Malá svadba. Máte s tým nejaké skúsenosti?

Profilova fotka
dievčatá mal niekto malú svadbu, alebo bude mať, aké máte skúsenosti, takých 25 ľudí, len tí najbližší
Odpovedať
1
2
20
Profilova fotka
ahojky mkralova! ja som sice este svadbu nemala ,ale v sobotu som bola na jednej malej svadbe a musim povedat,ze bola krasna.vela zabavy tam bolo a bolo naozaj vyborne..bola tam len rodina z oboch stran a kamarati[aj ja] sme prisli az o polnoci a zabava bola stale super.az do 5tej rana..podla mojho nazoru nemusi byt na svadbe 100ludi aby bola zabava..
Odpovedať
ahojko ja som mala tiez tolko celkom v pohode my sme chceli len najblizsiu rodinu a boli sme spokojn....tiez sme mali ssuuuuupersku zabavu lebo sa vsetci poznali ;-)
Odpovedať
Ahoj, my budeme mat malu svadbu, tak max. 20 ludi. Pozvani budu iba ti najblizsi. :-)
Odpovedať
Aj my plánujeme svadbu iba do 25 hostí. Bude to len také malé posedenie s rodinou a potom ideme s kamarátmi na disku oslavovať. Dúfam, že to posedenie nebude nudné, lebo zatiaľ sa nikto s nikým nepozná a ani sa do svadby nespoznajú. Teda okrem rodičov. Tak uvidíme :-|
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali tiez malu svadbu - 17 ludi aj s nami dvoma - bola tam len najblizsia rodina. mali sme civilny obrad a potom sme mali oslavu v restike. Bolo super, no nemali sme zabavu s tancovanim a pod. /my na take veci nie sme../ len sme si posedeli, pokecali, my sme sa boli medzitym fotit a tak. Skoncili sme okolo deviatej a potom sme si uz len my dvaja uzivali seba a svadobnu noc.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tiez mali po obrade mle posedenie pre najblizsiu rodinu, 21 ludi aj s nami a vecer sme mali zasa taky malicky zur s kamaratmi :-D tam nas bolo 20 :-D a bolo vsade super :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj! My sme mali malu svadbu - 30 ludi a boli sme velmi spokojni. Okolo polnoci prisli este kamarati, starsie osadenstvo sa po polnoci pomaly vytratilo a mladi sme tancovali az do rana - na celej svadbe bola dobra zabava - vsetci sa bavili. Ak sa nahodou bojis mat malu svadbu, ze by sa ludia nebavili, tak to nezavisi od poctu ludi. My sme chceli rodicom usetrit peniazky a ani jeden z nas nechcel 100 ludi. Bolo to fajn.
Odpovedať
My tiez planujeme iba veceru a potom vecer, ak sa nam bude chciet, tak sa pojdeme zabavit niekam, alebo si budeme uzivat svadobnu noc... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no a ja som si myslela, že budem snáď jediná, čo bude mať takú malú svadbu :-) My budeme jedenásti a o nejakej 22.00h plánujeme, že pôjdeme z reštaurácie s kamarátmi na disku.
Odpovedať
Profilova fotka
alin: vies nemozem za to ze svagor ma 4 deti :-D :-D :-D
Odpovedať
Myslim si, ze to uplne staci... Nemam rada, a ani moj drahy, na tom sme sa obidvaja zhodli 8-) , aby sme sa predvadzali pred celou nasou rodinou /mozno cca 50 ludi/. Takto budu na svadbe iba ti najblizsi... A aj financne je to lepsie, ako vyhadzovat peniaze pre tolkych ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
tak to som si myslela ze to len ja som za také malé svadby. My ani DJ nebudeme mať, asi si hudbu pustime sami. dufam, že sa budeme baviť, priatel ma dvoch bratov s priatelkami a ja sestru, myslim ze bude ok. zabava bude.
Odpovedať
Článok sa načítava...
