Význam predsvadobného fotenia

Profilova fotka
Ja viem ze fotky su pekne ale kde presne sa potom tie fotky pouzivaju? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slovakiagirl Dobry den :) Nuz, mozte ich vyuzit napr. na svadobne oznamemie alebo ako sucast svadobneho albumu. Su to neformalne spolocne zabery, take portretiky. Na pamiatku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@slovakiagirl nikde :-) vycapia sa na mojasvadba.sk.......zeny si to vymyslia a chlapi pri tom nenormalne trpia :-D
Odpovedať
@slovakiagirl my sme mali predsvadobne v cene a chceli sme to aj tak, aby sme sa spoznali s fotografom a mali pekne spolocne fotky :)
Odpovedať
Profilova fotka
na oznamenia alebo len tak na stenu do ramceka, aby vsade neviseli len fotky v bielom :-D ale nie vazne, podla mna je to dobry sposob ako sa otukat s fotografom a byt uvolnenejsi pred objektivom na samotnej svadbe :-)
Odpovedať
suhlasim s @mimca77 .... hlavne je spoznat sa s fotografom. My sme taketo fotenie mali pred par mesiacmi a presne viem ako budeme spolupracovat na svadbe. Ak by sme predsvadobne fotenie nemali, nevedela by som aka bude spolupraca, takto som uz ready... :-). A dalsia vec, my sme nemali ziadne pekne spolocne foto. Same momentky, v plavkach, strapatí :-).
Odpovedať
Profilova fotka
no ja ako fotograf to tiež ponúkam každému páru nakoľko je pre mňa veľmi dôležité zistiť ešte pred svadbou ako sa s nimi bude pracovať počas fotenia, aké majú požiadavky, predstavy atď.. potom je ten výsledok určite lepší a aj oni sami môžu uvidieť ako na fotkách vyzerajú, ako sa tvária a čo sa dá vylepšiť
Odpovedať
Profilova fotka
Su to spolocne portrety hlavne na piamatku, svadobne oznamenie alebo len tak pre radost do roboty na pracovny stol:) Tu mam napr. na ukazku predsvadobne portrety dvoch hudobnikov:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa treba pytat na vyznam, tak to vyznam nema... :) Ti co taketo fotky chcu a daju si ich urobit, tak uz vedia co s nimi (oznamenie, na stenu, na facebook.....alebo len tak pre vlastne potesenie)
Odpovedať
my sme sa rozhodli pre predsvadobne, lebo obaja sa velmi velmi neradi fotime...preto aj mame minimum fotiek spolu, takze nejake bez sviatocneho sa hodia a najma ked clovek vie, ze potom na svadbe fotografi pobehuju dookola cely vcas, tak sme si potrebovali trosku na to zvyknut a vymysliet, ako sa nafotit v co najkratsom case a co najmenej bolestivo :)
Odpovedať
význam predsvadobného fotenia: ďalšia možnosť, ako dať zarobiť fotografom ;) inak žiadny. Proste máte štylizované fotky do albumu
Odpovedať
Profilova fotka
Moji zakaznici pouzivaju fotky na svadobne oznamenie, etikety na vino a pripadnu vyzdobu saly fotkami vytlacenymi na platne.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez do videoprezentacie, kt potom ukazu na svadbe pocas hostiny :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
U nás má svadobné predsvadobné fotografovanie viac významov. Ten prvý je možnosť získať spomenky v podobe romantických fotografií z obdobia pred svadbou, častokrát z Vašich obľúbených miest, ktoré ste radi navštevovali v odbobí zamilovanosti :) - úplne grátis pre všetkých klientov. Ďalšou z výhod je, že si párik vyskúša pózovanie , ktoré sa nesie v nenútenej, uvoľnenej atmosfére bez akýchkoľvek stresov. V značnej miere využívame prvé fotografovanie spolu s prvým stretnutím, kde sa s klientom spoznávame, spoznávame Vaše predstavy, priania a limity v oblasti fotografovania:) Výhodou je možná zmena termínu v závislosti na počasí - termín svadby zmeníte len ťažko :) V neposlednom rade máte možnosť posúdiť spoluprácu s nami, ako aj kvality našej práce. Niekedy klienti využívajú fotografie na svadobné oznámenie, alebo ako časť prezentácií, dekorácií atď. v deň svadby. Ale hlavnú výhodu vidíme aj tak v spoznaní sa a možnosti páru vyskúšať si fotografovanie. V svadobný deň je potom atmosféra fotografovania portrétov značne uvoľnenejšia v porovnaní s tými, ktorí sa postavia prvýkrát pred objektív. Každopádne nie sme pri predsvadobnom fotografovaní tlačení časom, takže navštívime viac miest, dáme si s Vami kofolku či pivko. Výsledkom sú potom prirodzene vyzerajúce autentické fotografie v podobe príbehu, nielen tie takzvané pózované...
Odpovedať
Profilova fotka
Pred-svadobné foto majú hlavne slúžiť ako spomienka v podobe romantických foto. No môže ich použiť na oznámenie, etikety na fľaše, výzdobu sály. či ako darček v podobe fotoknihy pre rodičov. Ja osobne pred-svadobné foto ponúkam zdarma k foteniu svadby. Vďaka pred-svadobným foto sa aj zoznámite s fotografom, aby ste sa v deň "D" nevideli prvýkrát a necítili ste sa zle.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?