Je lepšie mať svadbu, keď bude mať dieťa rok či dva roky?

Milé maminky, čo už máte staršie deti a máte ich odsledované... aký vek je lepší pre dieťa aby zvládlo svadbu? ročné sú ešte veľmi závislé na mame.. a bojím sa, že budem musieť byť celý čas s ňou, a zase dvojročné už vymýšľajú a bojím sa, že by robila cirkus keby nebolo všetko tak, ako si zmyslí.. Čo by ste teda zvolili?
Odpovedať
najlepsie je podla mna malinke babatko tak trojmesacne, ktore vacsinu casu prespinka. okolo roku urcite nie, dvojrocne sa uz da... my sa budeme brat ked bude maat nasa 4 rocky,to uz snad bude fajn.
Odpovedať
Profilova fotka
To je velmi komplikovane, kazde dieta je uplne ine, neda sa to vobec odhadnut dopredu.. Moj syn bol v 5 mesiacoch schopny letat po kolenach po celom byte a mala som co robit ho ustrazit a dcerka v 5tich mesiacoch sa ledva ledva vedela posadit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aerdna11 podľa mňa sa to nedá naplánovať, ja mám dve deti a každá iná, pri jednej by som do roka vôbec nemohla svadbu robiť resp. to bolo "bez maminky ani na krok" ale to som aj kojila, ja budem mať svadbu kedy jedna bude mať 4 a druhá 2 roky, dôležité je aby vedeli byť aj s niekým iným ako len s tebou, babky, dedkovia, tety, najbližšia rodina, myslím že potom nebude problém a ešte jedna vec, my napr. budeme mať svadbu v hoteli kde budú mať okrem iného detičky zabezpečené spanie, mne teraz prespia už celú noc, tak pevne dúfam že keď odkvecnú tak ich tam uložíme a....uvidíme:-) nič sa nedá naplánovať deti sú nevyspytateľné a v ten deň môžu mať akúkoľvek náladu môžu ochorieť, prosto pri svadbe s detičkami treba rátať so všetkým ale mať poruke niekoho kto sa postará treba mať, a svadbu bez nich si ja neviem predstaviť sú našou súčasťou a patria k nám:-)
Odpovedať
my mame svadbu o dva mesiace a mala bude mat zrovna dva rocky... skor som nechcela, aj kvoli kojeniu v noci.... uz je viac samostatnejsia teraz, a nie je na mne tak zavisla... skor si myslim ze bude zavesena na krstnej :-D
Odpovedať
náš syn mal vtedy 3,5 roka a bol veľmi zlatí, poslúchal, pekne papal a tancoval.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám svadbu za 3 mesiace a malá bude mať akurát rok , celé zle ,ale nejako si poradíme ona je dobručká
Odpovedať
@angelika23 ahoj..ja mam svadbu v maji a nas drobec bude mat rok a 2 mesiace...tiez sa obavam, ci to zvladne, ci nebude za mnou plakat, kedze je na mna navyknuty...ale treba zacat asi trocha ho viac nechavat u inych ludi...tento vikend bude s babkou a s dedkom.....nabud. vikend pojde s kamoskou von.....a tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@giapetkonz moja mala je skoro každý víkend u starkej , lebo cez týžden ju nevidia lebo je stale u nas doma s mojimi rodički , tak ona je zviknutá ,toho sa nebojím len či sa nájde niekto kto sa jej bude riadne venovať , lebo máme od rána čo robiť .
Odpovedať
ja som to tiez riesila :) nasa mala bude mat na svadbe dva rocky, kedmala jeden, boli sme na svadbe bratovi a to bola katastrofa, vobec som si to neuzila :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte kocky, my mame podobny problem ako to zvladne drobec, chceme sa v septembri brat to bude mat maly 19mesiacov, uz teraz strasne lieta a neobsedi.mam z toho uz teraz nervy ako to bude, a v postate nemam ani doriesene kto s nim bude chodi spinkat o 19tej, svadbu nechceme do rana len sa chvilu zabavit po obrade, prosim ak mate dajte rady co sa tyka svadby s malym dietatom vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte my mame v auguste svadbu syn vtedy bude mať 2pol roka je to šinter.Preto sme sa rozhodli pre taku mini svadbu po obrade sa pojdeme najesť a domov kde dame maleho spať k starim rodicom a my mlady pojdeme do mesta sa zabaviť.Z malym sme boli asi pred rokom na svadbe a to sa nedalo človek sa nepohol porozpravať,všetkych sa bal tak sme vačšinu času stravili mimo a zo zabavi sme nič nemali tak dufam že na našej svadbe to zvladne.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj my budeme mať svadbu v máji a dcéra bude mať v júli 5 rokov..tento vek sa mi páči lebo už nie je stále nalepená na nás a keďže v našich rodinách je veľa detí podobného veku +/-, tak sa vedia spolu zahrať a spolu sa pekne zabavia..nakoľko už veci chápe, tak sme jej dokázali aj pekne vysvetliť, že tak bude musieť aj spať, nakoľko nebudeme môcť ísť domov a pekne to pochopila..už sa teší a všade to rozpráva..dokonca, keď som bola u kaderníčky, sama si vybavila, aby aj ju učesala a dala jej na vlasy trblietky..:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my budeme mat na svadbe takmer 5 rocnu dcerku a takmer 2 rocneho synceka... no ale porovnavat sa teda nedaju, dcerka ked mala dva bola kludna poslusna, s nou sa dalo ist kamkolvek ar obit cpokolvek, ale synator co je teraz v tom veku je uplne streleny, neobssedi na mieste, furt vymysla, vsade beha vsade leze... katastrofa... takze som poverila rodinu ze ho maju na starosti celu svadbu, ja by som ho aj tak nevedela nahanat v tych satach :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?