Ako je to s knihou hostí na svadbe?

Profilova fotka
Holky, ako je to s knihou hostí. Stačí ju počas oslavy položiť niekam na bočný stolík? Myslíte, že svadobčania sa aj popodpisujú a napíšu nejaké venovanie. Máte s tým niektorá skúsenosť?
Odpovedať
pokial bude na viditelnom mieste mozno ich napadne sa aspon opytat co to je, ale kedze este stale to neni moc tradicne v nasich koncinach, tak som rozmyslala ze poprosim druzicky nech obcas obehnu hosti ktori budu posedavat nech nam nieco pekne napisu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vďaka Babulinka, to je dobrý nápad. Možno to takto zrealizujem. Alebo poprosím DJ-a, aby to občas vyhlásil. Dúfam, že hostia budú spontánne reagovať.
Odpovedať
Profilova fotka
ano asi je to tak najlepsie, v nasich koncinach...starsia generacia to az tak nepozna...nase mamy a otcovia nic take na svadbach nemali, ja si myslim, ze najlepsie je to povedat DJ, aby sa ludia popodpisovali do knihy hosti, mozno napisali nejake blahozelanie, aj my to tiez budeme mat na bocnom stoliku, vedla celneho stola...
Odpovedať
kuk aj tieto temy http://www.mojasvadba.sk/forum/index....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte nevesticky... dostala som knihu hosti ako dar a absolutne netusim co tam napisat na uvod.Chcelo by to nieco pekne a zaroven naznacit co s nou maju hostia robit.Viete poradit?Cim blizsie je ta svadba tak som bez napadov ]-(
Odpovedať
callex skus sa spitat uzivatelky seagul, ma aj svadobny album, ma tam cast z tej knihy aj co tam ma napisane ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ja som mala na svadbe knihu hosti napisala som tam nase mena a na uvod pekny versik a potom som ju mala ulozenu na vyzdobenom stole hned pri ovoci a kvetoch vyzeralo to velmi pekne pozrite si moje foto je to tam. Akurat o nej ludia velmi nevedeli tak som dala za ulohu prvej druzicke aby ich poinformovala a hned sa to roznieslo a mam tam nadherne priania a basnicky ked sme to potom citali bolo to uzasne a vesele a hlavne nam ostala pamiatka na cely zivot,lebo tie telegramy sa aj tak postracaju a zabudne sa na na ale kniha ostane tak vrelo odporucam....... Len vam tam uplne staci menej ako klasickych 100stran sice zalezi aj od toho kolko hosti budete mat x-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, je tu niektora nevesticka ktora neplanuje mat knihu hosti vobec? Neviem totiz, ci to dat alebo nedat. Pripada mi to zasa mila spomienka po rokoch. Ako to mate vy?
Odpovedať
@katka2402 no ja som ju najskor nechcela potom chcela a zhodli sme sa nakoniec na tom že ju netreba :D... budeme mat fotky s každým s rodiny..u nas sa davaju ešte take pozdravy tak aj to dostaneme a to si nechame..ale inak si myslim že je to velmi pekne :D
Odpovedať
Profilova fotka
@andrea80 Ahoj, my sme mali svadobnu kniku a aj nasu fotku v pasparte polozenu na stoliku v sale a kto kedy chcel sa zastavil a napisal nejake to venovanie alebo sa len podpisal. Fotka s paspartou je teraz v rame a visi na stene - nadherna spomienka na nas velky den a svetkych tych, ktori ho s nami prezili :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?