Ako pozvať kolegov na svadbu?

Mam taku mensiu dilemu. Pracujem v malej firme, kde sa vsetci velmi dobre pozname a mame velmi dobre vztahy. Neviem ako ich pozvat na svadbu, lebo zase neviem ci sa to hodi pozyvat ich, ako to prijmu, a tak. Mate s tym skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
je to podľa toho ako si s nimi rozumieš...my si napríklad kolegov voláme až na večer..ale nie kvôli tomu, že by sme si nerozumeli, ale preto, že len keď sme pozvali celú rodinu, tak máme okolo 100 ľudí..tak preto kolegov až na večer..
Odpovedať
ahoj ja som tiež pozvala kolegyne, jednoducho som im dala pozvánku a tešili sa ked tam našli aj pozvanie k stolu
Odpovedať
mne by to vyslo ak si kazdy z kolegov zoberie aj manzela, manzelku tak cca 8-10 ludi
Odpovedať
a zase keby som niekoho pozvala a niekoho nepozvala, tak tiez neviem ako by to dopadlo
Odpovedať
@dasta21 ja budem tiez pozyvat kolegov ale len ich, partnerov nie. Ich polovicky som v zivote nevidela tak preco by mali byt na mojej svadbe? tak som sa rozhodla ze bez partnerov
Odpovedať
@cincirela ja mam kolegov vsetkych zenatych, a bez manzelov a manzeliek by urcite nesli. Mne to zase nevadi keby sli s partnermi.
Odpovedať
ja takisto kolegov až večer (po 21.00), aj to nie všetkých..a rozhodne bez partnerov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som pozivala ale iba par kolegov,aj s partnermi, ale ja sa dobre poznam aj s nimi takze mi to nerobi problem :) Volala som ich tak okolo 11tej
Odpovedať
My budeme davat kolegom namiesto pozvania k svadobnemu stolu pozvanku v zneni oslavte to s nami po 22:00. Myslim ze sa nikto neurazi:)
Odpovedať
v mojom pripade po 22:00 neprichadza do uvahy, lebo vsetci kolegovia budu musiet cestovat 250km, takze bud ich pozvem normalne, alebo nepozvem
Odpovedať
@dasta21 ja som tiež rozdala pozvanky a potešili sa len zas ha som dala 4 pozvánky ,záleží od počtu kolegov...
Odpovedať
ja som volala kolegov večer a bez partnerov a to dve kolegyne boli v tom čase vydaté - jednej manžela som v živote nevidela, druhý neznáša svadby, tak o to lepšie :) a vysvetlila som im, že ich tam chcem mať, ale z kapacitných dôvodov to proste nejde....zobrali to v pohode, tešili sa, že môžu prísť a baby ocenili, že majú večer pre seba :) kolega ich zabával dostatočne :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?