Detský kútik na svadbe - máte skúsenosti?

Ahojte, mala už niektorá nevestička na svadbe aj detský kútik? Budeme mať dosť veľa deti na svadbe a tak uvažujem či by nebolo dobre urobiť v sále detský kútik so šmýkačkou a hračkami.Čo poviete?Je to dobrý nápad?Ďakujem
Odpovedať
:-D tak to je gol. Mat v svadobnej sale smykacku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Detsky kutik je fajn, ak je viac deti.. Ale smyklavka v sale nebude asi najstastnejsia;) - deticky budu radostne samtit a asi by to mohlo niekedy rusit..my sme mali na recepcii trosku bokom od saly detsky "kutik", ale len s takymi zakladnymi vecami ako omalovanky, sladkosti, mini hracky, kriedy.. Zas to asi netreba prehanat:)
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi aku mas velku salu a ako je to tam situovane. My sme mali velku salu a detsky kutik bol trochu mimo ale nikomu nezavadzial a rodicia videli na svoje deti. Mali tam omalovanky, bublifuky,lopticky, taky ten domcek atd. Rodicia a ani hostia nevedeli ze tam deti su, prebavili sa do 3 rana :)
Odpovedať
My budeme mat hotovu skolku, v mieste svadby nam ponukli animatora v miestnosti hned vedla... Pripravit balony, malovanky a pod pre deti je super aspon sa zabavia, no vyslovene smykacka v sale mi pride byt uz prehnana, uz len preliezky, pieskovisko, kuzelnik, cukrova vata a mate z toho detsku party...
Odpovedať
Profilova fotka
Mne to pride zbytocbe. Nechaj deti uzit si tu atmosferu...svadba je nieco co im utkvie v pamati, lebo sa toho bude tolko diat. Nechaj ich uzit si pozornost vsetkych tych co nevidia bezne. A vobec celu tu atmosferu. Smykacky maju vsade inde v bezne dni. A aj by som sa obavala, ze ked im tak vyhradis aktivitu, tak ich tam rodicia odlozia a az potom to bude zur ked ti tam zacnu padat a revat 8-(
Odpovedať
Mne to pride skvely napad, mat detsky kutik na svadbe. Ak tam bude dost deti tak urcite ano. Bude t lepsie z hladiska, ze tie deti aspon nebudu vymyslat, ved viem sama ake su. Takze dospely si odychnu na chvilku :-)
Odpovedať
Ďakujem za vaše názory , Šmýkačku som myslela len tu malu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak budete mat na svadbe deti, nejake drobnôstky na zabavenie, ked ich uz svadobna atmosfera prestane zaujimat, sú fajn... tiez s tým počítame, ale len vo forme malovaniek, mám tam nejaké detske peciatky, sablony na obkreslovanie, puzzle, lebo viem, že toto deti, ktoré tam budú, baví... do šmýkačky by som nešla... Priateľova neter má tú plastovú - bytovú - a ked vidím, čo je schopná na nej stvárat, keď si myslí, že sa nikto nepozerá...je to dosť desivé. Šmýkanie na všetky spôsoby...už sme zažili aj pokus o šmyknutie sa postojačky... dost hroza - bude mat tri roky. ked si predstavím, že sa na svadbe stretne viac rozbláznených detí a budu mat k dispozícii nieco takéto...no rodicia nebudu nic iné robit, len ich sledovat a napomínat...Takze, za mna kutik pre deti ano, ale nic, na čom by mohli stvárat akrobatické kusky a ublížiť si.
Odpovedať
Pokial budes mat na svadbe vela deti, tak si daj tam spravit ten detsky kutik. Aspon sa nebudu nudit a nebudu mrncat, ze chcu ist domov :-) Poznam deti takze viem ako to je. My mame tiez vela malych deti v rodine a viem ako to je, ked sme na oslave a zacnu sa tam nudit lebo tam nieje nic na hranie :-) Takze kludne si daj na svadbu detsky kutikk, nic tym nepokazis..
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka ...mozem sa spytat kde sa beriete, ja sa pokusam vybavit nieco podobneee..
Odpovedať
@1zuz v chateau Belá, oni nám to navrhli
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem, akurat sa mi ozvala jedna pani ohladom toho, takze uz su 2 dievcata vybavene sa postarat o zabavu pre deti po veceri a potom aj s nimi zostat ked zaspia
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Je to trochu zbytočné podľa mňa, my sme detský kútik nemali a ani nechýbal. Mali sme dosť detí, cca 15, mali bublifuky, balóny a celý čas sa dokázali nejako zabaviť. Deti veľmi neposedia, väčšinou sa spolu hrali, pobiehali po chodbe atď a nemala som pocit, že by rodičia za nimi museli chodiť. Treba len zabezpečiť nejakú miestnosť, kde by si mohli ľahnúť, keby boli unavení.
Odpovedať
Profilova fotka
Otázne je, čo znamená "dosť veľa detí" a koľko majú rokov. Ako učiteľka v škôlke by som ti šmykľavku neodporúčala - deti budú nahlas kričať a biť sa o poradie v šmýkaní :-D Navyše hrozí úraz,bolo by treba, aby ich tam niekto strážil. To by buď musrla byť špeci osoba, alebo rodičia. No predpokladám, že rodičia sa budú chcieť aj baviť a nielen celú svadbu strážiť deti pri šmykľavke. Detský kútik je super vec, ale volila by som kľudnejšiu zábavu - omaľovánky, knižky, kriedy, tabuľu, možno pár hračiek. Držím palce :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?