Hodí sa tmavá farba šiat na svadbu?

Ahojte babenky, nie som sice nevesta, pisem tak povediac "z druheho brehu", ako host na svadbe :-D , ale potrebujem poradit...chcela by som si obliect tmave saty, ale vraj sa na svadby v tmavom nechodi, tak neviem, co mam robit, lebo ine spolocenske nemam :-| . myslite, ze v kombinacii so svetlejsimi doplnkami by sa to dalo zniest? ;-) . dakujem
Odpovedať
Ahoj.Moje družičky a kamarátky idú tiež v tmavom, aj keď sa troliiiiiiiiiiiinku hnevám, ale verím, že nie je ľahké kúpiť šaty. Určite si k tomu dávajú svetlé doplnky, takže si myslím, že v poho.
Odpovedať
ajaja to mas jedno, akej farby su, aspon u nas sa na tom nezaklada, ci tmave, alebo svetle
Odpovedať
ahoj, ja si tiez myslim, ze je to jedno a podla mna nie je pravidlo, zeby sa tmave nemali. A ako si povedala, v kombinacii so svetlymi doplnkami to bude podla mna velmi pekne a elegantne ;-)
Odpovedať
pokial neprides v bielom ,tak si myslim ze to bude ok a tmavymi satami so svetlymi doplnkami nemas co pokazit ;-)
Odpovedať
MOja kamoska prisla na moju svadbu cela v ciernom, bolo to ok. Ja som tiez mala na svadbe cierne saty ale farebne doplnky. Kuk foto. http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Dakujem, hned sa mi lahsie dycha ;-) .na svadby nechodim, tak nemam skusenosti, a nechcem tam vyzerat ako mimozemstan :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Já na poslední svatbě byla taky celá v černém!Ale speciálně jsme si pořídila výraznou rudou kabelku, rudý náhrdelník na krk atd. Výraznými doplńky nic nezkazíš ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne ide sestra na svadbu tiez v ciernom, da si svetlu stolu. Podla mna cierna je predsa spolocenska farba, tou sa nic nepokazi. Len si nedat tu istu farbu ako nevesta ;-)
Odpovedať
ciernou nic nepokazis, ved sa nenadarmo hovori, ze treba mat v skrini "male cierne". Ale ak bude svadba v lete, alebo aspon na zaciatku jesene, volila by som nieco farebne "lahsie", nieco modre, zelienkave.Ak nakoniec predsa len zvolis tmave, chce to dobry make-up, pretoze tmava farba zvyraznuje a vytahuje nedostatky pleti.
Odpovedať
akurat som dala do svojho albumu fotky 2 siat,medzi ktorymi sa rozhodujem-tiez idem na svadbu,a ani ma nenapadlo riesit problemn ,ci su cierne ;-) staci,ked budes mat trebars striebornu kabelku,boticky,bizu a mozno nieco do vlaskov,popripade bolerko a vec je vyriesena :-)
Odpovedať
Sunny, mohla si sa v nich vyfotit, hned by sme ti poradili. ;-)
Odpovedať
lara vyfotim,ale cakam kedy bude mat muz volno,sama to nezvladnem :-D [takze asi zajtra vecer ;-) ] -potom budete musiet radit :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
sunny mne sa co sa siat tyka lubia viac cierne a strieborna kabelka ;-) ale najlepsie budeme moct radit ked ich uvidime na tebe ;-)
Odpovedať
takze uz mam 2 nazory za cierne a 2 za fialove :-) musim hned priznat ze fialove su viac sexi x-) ale pridam foto ;-)
Odpovedať
U man tiez zatial boduju tie cierne ale najlepsie je vidiet ich na tebe, moze to byt uplne inak. Kedy idete na svadbu? Aj ja by som isla. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja idem na svadbu buduci tyzden x-) ale kedze nie som suknovy tip - okrem svadobnych siat som pred tym mala naposledy suknu/saty na stuzkovej,co je asi 8 rokov :-D takze ja pojdem v nohaviciach, elegantnejsich a dala som si usit top, tak uvidime, ako to dopadne.... =-)
Odpovedať
lara ideme 25.augusta uz sa strasne tesim,bude to velka svadba okolo 200 ludi,take tie poshy svadby,zo vsim vsudy,tak sa neviem dockat ako tam zapadnem pri panickach z klobucikmi :-D ale manzel mi povedal,ze tam bude vela mladych,takze bude zabava :-) potom mame dalsiu svadbu na SK -kamoska sa vydava 16.septembra,cize ideme domov na 2 tyzdne aj na to sa uz nemozem dockat 8-) vam sa ako dari v manzelstve?
