Zháňam fotoaparát na okamžité fotografie

Ahojte! Zhaname na svadbu fotoaparat ktory vie robit okamzite fotky, vedel by mi niekto odporucit nejaky produkt? Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Polaroid...aj ja ho zhanam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ameliee24 @bridalicious Alebo fotografa, ktorý tlačí fotky priamo na svadbe. My ponúkame aj takúto možnosť našim nevestám - tlač fotiek priamo počas svadby.
Odpovedať
Profilova fotka
@jlfoto moji dvaja sikovnici nemaju fototlac takze nam ostava polaroid :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ameliee24 Ahoj, bridalicious má pravdu je to Polaroid. Samotný fotoaparát drahý nieje okolo 47 Euro. Ale dosť drahé sú filmy. Keďže ich už málokto vyrába ich cena je naozaj dosť vysoká. Čo som ja našiel tak 10 fotiek - 25 Euro môže byť aj trochu menej ale aj viac. Plus počul som že fotky nevydržia dlho. Postupom času o tie fotky asi prídeš. Takže by som si ich byť tebou potom naskenoval, aby ti aspoň niečo ostalo.
Odpovedať
Vdaka za odpovede... my sme chceli dat takyto fotacik do obehu svadobnym hostom, kazda skupinka by si spravila foto, a potom by fotku nalepilli do svadobnej knihy aj s venovanim atd... nasla som Fujifilm Instax, ale presne ako tu bolo spomenute, filmy su potom dost drahe... tiez neviem nikde najst info, kolko priblizne fotiek sa da vytlacit s jednym tonerom...
Odpovedať
My sme kupili Instax a je super, lezu z neho fakt pekne fotky. Jedna napln, teda 10 fotiek, vychadza na 200 korun ceskych, cize okolo 7,5 € co mi pride v porovnani z polaroidom celkom pecka. Fotak stal okolo 2000 ceskych...myslim, ze to stale vychadza pekne a fotky budu originalne :)
Odpovedať
@lenkapivkova super, a vies mi prosim ta povedat ktory model konkretne?
Odpovedať
@ameliee24 je to fujifilm instax mini 8. Ako jedinu nevyhodu, ktoru som si vsimla, ze nema v predu zrkadielko, ze ked fotis selfie tak sa nevidis...ale to sa da bud tam nalepit nejaka folia malicka alebo ine instaxy to uz maju, nejake vyssie rady...ale tusim, ze na vsetky mini instaxy je ten isty film :) tak snad si nieco vyberies :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobry den. Viem vam ponuknut tlac klasickych fotiek 10x15 priamo na svadbe (nejedna sa o polaroid).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?