Malá svadba. Máte s tým skúsenosti?

Ahojte. Nejako som sa nedopracovala k podobnej téme, tak ju zakladám. S priateľom sme sa po dlhých úvahách rozhodli pre celkom malú svadbičku. My, 2 svedkovia + 2 osôbky pre prípad potreby. Máte niekto skúsenosti s takouto svadbou? Som z Topolčian a uvítala by som aj nejaké tipy na pekné miestečko pre obrad - nejaký hrad, zámok, kaštiel v okolí TO. Chceme to mať niekedy v lete a napadol nás Nitriansky hrad, ale neviem či sa tam vôbec nejaké obrady robia. Viete mi niekto poradiť? Dík
Odpovedať
1
2
30
Ahoj,uz som ti odpisala do temy Nitrancanky,ale napisem ti aj sem ;-) v Nitre na hrade sa robia len cirkevne sobase,ale je to tam dost tmave,nie ako na Bojnickom zamku v tej sale :-) pekne sobase byvaju v Beladiciach a v Cerenanoch pri Partizanskom,tam sa konaju civilne obrady.
Odpovedať
AHoj sasa, mozem sa spytat, co Ta viedlo k takemuto rozhodnutiu? JE to totiz celkom sympaticke.
Odpovedať
Tie vybavovačky okolo... na to nemam nervy. Toto bude o niečo jednoduchšie. A navyše nevieme ani bohvieako tancovať, to by sme museli absolvovať aj nejaký ten kurz a to by už bolo fakt veľa. A obaja nemusíme tie ceremónie s kamerou a tak. Ty budeš mať veľkú svadbu?
Odpovedať
Ahoj sasa123 Tak takto som si svatbu predstavovala aj ja. Na obrad len my dvaja s dcerkou a dvaja svedkovia a potom vecera pre najblizsiu rodinu. No nakoniec ma partner presvedcil a tak planujeme na obrad pozvat najblizsiu rodinu /dokopy 15 ludi/ a potom ist spolu na veceru. Ale v ziadnom pripade nemienim posielat oznamenia, ani davat to nikomu naznamost. Vsetkym to oznamime max. tyzden dopredu. Teda bud. svokrovci a moja mama uz vedia, ze to bude tento rok este pred letom :-D Sasa a ake saty si planujes obliect? To je moja dilema :-( Baby ktore ste mali takuto malicku svatbu pridajte svoje skusenosti. Ako nerobim si z toho nejaku velku hlavu :-D ale predsa len osobna skusenost je osobna skusenost
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte tak, my planujeme tiez len taku malu svadbu,nas maly drobec, rodicia, surodenci a svedkovia takze max 15ludi ;-) no a po obrade sii skocime niekam na veceru :-)
Odpovedať
Ahojte :-) tak aj ja budem mat nakoniec malicku svadbu aj ked pripravy boli pre 60 ludi. Chcela som aby bola jedinecna a neopakovatelna aby kazdy na nu rad spominal. Bohuzial realita bude trosku ina. Nakoniec len obed s 19 ludmi a potom asi 15 kamaratov v Harley pub. Musim sa priznat, ze zo zaciatku ma to dost stvalo ale teraz som len rada. A tolko penazi co sa usetri aspon mozeme ist na poriadnu svadobnu cestu. Ktovie ale ci ma to v buducnosti nebude trosku skriet. No ubudlo mi vela starosti a mozno nakoniec to bude velmi fajn :-)
Odpovedať
natashka ;-) nebud smutna su aj dolezitejsie veci ako svadba boh vie aka bude ta moja a ci vobec bude :-D
Odpovedať
natashka vies co hlavne ze sa vydavas a povies ano toho oho milujes a na ostatnom nezalezi je to len formalita
Odpovedať
Dakujem elvira22, neboj svadbu mat budes ten Tvoj mudrlant sa len nevie rozhybat ale teraz ta cakaju krajsie veci ako svadba takze mysli na ne. Ja som teraz pohadana.
Odpovedať
aj tak je nas niak malo.....mate niekto skusenosti s restauraciou Rolando v Devinskej?
Odpovedať
Malu svadbu vam kvitujem. Aj my sme mali len taku malililinkatu a keby sme mali mat znovu, zase by taka bola. My sme peniaze investovali do nas - drahe nadherne obrucky (ved su navzdy), prekrasne kupene saty, zavoj na mieru, smoking, kyticka, bezvadny fotograf, romanticke sluby nehovorene do mikrofonu, ale z oci do oci.... Nerobili sme party pre x ludi, kde sa kazdy pride najest a potom aj tak ohovori...Oznamenia o vstupe do manzelstva sme posielali po sobasi. Bola to obrovska zbytocnost, kedze ludia nevedia, co sa patri a blahozelania sme dostali ako inak- len od najblizsich, tak vobec nelutujem, ze sme 4000 dolarov minuli na nas a nie na inych! Ked vsak prideme na Slovensko, zajedname vela dobreho jedla a dame si doviest take tie "stany" a spolocne to oslavime s rodicmi, surodencami s rodinami a naj dvomi kamaratmi.
