pozývala oboch, aj keď som toho druhého nepoznala. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. ja som bola na svadbe kde nam nevesta nezabezpecila druzbov a 4 mlade baby sme celu svadbu presedeli... starsi, co tam mali manzelky po nas samozrejme neprisli a mladi, co mali frajerky vazne tiez... na valciky s babou nezatancujes, na ludovky sme isli akoze do "karicky" ale to ta tiez dlho nebavi... takze ak by to malo u vas dopadnut takto urcite im dovol doniest si partnerov nech sa zabavia, ty s nimi nebudes mat cas sa bavit... no ale mam aj druhy priklad- kamoska mala svadbu so 40 timi mladymi - boli viaceri nezadani, poznali sa medzi sebou naozaj takmer vsetci a aj sa vytancovali... takze nebol velky problem... zalezi fakt od toho akych hosti pozyvate ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja si myslím že je to zastaralý zvyk. Nikoho sme na svadbe nepárovali s niekým kto im je cudzí.
Odpovedať
Profilova fotka
ani my sa nechystáme nikoho párovať - každý dostane pozvánku s tým, že si môže zadovážiť partnera a je to na ňom. bola som na jednej svadbe, kde som mala družbu nasilu a bolo to o ničom - nikomu by som tento pocit nechcela nanútiť. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som mala na svadbe väčšinou pary, a takých ktorý nemali pár tak som ich "spárovala" ale nie tak aby som to ja alebo niekto riadil že ste pár :D dala som im menovky jednoducho spolu a bolo...a tak sa zabavili...ale vieš čo? ako sa tak zamýšľam tak takých bez páru som mala len 4-och...a to 2 baby a 2 chalanov...a tak som ich spárovala...vraj neľutovali :D
Odpovedať
Profilova fotka
U nas to bude tak, ze z rodiny sesterky pozyvam aj s partnermi bez ohladu na to, ci ich poznam, alebo nie a kolegyne idu bez partnerov, ale je to tak super partia, ze sa baby zabavia aj same...
Odpovedať
Ide práve o to, že dotyční nemajú partnerov. Kto má, ten ide, samozrejme, automaticky aj s ním. Takže ste mi odpovedali k mojej plnej spokojnosti, ďakujem za všetky názory!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som pozyvala tych co maju oficialnych partnerov aj s tymi partnermi. A ti co ich nemaju si predsa nebudu teraz narychlo hladat s kym pojdu na svadbu. Nakoniec sme mali nejakych "nepoparenych" chalanov s "nepoparenymi" babami a ti sa dali dokopi a myslim ze sa celkom dobre bavili.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme to riesili tiez tak, ze sme pozvali ludi, co maju staleho partnera s nim a ti, co partnera nemali, sli sami... aj moj brasko bol sam, aj jedna rodinna znama, a este par ludi.. vobec to nevadi, ludia sa bavia aj tak vsetci spolu a navyse, u nas sa tanecni partnery striedali jak spinave ponozky, takze kazdy mal chvilku ineho partaka... :D bola celkom sranda.. :D
Odpovedať
ide len o to, že ak sa bude na tej svadbe tancovať, aby mal každý toho svojho do páru. ale tiež je to podľa mňa jedno
Odpovedať
Profilova fotka
my sme na svadbe proste poukladali bratrancov dokopy, a slobodnych kamaratov dokopy a vobec sme neriesili kto bude ku komu patrit..proste sedeli vsetci pri sebe a pohoda... ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj, mne sa samej stalo, ze som na kamoskinej svadbe nebola s mojim vtedy este snubencom, nakolko ho seklo v krizoch a nemohol ist a neparovali ma k nikomu. Ale zabavala som sa a tancovala pomaly s kazdym :))) Ked sa chce, pozabava sa clovek aj sam a bez partnera
Odpovedať
@mirinda007 Ahoj!Ja si myslím,že tento zvyk je už dosť zastaralý a nemoderný,nehovoriac o tom,že zúčastneným to môže byť aj dosť nepríjemné. Na mňa s tým tiež vyblafla moja budúca svokra tento víkend,keď sme spisovali zoznam hostí. S mojim priateľom si totiž ideme pozývať aj nejakých spoločných kamarátov, z toho traja chalani prídu sami. Priateľ má tiež nejaké mláde sesternice,ktoré prídu samé a svokra na to,že aby sme ich teda posadili ku sebe,keď nemajú "pár".Veď oni sa nevideli nikdy v živote,nemajú si čo povedať!Keď sa vydávala moja sesternica,priateľa som mala pracovne v zahraničí a jej brat tiež nemal vtedy priateľku,tak sme boli akože spolu,ale to je môj bratranec a v pohode sme sa bavili.Podľa mňa je vrcholne nevhodné,aby sme dávali NA SILU dokopy nejaké akože páry.....Skoro ma vyrútilo.Takže moja odpoveď znie rozhodne NIE,NEMUSÍ BYŤ KAŽDÝ V PÁRE!!!
Odpovedať
nakolko z mojich kamaratov ma iba jeden priatelku a ostatny su slobodni tak som im povedala, ze ked chcu tak nech si kludne vezmu nejaku kamosku, aby netancovali sami a nebodaj nesedeli...ja isto nebudem pozyvat teraz nejaka moje kamosky navyse len kvoli tomu, aby oni mali a uz duplom nie, ked sa nepoznaju...preto je podla mna lepsie riesenie pozvat ich automaticky z partnerkou, ci uz maju nejaku priatelku alebo si vezmu len kamosky @mirinda007
Odpovedať
Tak na okraj - ked sa brali nasi rodicia, sparili maminu sesternicu a otcovho kamarata. Videli sa tam prvykrat v zivote. Napokon sa to skoncilo tak, ze ja som sa narodila vo februari 1984 (11 mesiacov po svadbe) a ich dcera v januari 1984 :) Este raz vam dakujem! Raz darmo, dnesna mladez rozmysla pokrokovejsie :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?