My takisto nebudeme mat Dj-a, budeme tam mat nejaku vezu, pustime si, co budeme chciet. Chceme, aby nam tam nieco hralo, aby sme tam nesedeli len tak na sucho... :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My tiez nechceme našich vyštaviť veď všetko niečo stojí, najprv sme aj uvažovali o veľkej svadbe , ale keď sme si všetko spočítali mali sme dosť. cca. 100 000,-sk Tak to radšej si urobíme malú peknú svadbičku a keď nám niečo zvýši tak si ńiečo pekné kúpime. Mne stačí keď tam len budú naši a sestra. A bede aj ta veselo
Odpovedať
Mne tiez staci, ked tam budu iba ti najblizsi. S priatelom sme to celkom dobre vyriesili, pretoze budeme mat svadbu asi 40 km od bydliska. A pridu tam naozaj iba ti, ktorych sme pozvali. Neznasam, ked chodi niekto ocumovat ku kostolu, alebo na urad nevestu a potom ohovara kade tade. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
zuz11, aspoň ste mali veselšie :-) S deťmi je vždy sranda, čím menšie, tým lepšie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, konecne niekto kto rozmysla tak ako aj ja :-D :-D :-D My tiez male malu svadbu a iba taku ako veceru, a bez hudby a kad ta bude tak iba nieco pustime a pod, tancovat sa nebude :-N :-D :-D volame len naj rodinu a hotovo, nikkoho kto bude ohovarat a nepriat, lebo to maju slovaci vo zvyku ]-( takze prajem vam pekny den x-) a este krajsie pripravy na svadbu a uzite si to ako sa ma x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá a šaty aké budete mať? Také princeznovské s veľkou sukňou, alebo len nejaké biele jednoduché .Ja som najprv rozmýšľala nad veľkými šatami, ale vlastne kvôly 20 min. na úrade sa mi neoplatí.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si dám také šaty, ktoré sa mi budú páčiť najviac, ale skôr bez vlečky, pretože sa pôjdeme fotiť už v piatok, tak nech v sobotu nie som ako prasiatko x-) A vôbec nepozerám "jednoduché" šaty, iba kvôli tomu, že nebudeme mať tancovačku s rodinou až do rána. Podľa mňa sa oplatí mať šaty, ktoré sa ti najviac páčia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som mala klasicke saty s velkou suknou, take sa mi pacili, tak, preco by som ich nemohla mat aj kvoli 20 minutam na urade. Kludne si daj take, hlavne nech sa v nich citis dobre. Ved kvoli tomu, ze mas svadbu na urade, nemusis byt o nic ukratena.. :-)
Odpovedať
Saty som este nebola skusat. Budem vyberat z tych, do ktorych sa zmestim... :-D :-D :-D
Odpovedať
hehe... som si inac myslel, ze mala svadba su nastavajuci a dvaja svedkovia... potazmo rodicia... :) Ale na slovenske pomery je asi aj 20-25 ludi mala svadba :)
Odpovedať
jej zich, taba som tu dlho nevidela...
Odpovedať
sorry, malo tm byt zic
Odpovedať
:-) sak som tu aj dlho nebol
Odpovedať
no vidim, ze si konecne doplnil datum svadby... a kde si sa tulal???
Odpovedať
Profilova fotka
Pridavam sa aj ja do klubu ´malych svadieb´ Kedze sa chystame stavat dom a vsetky usetrene peniazky nam velmi pomozu, rozhodli sme sa aj my pre malu svadbu-najblizsia rodina a niekolko kamaratov, 25 max 30 ludi. Bude nas viac mladych ako starych, tak dufam, ze o zabavu bude postarane. Kedze som prva z otcovej aj maminej strany, ktora sa vydava (vsetci moji bratranci a sesternice su mladsi), mala som zmiesane pocity z toho, ako to rodina prijme. Ale bola som milo prekvapena, ze mi to dokonca schvalili. Povedali, ze to co mi chcu dat mi daju preto, ze chcu a nie preto ze maju ist na svadbu a ze usetrene peniazky vyuzijeme inak. A ja si este k tomu myslim, ze nakoniec budu aj vsetci bratranci radi, ze som zacala tradiciu malych svadieb a nebudu sa citit blbo, ked ma oni nepozvu (ved to poznate: pozveme ich, lebo aj my sme im boli...)
Odpovedať
my sme mali 18 ľudí, rodičia, súrodenci, staré mamy a sestra s rodinkou a ešte kameraman s maželkou, to bol všetko. Svadba bola super, perfektne sme sa bavili, aj zvyky boli také aké mali byť (okrem venčekového), po 22,00 hod. prišli kamaráti a bavili sme sa do piatej ráno. Fakt bolo super :-)
Odpovedať
to mixka: no, bolo sa treba trosku venovat praci a na svadbu sme vsetko povybavovali uz na jesen (povyberali veci, salu a tak) a teraz sme mali pauzu pred jarou, kedy ideme vsetko naostro dovybavovat (poplatit zalohy, objednat konkretne zakusky a tak)
Odpovedať
zic: drzim palce, nech to dobre dopadne a dufam, ze nam das potom vediet a hodis aj nejake fotecky... :-)
Odpovedať
1
2
20
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?