Odpovedať
jeee som rada, že to niekto chape lebo ja zo vsetkych stran pocuvam, ze pridem o najlepsi zazitok v zivote, ze taku svadbu budem iba lutovat a podobne. Rodicia su za s obydvoch stran tiez nemusia velkolepe oslavy skor kamarati vraveli, ze by take nechceli. Aspon bude super dofca.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ozaj elvira22 neviem, ci sem teraz niekedy skocis ale ved ja Ti zavolam. Nezabudaj, že aj Ty si s Kajom pozvana na svadobny obedik.
Odpovedať
natashka nezabudame a dakujeme samozrejme ze aj vy bez debaty dnes boli unas karolovy rodicia riesit svadbu ja to kaslem mne sa nechce ja si odrodim a staci no nie?este niake stresy no urcite
Odpovedať
no kukala som tvoje fotto natas je prekrasne drzim vam palce a je to vas den tak si ho nicim a nikym nepokazte jasne?ja budem stat pri tebe skoda ze nie vedla teba ha hha haha haha ahaa ved vies ako to myslim :-D
Odpovedať
ja uz necakam pa pap aaaappaapapapapapapapap ;-)
Odpovedať
zavolaj miiiiiiiiiiiii
Odpovedať
elvira Ti pisem ze su to len stresy a preto je mala svadba NAJ
Odpovedať
no len ze kedy to mienime vsetko vybavit cas sa krati babo je tu cobi dup... a tak
Odpovedať
lenze v kostole nas nezosobasia ked nemam krst ze? karol chce kostol lebo to je na cely zivot :-S
Odpovedať
a kto poivedal ze ho chcem na cely zivot ha? hi hi hi hi hi niu :-D
Odpovedať
a za to ze je to na cely zivot musi byt kostol? blby nazor. Ved je pohan tak naco sa chce pretvarovat.....potesim ta spravia Vam ho v kostole za priplatok
Odpovedať
hej? ????? a kde?
Odpovedať
no kde zasa si
Odpovedať
no skor v tych malych kostoloch na sidliskach v meste asi nie....kajo ma krst? staci ked ma jeden ani monika nemala
Odpovedať
Baby, som rada, že sa vas tu naslo tolko, čo máte, alebo ste mali malú svadbu, celkom ma to upokojilo a potvrdilo moje rozhodnutie. LALASA: Šaty sú tiež moja veľká dilema, ešte som nebola žiadne pozerať, lebo viem, že ma asi porazí. Som síce dosť vysoká, štíhla, ale strašne plochá a dnes všetky tie korzetové šaty....? No neviem ako to dopadne. Prvé si chcem určiť termín, no ešte som si nevybrala to miesto. My plánujeme tu svadbu tajne, teda všetci naokolo vedia, že sa budeme brať, povodne sme mali termin v septembri, ale chceme si to zorganizovať skor a vsetkych prekvapime :-D Povodne sme tiež rozmyšlali nad 60 ludmi, ale ked sme si to prepocitali, tak....nic. Radšej investujeme do byvania.
Odpovedať
sasa123 ja som tiez stihla a v tych satach som vyzerala dobre. mala som korzetove na spagetove ramienka a mala som do nich vsite kosicky velkosti B. Podprsenku som nemala. Aj ked nemas bujne poprsie, sikovna krajcirka ti ich uoravi tak, ze budes mat postavu ako lusk.
Odpovedať
Lesanaa dík, potešila si ma, tak budem hľadať salón s dobrými krajčírkami. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak sem z mojimi nazormi zapadne, tiez sa chystam len na taku minisvadbu, obrad na radnici a potom nejaky ten obed s najblizsou rodinou. zo zaciatku som mala dilemu ci to raz neolutujem, alebo co. ale ked si teraz predstavim samu seba v bielych satach a ako by som bola stredobodom pozornosti takmer celu noc, este k tomu tancovanie a tradicie a kopa dlhov aby sme to zaplatili tak ma hned striasa, a ked uz len pri pomysleni na tradicnu svadbu sa necitim dobre tak naco do toho vobec liezt, spravime si malicku svadbicku a radsej peniazky minieme na dovolenku. a zo siat mam tiez bolest hlavy, ale asi ozeliem aj svadobne saty a proste si dam usit nejaky kostym, ktory potom este vyuzijem na nejake dalsie prilezitosti.
Odpovedať
mata25....ja tiez riesim skor kostym...ved sa nevydavame pre saty, nie?:-)a kludne aj nejaky kremovy, ten potom vynosim....:-) my sme povodne uvazovali o 45 ludoch...vzhladom na financie skoncime asi len dvaja s kamaratmi...a doma potom nejaku grilovacku s jednou rodinou a dalsi vik s druhou..a hotovo....:-)
Odpovedať
1
2
30
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?