Dozor deti na svadbe..

Profilova fotka
Co si myslite o tzv. operke na svadbe? Budeme mat na svadbe 11 deti a chceli by sme aby sa jednak zabavili aj rodicia a zaroven aby nemuseli kvoli detom skoro odchadzat...svagrina sa ma pytala ci by sme nemohli pozvat jej svokrovcov aby jej postrazili potom deti, ale tato varianta sa mi nepaci, riesilo by to situaciu len dvoch deti a nakolko som ich videla len raz myslim si ze na to nemam ani dovod...myslite ze operka na postrazenie spiacich deti na izbe v tom istom hoteli by bola fajn? Zaroven mame v zahrade hotela aj detske ihrisko a zvlast izbu pre deti na hranie vedla parketu takze tam sa zide zase pred spanim :)
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa tá izba nie je dobrý nápad. Každé dieťa je iné a nevieš ako je zvyknuté zaspávať, pri kom, pri svetle/tme, či nebudú plakať lebo neviem v akom veku sú.. Jedno sa zobudí s plačom, zobudí všetky a tie sa môžu zlaknúť kde sú a hotovo :D a aj s prebúdzaním si to neviem predstaviť, chodili by si rodičia po nich ked pôjdu z tancovačky alebo až ráno? a ako sa zmestí 11 detí na 1 izbu? tú operku by som teda vôbec neriešila. Čo viem tak na svadbách ľudia deti uložia a vrátia sa naspäť.. ak to nemajú ďaleko a doma im dieťatko má kto postrážiť, prípadne ho na svadbu nemusia ani brať a dajú ho na celý deň na varovku :) My sme si robili predbežný zoznam ľudí a vychádza nám taktiež 11 detí, takže viem o čom hovoríš, ale keď tak ich poprosíme aby vybavili pre detičky varovku, alebo ich vezmú so sebou a jeden z nich skôr odíde, ale predpokladám že na jeden deň v roku si budú vedieť vybaviť aby prespinkali u blízkej rodiny prípadne niekoho koho aj tie deti poznajú. Výhodu máš že tam máš to ihrisko, takže unavia sa dosť :D možno zaspia už na svadbe a domov ich len prevezú a vrátia sa nazad baviť.
Odpovedať
@lilielka my sme mali na svadbe opatrovateľku. mali sme cca 10 detí, z toho dve 3-ročné a jedno 6-ročné a kvôli nim som riešila opatrovateľku. U nás väčšina hostí spala na hoteli, izby sme dali vedľa seba, opatrovateľka si nechala otvorené dvere a priebežne ich chodila pozerať. Počas hostiny a zábavy sme ju ani nepotrebovali, vtedy rodičia boli s deťmi a venovali sa im, len keď krpci spali, bola pri nich. ja som určite za opatrovateľku, len by som si rozmyslela, či dať všetky deti do jednej izby.
Odpovedať
Profilova fotka
no najlepsi dozor aby sa unavili a pekne isli hajat :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hádam si kazdy rodič zariadi :) toto by som ja neriešila :) ved buď pridu bez nich alebo si niekho dohodnú kto im po ne pride a da spať aj my sme teraz boli draheho sestre po deti na svadbe (4,2 ročne) a v pohode oni sa bavili ďalej a o deti bolo postarané jedine ak su zďaleka v tom prípade by bolo pre nich lepšie nechať deti hneď doma u starých rodičov napr alebo niekho na koho su zvyknuté :)
Odpovedať
toto by si mal zial riesit kazdy sam....my budeme mat len nasu dceru 17mes. a nasa opatrovatelka ide s nami bud ena oslave vsetko ale ked mala pojde spat bude dozorom.....bude to mat ako normalne zaplateny den
Odpovedať
@sense takze vasa opatrovatelka ma aj menu na svadbe ako dalsi host? @lilielka nedavno sme boli na svadbe a znami,co mali 5mesacne babetko ho po veceri boli odniest domov,uspali a mali tam sestru na strazenie.no mali to len asi 20km. Dalsi to mali o cosi dalej,cca 50 km a dievcatko malo 2r, po nu ptisli starki okolo 21 a brali ju spat,uz neviem ku komu domov.
Odpovedať
@maria117 ano ona ma aj normalne pozvanku ako ini hostia aj tam bude kvazi ako host do doby kym mala nepojde spat, pride uz doobeda keby ju potrebujeme a potom moze ostat na obrade aj na hostine (alebo si robit co chce) a potom ked pojde moja dcera spat, bude pri nej na hotelovej izbe, ale menu bude mat ako my aj pripitok, bude sediet aj pri stole ako ostatni, dostane aj vysluzku aj ma zaplatenu hotelovu izbu plus plat za cely ten den....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
aj my planujeme operku, ale kvoli tomu, ze mame uz dve vlastne deti, takze sa bude primarne starat o ne... pride po oficialnej casti a obede (takze jej prve jedlo davat nebudeme) a bude kym pojdu spat. Hned vedla saly mame izbu, takze dame vysielacku a dufam, ze budu spat. A tiez sa bude venovat aj ostatnymi detom (budeme ich tam mat 13) ak bude stihat. Okrem maleho kutiku vnutri je tam velke ihrisko vonku a ked budu tam chciet byt deti, tak tam nemusime s nimi byt a venovat sa im... bude to robit ona. Normalne jej zaplatime a bude mat druhu veceru, svedske stoly. uz na noc si ju nechavat nebudem.... bude pre nase deti nova a myslim si ze ked sa v noci zobudia v inom prostredi, tak by ich este viac vystrasila cudzia osoba
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?