Vintage mobilny stanok so zmzrlinou

Ahojte, hladam niekoho kto ma vintage zmrzlinovy mobilny stanok a je volny 02/09/2017. Svadba bude v Nitrianskom kraji. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
jééj to je super nápad, ja ešte len začínam s prípravami lebo máme času dosť a takéto detaily budem dolaďovať až potom ale tiež by sa mi niečo také páčilo. ak by sa niekto taký našiel v okolí galanty tak by som bola rada :) my budeme mať svadbu v máji tak hádam už vtedy bude počasie na zmrzlinu.
Odpovedať
O takom niecom som veru ani nepocula, ze by ludia mavali na svadbach. Inak to znie ako super napad, ale ten stanok asi nebude take lahke zohnat co? A tak ma napadlo, ci by ten stanok musel byt mobilny? Bo ak nie to by si nejak vymyslela aj zo stolika nejakeho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to som teda nepocula ani ja :/ ale rada by som to na nejakej svadbe zazila, moze to by velmi pekne. a nebude uz v septembri zima na zmrzlinu ale sice to je este zaciatok tak to by mohlo byt vtedy pekne este. hadam pocasie vyde. tesim sa potom velmi na fotky ak teda nejaky ten stanok zozenies :)
Odpovedať
Profilova fotka
Žienky, my prenajímame takýto vozík vhodný ako candy bar, ale možno by sa aj na zmrzku hodil? :-) https://www.mojasvadba.sk/shops/svado...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?