Ako riešite prepravu hostí počas svadby?

Profilova fotka
Žienky prosím vás ako riešite prepravu hosti do kostola,potom do sály a nakoniec domov??? Mi budeme mať síce malú svadbu cca 40 hosti ale každý býva od nás zhruba tých 25 km. Ďakujem za rady😉
Odpovedať
My sme sa dohodli tak,ze cca 20 ludi ide od nevesty busom...a ostatni budu pred kostolom a odtial ich rozvezie bus +auta do saly...a na celej svadbe bude 1 sofer ,kt.ich bude rozvazat...bude nas okolo 80...
Odpovedať
My mame autobus, ktory bude svadobcanov viest ku nam, potom do kostola a saly, par ludi pojde autami a domov ich budu rozvazat 3 soferi :-) mame okolo 85 ludi..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Dobry den, odporucame si poriadne premysliet logistiku. Zalezi na tom, ci tych 25 km je z jedneho smeru, ci z roznych - podla toho treba volit velkost a pocet vozidiel. Obratte sa na lokalneho prepravcu, ktory bude blizko vychodzieho miesta - tak by Vas preprava mala vyst najlacnejsie (nebudete platit za vela pristavnych/odstavnych kilometrov). Rozvov domov sa na mensej svadbe riesi individualne osobnym autom (vacsinou je problem naorganizovat vacsiu skupinu svadobnych hosti na jeden cas odvozu).
Odpovedať
Z priateľovej strany to riešime lebo svadba je u mňa a on býva odo mňa 60km. Takže o cca1 pôjde autobus od nich cestou pozbiera hostí kt.budú chcieť ísť dovezie ich ku kostolu \ku mne domov. Odtiaľ to máme pešo do kostola 10 minút vyhliadkový krokom...sálu máme od kostola 3minúty takže pôjdeme taktiež pešo no a zo svadby domov tak že o cca 3-4 zas príde autobus sem a vezme ich domov. Budeme mať k dispozícii 1 šoféra kt. V prípade potreby zavezie niekoho domov.( starých rodičov určite a ak bude niekto nutne potrebovať).. :-)
Odpovedať
Tak my to budeme riešit autobusom, predsa je to lepšie ako s autami. Tí hostia, ktorí budú chcieť ísť zo svadby skôr domov, tak samozrejme, že pôjdu autami.
Odpovedať
@luckaajurko...My zajednáme autobus pre hostí, to bude najlepšie a tí hostia, ktorí nebudú chcieť ísť autobusom, tak pôjdu autom. Ešte sa musím vopred popýtať. Pre teba bude tiež lepší autobus si myslím. To máš akurát pre 40 hostí :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?