Odpovedať
My sme pozvani na 26.augusta ale akurat pridu moji rodicia takze nikam nejdeme. No to neva, uz sa na nich velmi tesim. Mame sa dobre. Dnes mame vyrocie 3 roky co sme spolu. :-) Tak vy si uzijete tych svadieb. Aj ja chcem ist na SK! :-( Zuziq, nohavice s topom to je dobre. Ja som inak suknova ale na promociach som mala taky kostym s nohavicami, bolo to super, nieco ine a tolko som to potom vynosila hocikam. Ozaj prakticke.
Odpovedať
zuzig mne sa sytrasne pacia nohavice a k tomu nejaky pekny korzet-je to elegantne a moderne :-) lara gratulujem k vyrociu,mi ho mame 15.augusta na moje meniny-nase 2 roky :-N [dali sme to na moje meniny,lebo muz ziarlil,ze ja mam viac sviatkov,takto to oslavime spolu ;-) ]
Odpovedať
Sunny a ty si tvojmu nevymyslela meniny? :-D Lebo moj ziarlil ze ja mam a on nema, tak jeho middle name je Richard tak oslavujeme normalne na Richarda. :-D
Odpovedať
no tak mi daco vymysli na Kenwyna Charlesa ;-)
Odpovedať
sunny bud na karola - sk kalendar 4. novembra :-) alebo ken - us kalendar 11. december alebo ako u nas ked drahy trucoval ze nema meniny dostal na vyrocie skatulku s 365. listockami a vytiahol si datum menin :-D a je stastny a spokojny :-D ...
Odpovedať
:-D Tak vidim ze nie sme sami, co takto oslavujeme. Ano Sunny, mozete na Karola oslavovat. Moj ma inak dalsie middle name Charles ale to su zrusila, predsa nebude mat on meniny dvakrat a ja iba raz. ;-)
Odpovedať
karol hmmmm-meno sa mi velmi nepaci,ale zacina na K :-D ,takze uvidime,ako sa zatvari polovicka,potom dam vediet ;-) -s tymi listockami-neni to zly napad-ale kto chce ratat tolko listkov pri skoro 10 mesacnom babu 8-( :-D -lara co ste robili na to vase 3 rocne vyrocie?
Odpovedať
Ahoj Sunny, nic take extra sme nerobili, lebo sme si povedali ze po svadbe uz oslavujeme len toto vyrocie a tak nase zoznamenie uz bude len tak, urcite si na to spomenieme kazdy rok ale nic extra chystat nebudeme. Chladili sme sampanske ale nejako sme na to zabudli, dame si inokedy ked dostaneme chut. Sunny, pozrela som si fotky v albume, mne sa najviac pacis v satach c.1. Vyborne ti sedia, si kocica. ;-)
Odpovedať
ahoj sunny6 ;-) ja hlasujem za saty c. 1 x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som takisto za saty c. 1. Mozno by som si este cez ne prehodila nejaku stolu - farebne zladenu s doplnkami. Ci chces by cela jednej farby?
Odpovedať
tak dakujem babule,ale manzel nechce o tom ani pocut,idem vo fialovych lebo su najviac sexi :-D a na svadbu co bude 16.septembra idem v ciernych bez ramienok ;-) -dakujem za hlasovanie ste zlate x-)
Odpovedať
tak tiez uz riesim taku dilemu ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( predbezne sa sesterka asi bude vydavat 30. 9. 2006 a ja si nemam co obliect ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( skrinu plnu handier.........typicka zenska starost, ked stoji pred plnou skrinou a place, ze nema co na seba, teoreticky by som si mohla zase dat ten popolnocny moj kostym, ale uz som ho mala, ked sa ina sesterka vydavala, ( mam ich fakt dost - velka rodina :-D )........pomoc, milacik bude mat silnozeleny oblek a asi maslovu koselu, taku ako na svadbe........a ja mam jednu silnozelenu suknu, ale na svadbu sa asi nehodi, to je taka, co teraz leti, viete taka do zvona a z lanu, taka ta super lietava........ tak co si mam obliect......... ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( nieeeeeeeeee ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(
Odpovedať
co tak vyrazit na mensie nakupy?nic drahe,mne sa paci klasicka sukna ,alebo nohavice,a nejaky pekny korzet,alebo siatky,nemusia byt drahe,len nieco jednoduche co znosis aj v buducnosti a dopln to vyraznejsimi doplnkami.Urcite daco najdes, ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?