Zlá skúsenosť s fotografom - Juraj Mako / M-gallery

Chcel by som vás upozorniť na ,,fotografa" Juraj Mako / M-gallery pekne nás oklamal zaplateny sme mali balik Excluziv za 450eur!!! A ten zahrnal fotoknihu ,fotoobraz 70x100m ,vytlacene fotto ,cd s fotto ,fotografovanie od rana u kadernicky tam ani nebol po zaplateni sa viac.neozval neodpoveda na sms ani mail ani telefonaty dal nam cd s par fotto a viac nic volal som mu s cudzieho cislo dovolal som sa ale jedine co som dostal bolo vyhrazanie policiov , toto je naša skusenost s panom ,,fotografom"
Odpovedať
nuz...co cakas od amatera???? (usudzujem podla fotiek) ak sa niekto pozera na cenu, nech necaka korektne jedneanie (prepac, ale ma fakt priserne fotky)
Odpovedať
@mamir prepáč, ale pletieš hrušky s malinami... @jou184 upozorňuje na nekorektné správanie a nedodanie dohodnutých produktov...nikde ani zmienka o nekvalitných fotografiách menovaný fotograf má živnosť, podľa galérie sa tým živý, takže amatér to podľa slovenských zákonov nie je a cena zodpovedá vyššiemu štandardu nie každá nevesta si môže dovoliť elitného fotografa ale každá nevesta si zaslúži krásnu spomienku na svoj jedinečný deň a hlavne na odovzdanie práce v dohodnutom rozsahu
Odpovedať
Profilova fotka
@helen111 isteze, prispevok je o nekorektnom spravani. avsak dovolim si podotknut, ze amater a profesional sa neodlisuju iba statusom naplnajucim podmienky na podnikanie. uz cena 450 za popisane slubene sluzby je signalom, ze ide o lacneho fotografa, ktoreho praca nie je nic moc minimalne po fotografickej stranke. a s tym suvisia aj dalsie veci, ktore mozu byt na podobnej urovni. je jasne, ze nie kazdy moze zaplatit viac za kvalitu, avsak mal by si byt vedomy toho, ze nizsia cena skryva viacere nastrahy. v tomto pripade sa prejavili v plnej miere. za predpokladu, ze nevesta vsetko popisuje pravdivo. zatial nemame situaciu vysvetlenu aj zo strany dotknuteho fotografa, takze vynasanie rozsudkov je v tejto chvili predcasne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?