Zdravím > fotograf do 300 eur?

svadba v BA, jul 2018, ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
skúste pozrieť moju prácu, cenu si viete vyskladať podľa toho, čo všetko chcete fotiť
Odpovedať
Ahoj, ak chces fotografa do 300€ na cely den, tak to nezozenies ani len priemernu uroven, ozaj chces na svoju svadbu amatera co ti bez mihnutia oka moze domrvit vase svadobne fotky? Ponuku mozes dostat len od nedocenenych fotografov o ktorych nie je zaujem a maju robotu ako z 90.rokov, styl fotiek ako objimanie stromu, vejuci zavoj v bezvetri atd. :-) Skus usetrit niekde inde a investuj aspon 500-600, to je taka priemerna cena za slusneho fotografa na Slovensku
Odpovedať
Profilova fotka
Fotografa do 300e urcite najdete, otazka je co za tu cenu dostanete. Napisal som o tom dva blogy, mozno vas zaujmu a vysvetlia vam niektore oblasti, ktore ste mozno prehliadli. Viac na mojom webe,
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ak by ste bližšie vyšpecifikovali Vaše požiadavky a napísali niečo viac o Vašej svadbe možno by sa dalo dohodnúť.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, som fotograf, ktorý sa sústredí na jedinečné momenty. Nerobím typické katalógové fotky. Miesto nablýskaných portrétov, zachytávam okamihy, ktoré vystihujú atmosféru Vašej svadby. Čo teda robím? https://www.youtube.com/watch?v=OttdH... Viac o mojej práci spolu so základným cenníkom nájdete na webe. Cena za základný foto balík mierne prevyšuje Vami zadanú cenovú hranicu. Ak Vás moja tvorba zaujala, neváhajte ma kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak by ste chceli len portrety, tak sa tam cenou zmestime. Zo zlavou, ktoru teraz ponukam tu v mojom profile, tak skoro aj s fotenim a samozrejme aj naslednymi upravami fotiek z obradu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, skúste si pozrieť môj profil, príp. napíšte mi o čo by ste mali záujem a na cene sa vieme dohodnúť ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?