Ako dobre zabaviť svadobných hostí?

Profilova fotka
Ahojte, rada by som sa poradila ako dobre zabavit na svadbe hosti. Rozmyslala som nad spestrenim svadobneho vecera imitatorom (napr. Karel Gott, Elvis)alebo nejakou zaujimavou show. Ale nemam s tym ziadne skusenosti. Co na to hovorite? Velmi sa bojim, aby sa ludia na mojej svadbe nenudili a okrem roznych tradicii, by som chcela do programu zaradit nieco takto zabavne a zaujimave.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
karaoke?
Odpovedať
Dobry napad tinica,aj ja prave nieco hladam.Mozno mi poradi starejsi,uvidime. A vy,budete mat starejsieho?Urcite s tym ma skusenosti ;-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuzanenka starejsieho zatial nemam, neviem sa rozhodnut, ci ano alebo nie. Neviem, ci je to prave, co by som chcela. Mam predstavu, ze zabavu bude robit DJ a v ramci zlepsenia pohody som myslela na toho imitatora. Viem, ze toto by ludi urcite chytilo :-D . Dokonca som sa pohravala aj s myslienkou nejaku prijemnu travesty show - samozrejme, ze tiez imitacie (nic neslusneho :-) )
Odpovedať
My budeme mať vtedy ako sa budeme fotiť prezentáciu našich fotiek - od bábätiek po svadbu ;-) teda okrem ostatných zvykov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sue tak Tvoj napad sa mi velmi paci. A ako to bude robit, budete mat nejaku videoprojekciu?
Odpovedať
ahojte, my sme mali ciganku s dietatom - to sa akoze svagor prezliekol za ciganku a prisiel si po alimenty od mojho manzela :-D Vsetci sa odbre zasmiali ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sue, naozaj pekny napad...tak ako sa to bude realizovat...uz sa to pytala tinca 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
tinca: hlavne porozmýšľaj, koľko zvykov na svadbe budeš mať a čo všetko chceš mať v programe... tvoji hostia budú potrebovať priestor i na jedenie, oddych a pokec medzi sebou. Obráť sa na Dj-a, je dosť pravdepodobné, že má s tým skúsenosti... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiež súhlasím s madeleine. je to aj na DJ, keď je dobrý tak ty sa nemusíš o nič starať. len mu povedz, čo by si si predstavovala. no to už je na noň ako to zorganizuje.
Odpovedať
Lubkamik,ciganka je dobra :-D Aj mne sa uz zastrajaju ze pride ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nám sa o zábavu staral DJ. Dokonca aj kameraman nám na stretnutí pred svadbou poradil pár trikov. Ak máte v rodine nejakého "herca", ktorý je pre každú zábavu je to tiež super.
Odpovedať
Milé zabávania sa chtivé nevestičky! V našej rodine sa zvyknu hrať hry. Väčšinou ich pripravujú súrodenci, sesternice, družičky.. (všetky posty som si vyskúšala ;-) ) takže: 1) Hľadanie nevesty na parket sa postaví 5 až 10 stoličiek na ktoré sa posadí niekoľko žien a medzi nimi aj nevesta. Ženíchovi sa zaviažu oči a má si svoju drahú hľadať podľa kolena. Takže si môže naposledy užiť hladenie cudzých ženských kolien ;-) 2) Hľadanie ženícha na parket sa postaví 5 až 10 stoličiek na ktoré sa posadí niekoľko mužov a medzi nimi ženích. Neveste sa zaviažu oči a má si svojho drahého nájsť podľa rúk. 3) Otázky a odpovede Nevesta a ženích sa posadia k sebe chrbtom. Do rúk vezmú jednu svoju a jednu partnerovu topánku. (Dá sa to vyriešiť aj s papierovými tabuľkami s ich iniciálkami. Organizátor im dáva rôzne otázky a počíta, koľko krát sa budúci manželia zhodnú. Otázky bývaju napríklad: Už ste spolu nejakú dobu, prídu k Vám na návštevu rodičia. Kto z vás bude na túto slávu variť? (necháte mladomanželov hlasovať, nemali by pri tom vedieť čo si myslí ten druhý); Keď už rodičia odídu, kto po tej sláve umyje riad?; Večer ste už obaja unavení a susedov syn, čo býva nad vami sa rozhodne, že práve teraz musí počúvať Nirvanu. A to tak, že chce aby o tom vedel celý dom. Kto mu pôjde dohovoriť?; Ste na výlete v horách a trošku stratíte správny smer, kto nájde cestu domov?; Predstavte si, že už máte malé dieťa, Tvrdo a sladko spíte po náročnom dni, kto z vás sa odhodlá, vstane a prebalí vašu ratolesť? atď, atď .... odporúčam mať 5 až 15 otázok, viac by už mohlo hostí unavovať Viem, že tieto hry znejú detsky, ale na mnohých svadbách mali neskutočný úspech... 4) Metlový tanec na parkete je napárny počet ľudí a ten kto prvyšuje tancuje s metlou. Tancuje sa kým hrá hudba, potom hudba zrazu zastaví a pratneri sa musia vymeniť a opäť na niekoho ostane metla. 5) Krabice hýbte sa! na parket sa postavia do kruhu stoličky a tancujúcich okolo nich je o jedneho viac. Keď DJ hudbu zastaví, každý si musí sadnúť na niektorú z nich. Kto to nestihne vypadáva. A tak stále dokolečka ... na podobný spôsob sa dá vymyslieť kopa iných hier, fantázii sa medze nekladú. (Keď ma ešte niečo napadne, určite napíšem.)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Broziatko, Tinca - máme notebook a budeme mať požičaný dataprojektor a budeme to premietať na stenu + na stužke bude okolo celej sály rozvešaných niekoľko fotografií ako kvázi výstavka, takže tak ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby ste uplne fantasticke, dakujem vam za dobre napady :-)
Odpovedať
Spomenula som si na dalsi detail. 1) Pred nevestu sa prinesu dva zakryte taniere a ona si ma vybrat jeden a podla toho sa ukaze, ci si brala svojho draheho z lasky alebo pre peniaze. Na jednom su cokoladove korunky a na tom druhom veky banan s dvoma vajickami. 2) Urcenie hlavy rodiny: prinesu sa dva pohare s cirou tekutinou a mladomanzelia si maju pripit. V jednom je voda, v druhom vodka.
