Každému sa asi vyhovieť nedá

Profilova fotka
Moja mamina je komplikovaná osobnosť s niekedy extrémnymi názormi. Nie je celkom stotožnená s výberom partnera mojej sestry. Obáva sa, že na našej svadbe budú stredobodom pozornosti oni, nakolko je sestrin priateľ takmer o hlavu nižší od nej. Nechce aby prišiel na svadbu ale ja zas nechcem aby sestra sedela sama v kúte s telefónom pod stolom písajúc sms správy. A teraz je mamina nasratá, že s ňou nesúhlasím. Vyhovieť mame a nepozvať sestrinho frajera alebo urobiť sestre radosť?
Odpovedať
????? Nechápem Tvoju mamu..toto ide riešiť? Hlavne je predsa,že sestra je s nim šťastná..nie,že je o hlavu nižší..pozvi sestru aj s priateľom a mame vysvetli,ako sa má správať.
Odpovedať
Profilova fotka
@weroni87 kokso...aj keby jej bol po kolená..je to jej frajer...a ked si ho bude chcieť zobrať? ako radšej dobrý partner a nižsí ako model a hovädo..nechápem,že to mame vadí,ked to nevadí sestre..br
Odpovedať
Profilova fotka
@weroni87 musim povedat, ze ked som precitala tvoj "problem" musela som sa pousmiat :-), hoci chapem ze ta to trapi. Ak ty nemas problem so sestrinym frajerom, tak ho jednoznacne pozvi;lebo by to asi dopadlo tak ako pises a sestra by sa necitla prijemne. A navyse si nemyslim ze tento "zaujimavy parik" (z pohladu tvojej mamy samozrejme) bude viac stredobodom pozornonosti ako nevesta so zenichom. Vela stastia prajem... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?