Zaujímavé svadobné fotografie. Páči sa vám podobný štýl fotiek?

Kočka z môjho obľúbeného blogu sa ide vydávať, objednala si tohto fotografa, myslím, že stojí za to, si pozrieť jeho pracu-niekomu možno poslúži ako inšpirácia ;-) http://www.scottishweddingphotographe... Zároveň otázka, páči sa vám podobný štýl fotiek?- niektoré sú na svadbu dosť ponuré podľa mňa.
Odpovedať
hlavne aby sa pacili tym co si to zaplatia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No na mňa sú akosi až moc umelecké.Viem si ich predstaviť na nejakej výstave alebo v časopise, ale v albume by som takéto fotky nechcela.
Odpovedať
ja by som si take kludne vedela predstavit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Su paradne ako take posvadobne ale v satach, v den svadby asi nieco viac meinstreemove ;-) Nieco podobne foti aj v polsku Marcin Lebedzki
Odpovedať
zalezi od ludi niekto si necha nafotit doslova extravagantne fotky a niekto ma zase rad klasiku su pekne ale to je skor maliar ako fotograf nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Viem si predstaviť nevesty ktoré by boli šťastné z takých fotografií. Ako sú pekné, veľmi pekné. Ale všetko raz omrzí a chýbali by mi také tie klasické fotky bez tých farebných zásahov.
Odpovedať
mne sa tie fotky pacia nie vsetky ale je tam vela krasnych a hlavne maju napad :) uzasne
Odpovedať
58.21.
Odpovedať
ahojte, tak takéto niečo je moj sen....túžim po netradičných svadobných foto, no bohužial okrem pár kamošov som nenašla pochopenie..... :-( Fotografovať bude rodinný známy a rodičia si dosť zakladajú, aby to robil on....( príležitostne fotí svadby) ale robí tradičné fotky na tradičných miestach.. :-S :-S :-S....je mi z toho celého na nič...
Odpovedať
janka, tak si zavolajte este niekoho, kto vas pofoti hned po nom netradicne. , ale preco vam rodicia kecaju do fotiek?
Odpovedať
Profilova fotka
moze byt, je to zaujimave, paci sa mi to :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
aj podla mna su niektore dost ponuré... a gycove. Ale niektore sa mi pacili
Odpovedať
niektore fajn, ale niektore taky strasny gyc, ze sa az divim, ze to moze dat clovek vedla seba...
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa niektore velmi pacia a niektore zase nie..ono je to skorej od v kusu kazdeho jedneho z nas.. :-) urcite tie fotky maju napad...a paci sa mi ze s nich ide aj atmosfera..len sa mi ta atmosfera zda troska umelo vytvorena...ja osobne si predstavujem svadobne fotky skorej nieco medzi klasikou a nieco co sa uplne vymyka .. :-) neviem ako to vysvetlit..nieco medzi klasikou a nieco medzi extravaganciou..hlavne nech tam je citit atmosfera, a nech ostaneme sami sebou pri tom :-) uvidime co z toho bude ... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Niketore su pre mna az prilis prehnane upravene, ale vela fotiek sa mi celkom paci. A tie na tom modrom nafukovacom hrade su naozaj zabavne. :-)
Odpovedať
pacia sa mi tie fotky ked si ich takto prezeram... su zaujimave.. mne by sa mozno pacilo mat take.. ale nie vsetky.. a urcite tam treba hlavne krasne farebne fotky a taketo "umelecke" tak tych tak pomenej.. ale ak by som mala moznost dat si spravit taketo fotky tak preco nie.. ale ja som so svojimi spokojna :)
Odpovedať
fotky su zaujimave s uzasnymi napadmi...ale do domaceho albumu niektore prehnane...ja osobne som za fotky na ktorych je najma nevesta so svojim milym ako podstatny detail a na tychto mi to pride, nie na vsetkych, ze je podstane kde je to fotene a z akeho uhla..clovek si moc nevsima nevestu alebo zenicha, su tam akokeby len taky pridavok,ale nie to podstatne...
Odpovedať
lin.. to si pekne vystihla.. aj ked tie fotky su fakt krasne, chyba v nich ta "atmosfera" danej chvile.. toto su "len" fotky.. ale krasne fotky.. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
atus87 • Dnes o 14:36 Ahojky....mam otazku na Vas, uz ste sa boli fotit v skole?? lebo my nad tym uvazujeme, kedze sme obaja s tej istej skoly a mame ju ulozenu hlboko v srdiecku..... napad sa paci vacsine ludi, originalita
Odpovedať
noooooooooo, fotky môžu byť velmi zaujímavé ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
atus super napad, take fotky v skolskej lavici, fotky pred tabulou, v telocvicni, satni - paradny napad a ked ste obaja z tej istej skoly, preco nie? chodte do toho :-)
Odpovedať
presne to isté napadlo aj mne. bude to originálne. škoda že tu nie je taká ikonka s palcom nahor, fakt super nápad
Odpovedať
ja uz som videla take foto od Katky Zinanskej - myslim ze to bolo v satni s takou krasnou starodavnou zelenou stenou a osarpanou lavickou a vesiakom na telesnu :) vypadalo to super, podla mna perfekt napad :)
Odpovedať
niektoré su pekne, ale na niektorých je tá retuš prehnaná. Podľa mňa je fajn mať všetky druhy fotiek - aj reportážne, ktoré zachytávajú priebeh dňa, aby mal človek spomienku, rôzne momentky, milé chvíle. Rovnako aj klasické "tradičné fotky", ako ja hovorím - do rámečku :-) T.j. fotky na ktorych pekne vidiet par, detaily odevov, kyticku atd. A potom aj zaujimave, originalne, stylizovane fotky, na ktorych je nevesta ako princezna z rozpravky a obaja tam vyzerajú romanticky a specialne... My sme si take fotky dali urobit tiez, a su nadherne. Krasne vystihli vynimocnost toho dna...
Odpovedať
atus87 aj my sme sa chceli fotit v skole, kedze sme mali salu priamo na gymnaziu, ktoru pouzivaju na stuzkove. ale bohuzial nechceli nam nechat kluce od ziadnej triedy ani skoly.. mali to rozdelene, takze z fotenia v skole nebolo nic.. uz sme mali napady co kde a ako ale tak bohuzial.. ked si niekto bude stat stale len za svojim tak to tak aj dopadne.. ani na prezliekanie aby som nemusela behat hore dole mi nechceli dat ani jednu malu triedu.. prezliekala som sa medzi mrezovymi satnami a v smrade papuc.. takze tak.. ak je ochota tak to treba vyuzit.. ja na na skolu kde sme to mali nespominam v dobrom.. ziadna ochota... teda pred svadbou ano ale vsetko sa zmenilo pri preberani klucov v piatok.. takze tak.. daj potom fotky.. rada kuknem ;-) :-)
Odpovedať
niektoré sa mi páčia, niektoré sú dosť extravagantné, ja som skôr za klasiku a niečo umelecké pekné, tieto by sa mi páčili na výstave alebo v časopise, rozhodne by z nich bola neštastná moja mamina a babička, no a svokra tá by asi neprehovorila so mnou do konca života, je tu vo fore aj poznámka že čo si necháme hovoriť do fotiek, ako nedala som si,svoj výber si uhájila ale myslela aj na nich :-) :-) ale rozhodne každý má svoj vkus a ked sa páčia niekomu tak v pohode, naštastie fotografi sú rozličné druhy :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?