Chystat miesto a jedlo pre kameramana,fotografa a Dj?

Ahojte akurat riesime ze ci na hostine zaratat miesto na sedenie aj pre dj,fotografa a kameramana?nornalne s nimi mam ratat aj s jedlom?dakujem za nazory
Odpovedať
@bubinko20 tato otazka tu uz bola asi milionkrat ano ja viem, ze sa im plati a je to ich praca ale co si maju doniest bagety, nieco v obedari alebo sa ist niekam najest do dakej vedlajsej krcmy??? to pri tych vsetkych vydavkoch na vsetko mozne darceky pre hosti, mydielka, magnetky, a neviem co vsetko je vela zaplatit 3 ludom menu?
Odpovedať
ja sa iba pytam ci ich ratat medzi ostatnych iba kvoli zasadaciemu poriadku nie kvoli peniazom o to mi nejde
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne som sa nestretol s tým že by som nemal kde sedieť a čo jesť...práve naopak,vždy sa snažili všetci zabezpečiť maximum. Dokonca sa pýtali či som neni vegán a či jem všetko ako ostatný. Iná otázka by bola ohľadom alkoholu.....ale aj to mám veľký problém vysvetliť im že som tam pracovne a ešte aj autom :D. Ale je to už na každom jednom ako si to zariadia......len im treba oznámiť že nech si donesú niečo pod zub, inak by si asi nárokovali na povinnú prestávku a neviem ako by ste sa tvárili keby všetci odišli na hodinu preč alebo si tam rozbalili pizzu.....:D Berte to len ako môj názor.....prajem krásnu svadbu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bubinko20 určite rátať aj s nimi .. zvyčajne sa to rieši tak, že títo ľudia sedia spolu pri stole, zvlášť od rodiny. veď, ako by to bolo, keďže fotograf aj kameraman sú s Vami od samého rána (možno aj raňajky majú narýchlo) a keď to tak rátaš, od soboty 8h do 1h ráno v nedeľu .. to je strašne dlhá doba bez jedla a vody .. darčeky im dávať nemusíš (ale je to milé, ak dáš) - Ty im v podstate platíš za službu (foto / video výstup)
Odpovedať
ved som s nimi ratala len som pisala dnes zasadaci poriadok tak pre istotu som sa spytala urcite si daju co budu chciet:) nemam s tym problem a o hlade ani smade urcite nebudu:)
Odpovedať
@bubinko20 ahoj, my sme mali pre nich samostatne sedenie, bez zaradenia do zasadacieho poriadku. Porad sa aj s prevadzkarom restauracie, nam poradili, kde je najlepsie ich umiestnit.
Odpovedať
my sme aj kameramnovi fotogrfovi i kapele dali menovky a aj vyslužky dostali o tom aby boli bez jedla či vody som ani nepomyslela
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
My pre Dj, kameramana a fotografa mame zvlast stol s menovkami. Buduaj na zasadacom poriadku. Budu mat hlavne jedlo aj bufet nech nam tam od hladu neodpadnu ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?