Ako vyriešiť pozvanie rozvedených rodičov?

Prosím Vás ako ste to riešili pri rozvedených rodičoch, keď jeden z nich povedal že ak pojde môj ex ja nepôjdem na svadbu.? :-| mám 100 chutí sa na to vykašľať a pozvať oboch kto príde tak príde kto nie nech sedí doma na zatku. ]-(
Odpovedať
Je to hrozne, ze rodicia takto trapia deti... moja kamoska teraz nieco podobne riesila... svadba s mamou na matrike, mensia, len par ludi restika, kremove saty take kratke..... a druha normalna svadba velka s priatelmi otcom a zvyskom rodiny v kostole.... narocne ale dali to nejako ......
Odpovedať
@567funny567 Nechcem nikoho súdiť, ale toto môže povedať len nebotyčný egoista. :-( Ja by som tiež pozvala oboch a klamala, že ten druhý nepríde. Alebo im poriadne prehovorila do duše.
Odpovedať
ako môže rodič niečo také povedať dieťaťu 😡 jak malé trucovité decko mi to príde, veď deti nemôžu za to, ako je to medzi rodičmi (bez ohľadu na vek detí)... och to musí byť strašné... od dotyčného rodiča je to podľa mňa absolútne nevhodná reakcia.....
Odpovedať
Profilova fotka
To je mi naozaj ľúto, že to takto berú ... tiež mám rozídených rodičov a obaja so mnou riešia svadbu a obaja mi aj povedali, že nemajú ani problém spolu sedieť pri svadobnom stole počas hlavnej večere a potom si každý sadne k svojmu novému partnerovi, ktorých pozývame samozrejme, že tiež :) Snáď si tvoji rodičia uvedomia, aký to je dôležitý deň a potlačia svoje ego a tých pár hodín to spolu vydržia, však všímať si jeden druhého skutočne nemusia pri počte pozvaných hostí.
Odpovedať
neviem sice kedy mas svadbu ale ja si myslim, ze kym bude si to ten jeden rodic rozmysli. viem, ze s rodicmi je niekedy panta lebo byvaju tvrdohlavi ako ale deti ale maloktory je taky sebecky, ze by neprisiel na svadbu vlastneho dietata kvoli takejto veci. hlavne tam ide o teba a ked ich ty chces mat pri sebe v takyto den oboch tak by to mali respektovat. ako dlho su vlastne rozvedeny?
Odpovedať
@567funny567 Urob ako hovoríš! Pozvi oboch a viac sa nestaraj a ani na tému kto príde na svadbu nekomunikuj. Sú predsa dospelý!!!Keď budú chcieť vedieť, ktorý z nich ide nech sa dohadujú medzi sebou!
Odpovedať
podla mna je jedno, ze su rozvedeni. v takejto situacii by sa mali vediet dohodnut. pozvi ich a potom to uz neries, ako sa dohodnu tak bude
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne, pozvi oboch a hotovo. Ako sa zariadia tak bude, no osobne si myslim, ze pridu obidvaja a nejak pritomnost toho druheho nebudu riesit. Predsa len su to rodicia.
Odpovedať
Profilova fotka
Nerob si z toho hlavu, nech to uz povedala mama alebo otec, proste pozvi oboch a ked kvoli takejto veci chcu prist o tvoj velky den tak potom je to ich problem a nie tvoj. Chapem, ze ta to asi bude mrziet ale ja si aj tak myslim, ze nakoniec pridu obaja a tym, ze to budes riesit to budes iba zbytocne zhorsovat
Odpovedať
Profilova fotka
Ono to mozno bola len taka prvotna reakcia, ktoru ani nemysleli vazne. Po case si uvedomia, ze tam jednoducho musia spolu stat, lebo su to predsa len tvoji rodicia a ty z ich hadkami nemas nic. Neboj sa, ja si myslim, ze pridu a nebudu ti tam robit ziadne scenky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Sú to dospelí ľudia, nech si to vyriešia medzi sebou, normálne im to takto povedz a hotovo. Nemá zmysle sa kvôli tomu trápiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nechcem poveda, ze tvoji rodicia su klamari alebo co ale nemyslim, ze by neprisli na tvoju svadbu len kvoli takejto veci. Myslim, ze asi aj oni velmi rychlo uvedomia, ze by im to potom bolo luto.Nechaj to teraz tak, nedrazdi ich a uvidis, ze sami pridu za tebou, ze normalne pridu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Normálne ich pozvi ako ti poradili dievčatá a nech sa už oni zariadia ako chcú. Ja si viem predstaviť, že ťa to musí veľmi mrzieť keď majú medzi sebou takýto vzťah ale nie je to tvoja vina takže by si sa nemala kvôli tomu ani trápiť. Ja mám ale rovnaký názor ako ostatné baby, že nech ti teraz hovoria čokoľvek tak svadbu si isto nenechajú újsť :)
Odpovedať
Mali sme rovnaký problém, lebo manželovi rodičia sa nevideli 10 rokov, a vzťahy nanič ale nakoniec všetko ok. Dostali rozum a uvedomili si, že nejde o nich, ale o ich syna. Nakoniec sa po svadbe aj vzťahy medzi nimi a zvyšnými deťmi, ktoré nevychádzali s otcom, kus napravili :)
Odpovedať
Profilova fotka
ak ti mam pravdu povedat tak by som to neriesila vobec. nie su to male deti, ktore budes prosikat alebo nutit tam ist. ked si uz tvoja mamina alebo ocino chcu nechat ujst tvoju svadbu tak to asi nie je v poriadku pretoze ten den by mal byt o tebe a nie o ich sporoch ale musis si uvedomit, ze ty s tym nemozes urobit nic. neviem sice kedy budes mat svadbu ale myslim, ze dovtedy sa to uz nejako vykrystalizuje
Odpovedať
Nerob si z toho hlavu. Pozvi a uvidíš. Mali by si uvedomiť, že to nie je o nich, ale o tebe. Keď si to neuvedomia, tak je to ich problém. Ale myslím, že im to dôjde ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?