Odpovedať
rebeka k tej 2/ drahy si vybral vodu, ja som sa skoro pripila :-D
Odpovedať
emjee: gratulujem, vyhrala si post hlavy rodiny :-D Btw, drahy vysledky akceptuje?
Odpovedať
Profilova fotka
kamarátke sme zorganizovali teký ten tanec pod tyčou. Neviem ako sa tomu nadáva. Mali sme 6 súťažiacich a pri dobrej hudbe sa tyč dávala stále nižšie a nižšie. Ja som vtedy skončila druhá. Zabávali sa na tom nielen účinkujúci ale i ostatní. Potom ešte mali také. Že sa zozbieralo 5 chlapov, predtým museli vypiť celý 0,5litrový pohár vody, urobiť 10 klikov a potom nafúknuť balón tak aby praskol. Ale viete si to všetko predstaviť už po pár vypitých pohárikoch? To sa mi zdalo dosť zákerné :-) :-D
Odpovedať
co mu ine zostava :-D ale moja mama vravi, ze hlava rodiny este nic neznamena, dolezitejsi je krk, ktory tou hlavou otaca :-D barbora to je limbo dance :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasnéééé emjee 8-)
Odpovedať
Pridám aj ja jeden tip. Ja som túto hru síce zažila na plese, ale kľudne to môžete použiť aj na svadbe. Vyberú sa páry, dáte im medzi hlavy nafúknuté balóny s ktorými musia tancovať. Komu balón spadne alebo praskne tak vypadáva. Druhé a tretie miesto odmeníte darčekom a prvý dostanú za ,,odmenu" do ruky metlu a smeták a musia upratať všetky balóny. Je to veľmi zábavné.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, no ja som bola teraz v sobotu na svadbe a hrali sme valčekový tanec..... bola to super nálada.... takže postup je takýto: dajú sa stoličky do kolečka a posadajú si ľudia.... začína hocikto a to tak, že si dá valček medzi stehná a tancuje kým muzika hrá...potom ak skončí tak si musí vybrať niekoho z opačného pohlavia aa odovzdať mu valček bez pomoci rúk medzi jeho stehná... :-D .... je to sranda ;-)
Odpovedať
Babulky??? Neviete mi nahodou poradit nejake hry pre male deti? Budem mat asi 10 deti od 2-5 rokov a 4-6 batolat- tych sa hranie asi netyka. Len nechcem aby sa tie decka nudili alebo citili odstrcene. A tiez sa nechcem spoliehat, ze vsak nejako bude. Proste zalohu treba mat.
Odpovedať
Profilova fotka
rebeka, napadla ma len taka drobnost, niekde som videla baloniky naplnene heliom a dole priviazane vrecuskami plnymi napr. piseku, kamienkov....len neviem, kde tie balonky takto nafuknut... aj by som ti prilozila foto, ale neviem ako :-N , ja budem mat tiez kopec deti... nieco im musim vymysliet..:) napr. aj kacaci tanec.. :-)
Odpovedať
luluu: kacaci tanec neznasam, ale asi tam bude. Som strasne zvedava, ako to dopadne s tymi detmi :-D Po svedbe poslem rady a postrehy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
posli, nech sa inspirirujema.. a co tak karaoke? :-o 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
lulu aj ja chcem karaoke, ale rozmyslam, ze ci sa ti ludia chytia a nebudu sa hanbit spievat....
Odpovedať
Profilova fotka
stacy, ked budu bo vire zabavy, chytia sa.. dnes mi prisla mailom taka karaoke pesnica - asi to poznate.. bailabailabaila....kantare..o-o-o-o.. :-D ..- tak na dolamanie jazyka..mozno im to pustim.. 8-) , inac, stacy, vytaj v 3.6.2006
Odpovedať
Profilova fotka
dik za privitanie.... nam to karaoke ponukol Dj, ze ak chceme tak o 2 tis. to bude viac, a kedze ja som taka spevava tak urcite, len som mala obavy o ostatnych lebo seci co som im to spomenula, ze oni spievat nebudu.....
Odpovedať
Profilova fotka
aale buduuu, po par poharkoch.. :-D :-D a aky styl pesniciek? zahranicne?nase? to by som brala..Len ja mam zivu music..aj s aparaturou..mozno ak by som mala na pc nieco - tak s projektorom si poradime :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?