Koho a ako pozvať?

Profilova fotka
Baby poradili by ste mi prosim =-) dnes sme sa s priatelom akurat bavili o tom, koho pozvat/nepozvat na svadbu a akym sposobom. rodina je jasna, mam vsak problem co sa tyka kamaratov -- ktorych pozvat? a ako? ja som bola za to, ze vypiseme nejaky event na facebooku alebo neico take :-D pre vsetkych aby vedeli.. to bude na obrad.. a potom pre tych ktorych chceme na hostinu bude samostatne pozvanka normalne osobne odovzdana. na to mi priatel vravel ze to je blbost, ze nemozem pozvat ludi len tak na obrad a potom ich poslat domov, v com ma asi pravdu, je to trosku blbe, nie? (hlavne ked obrad a slavnost bude na tom istom mieste). rozmyslame hlavne preto, lebo nebude klasicky podavane jedlo - svadba bude az poobede a obcerstvenie bude formou svedskych stolov a nie formou chodov.. co mame odpozerane zo svadieb,strasne vela jedla sa vyhadzovalo. takto budu svedske stoly a kazdy si da na co ma chut, bude to ako vecera + potom bude dalsie obcerstvenie a pocas celeho vecera pitie. co si myslite o tom? ako riesit pozvanky a koho vsstkeho pozvat? pozyvali ste ludi ktorych ste dlho nevideli, ludi ktorych poznate kratko? poznali ste vsetkych na svojej svadbe alebo prisiel aj niekto pre vas neznamy (manzelovi kamarati a pod.?) :-) dakujem za odpovede :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tereza0442 pozyvali sme si ludi, ktory nam stali zato, aby boli na nasej svadbe. ti, co su v ba, kde zijeme, tych sme si zavolali jeden vecer von a oficialne ich pozvali na svadbu, hlavne aj preto, nech sa spoznaju. a zopar ludom, ktori ziju mimo sme posielali pozvanky postou (hovorim o kamaratoch) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tereza0442 ahoj....my to budeme riesit takto: osobne odovzdame pozvanky ludom, ktorych budeme mat na hostine, a ktory samozrejme nebyvaju priliz daleko (tym, co byvaju daleko sa pozvanky poslu a zatelefonuje sa im...) na FB hodim len oznamenie o svadbe, klasika, aby aj kamarati a vzdialenejsi pripuzni vedeli, ze sa berieme a nech si uz kazdy rozmysli, ci pride na obrad, alebo nie....oznamenie je o tom, ze to oznamujes a kazdy normalny clovek vie, ze ho tym automaticky nepozyvas na oslavu, cize si sam uvazi, ci sa mu chce ti prist zagratulovat, alebo nie... Problem mam skor s ludmi, ktory nam pridu ako gratulanti po hlavnom jedle (tj cca 22:00) premyslam, ako pozvat tychto ludi... na nic som zial este neprisla... ale tak asi najskor to budeme volat tak natajnasa, ked nam budu pred kostolom gratulovat, (posuskame do uska, aby sa stavili okolo 22:00, ked chcu) len pak co s tymi, ktory by aj prisli, ale nebudu na obrade??? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hehe dakujem za info babeny :-D mne to bolo prave blbe, pozvat len tak malo ludi, a potom vecer na oslavu dalsich, len zas nechcem, aby tam bolo mrtvo vecer. asi to estenejako vymyslime,dakujem este raz :-) kludne piste aj dalej koho ste popozyvali ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@j_ank_a s tymi "neskorymi hostami" to musis este premysliet :) Da sa povedat, ze mame podobny problem, no viem, ze s jedlom musim ratat aj pre nich a teda potrebujem vediet kolki pridu. Samozrejme, ze odhadom. Takze my vieme, ze ich musime pozvat skor ako na obrade (aj kvoli dovodu ktory si spominala - niekto nebude na obrade a pride az vecer), ale este nevieme ako :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mazopapagaj vdaka za reakciu, ale ja mam uz pol roka po svadbe... :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?