Zuzka Gerhátová. Využili ste jej služby?

ahojte vsetci, prosim date mi niekto referencie na fotografku Zuzku Gerhatovu? Kedze je Rofo a Cechovski uplne vybukovani, patrala som dalej a narazila som na p. Gerhatovu. Vyuzili ste niekto jej sluzby? Velmi sa mi pacia fotky ake robi rofo, zaujimave momentky, plne akcie a stavy a podla toho, co som videla zatial od p. Gerhatovej, je dost sikovna. Dakujem moc ;-)
Odpovedať
Ahoj Zuzi, ja ju mam objednanu na 11.8 a videla som jej stranku a je fakt superska...kukni si svadobny album od sicilie, ju fotila a na zaklade tych fotiek som sa aj aj rozhodla pre nu. Jej praca je najlepsia referencia...fakt si kukni ten album, je skvely, vie zachytit atmosferu..mne osobne sa jej praca velmi paci
Odpovedať
Dakujem za pozitivnu spravu:-) Ja som mala uz rezervovaneho ineho fotografa z BA, ale mal strasne vysoku cenu. P. Gergatova ma prekvapila aj cenou a samozrejme ak kvalitou fotografii. Cez vikend spravim doma bojovu poradu, ale uz viem teraz, ze si ju na 100% vyberieme a nejde len o usetrenych 50% ;-)
Odpovedať
a uz tu naozaj nie je nikto, koho fotila, alebo bude fotit p. Gerhatova? ? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ju mám tiež zajednanú. Myslým, že jej fotky sú naozaj kvalitné a vyrovnajú sa aj Čechovskému a Rofovi. A zy tú istú prácu je oveľa nižšia platby. U niektorých sa platí aj za meno, tak ako je to všade. Zuzka je superč voľba.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Vrelo slečnu Geratovú odporúčam. Jej práca je nádherná. Ja osobne nie som moc fotogenický typ, ale to čo zo mňa spravila na fotkách je fakt neopísateľné. K tomu všetkému je ešte aj strašne milá. Každý čo videl naše svadobné foto, vravel že také pekné fotky vidia po prvý raz.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?