Malé deti na svadbe

Profilova fotka
Keďže budeme mať na svadbe aj malé detičky 2-5 rokov, chcela by som sa s Vami poradiť ako ste to riešili na svadbe. Chcela by som im zabezpečiť malý stolík a stoličky, kde by mali rôzne omaľovánky, knižky a podobne. Detičky by sa mohli hrať a rodičia zabávať. Dobrý nápad, či nie?
Odpovedať
Profilova fotka
ano dobry napad...aj my to budeme mat pre deturence
Odpovedať
my sme naratali okolo 10 deti na 50 ludi :D takze kupime omalovavanky + bublifuky a od buducej svagriny chcem poziciat taku tabulu kde si mozu kreslit kriedami. a kopec balonov. to musi stacit, budu ved aj tancovat a nahanat sa a pod, skoro na kazdej svadbe kde som bola a boli deti, tak to zvladli v pohode aj bez detsky kutikov, predsa len, kopec ruchu a mozu byt dlho hore... :) a este zvazujem jednu izbu specialne pre deti kde si budu moct pospat napr. alebo ked bude potrebovat umravnit a budu ho chciet oddelit
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som dala detickam na svadbe tiez bublifuky a omalovanky a velmi sa im to pacilo, hlavne tie bublinky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zažila som už nejednu svadbu s deťmi. Osobne si myslím, že je to zbytočné, lebo deti sú neposedné.... Im stačí k zábave pár balónikov, alebo my sme mali aj bublifiky a oni sa tam tak zabavia.... Jednak ani celú svadbu nevydržia, preto by bolo dobré ak by ste mali miesto kam ich "odložíte" spinkať... Ak dieťatko zaspí v hluku vôbec mu nebude vadiť ak ostane v miestnosti s vami, alebo niekde vedľa ak sa bude dať... Ale vymýšľať omalovávanky a pastelky je podľa mňa zbytočne, lebo detičky budú happy ak budú sa môcť naháňať a šantiť napr. aj len s balónmi.... Nečakajte, že ich udržíte sedieť za stolom... ;)
Odpovedať
Profilova fotka
u nás na svadbe deťom stačili balóny :) to bol ich hlavný program a potom samozrejme hudba... tiež si myslím,že udržať deti za nejakým stolom a maľovať pri ruchu, ktorý sa na svadbe deje...no neviem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nanervy_2 Pocuj, len mi tak napadlo, ci je ta tabula a kriedy dobry napad. Neviem, ci sa ti mamicky podakuju, vies si predstavit, ako asi male deti budu vyzerat po kresleni kriedami. Ostatne sa zdy byt dobry napad. Ale urob si ako chces, to je len taka technicka poznamka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať tiež strašne veľa detí na svadbe a omaľovánky a farbičky vôbec neriešim...kupíme im balóny lebo to je pre nich najlepšie zábava + bude hudba, budú tancovať a naháňať sa, starejší povedal, že tiež im spraví nejaký program a večer pôjdu isto spinkať lebo nevydržia...
Odpovedať
@ena1903 ta tabula je super, krieda ide dole vlhkou hadrickou - normalna, nie tie farebne sialene :) je taka velka. skor zacinam zvazovat tie omalovavanky, je pravda ze deti sa skor vybehaju a vytancuju. mozno len budu k dispozicii, keby chcel niekto... ale urcite budem konzultovat aspon zopar rodicov co by ocenili :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nanervy_2 OK, iste to bude mat uspech, ale hlavne im fakt povesaj plno balonov, aj u nas to fungovalo. Prajem krasnu svadbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem všetkým za rady a postrehy :-) Ten kútik by bol len ako doplnok, keď sa budú nudiť a podobne.. Určite nepredpokladám, že tam budú celý čas sedieť.
Odpovedať
este tip :) http://www.mojasvadba.sk/forum/hostia... @veronikabs
Odpovedať
Profilova fotka
@veronikabs aj my budeme mat deti a tiez to tam chcem mat, nebude ich stale bavit tancovat tak nech si kreslia :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lujziana balóny su super vec diky vyskusame
Odpovedať
@veronikabs my sme mali 35 dospelých a 7+3 detí (úplne maličké) a bohato im stačili balóny a hudba....tancovali, lietali, bláznili sa :) a balóny boli nakoniec super zábava aj pre dospelých a manžel sa smial, že ešte dobre, že sú tam tie detí, lebo by nám ich nemal kto dvíhať, keď padli na zem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, nemate niektora omalovanky v pdf formate? velmi by mi to pomohlo. Dakujem! K.
Odpovedať
Profilova fotka
@blabla195 nasim detusikom na svadbe co sme mali tiez stacili len baloniky :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?